?>

ERGİN“HER YERDE KATLİAM VAR”

GÜNDEM - 55 yıl önce

Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu sözcüsü ve Memur-Sen İl Başkanı Mehmet Ergin, İslam coğrafyasında Müslümanların kıyamdan geçirildiğini belirterek “artık insanlık ölmüştür” dedi.

Dünya üzerinde son yıllarda nerede bir Müslüman topluluk varsa orada kan, gözyaşı ,acı ve ölümlerin gün geçtikçe arttığını söyleyen Mehmet Ergin, küresel emperyalist güçler ve onların işbirlikçileri masum insanların kanını akıtmaya doymadıklarını, dünyanın bir ucunda bir kuş için ortalığı ayağa kaldıran sözde bu insancıllar ürettikleri silahlarla her gün onlarca masum Müslüman’ın kanının döküldüğü olaylara sağır dilsiz kalmaya devam ettiğini söyledi.

Son bir ay içinde önce Filistin’de meşru toraklarını geri isteyen silahsız Filistinlileri, “Geri Dönüş” adını verdikleri yürüyüş sırasında zalimce üzerlerine ateş açarak şehit etmekten imtina etmeyen Siyonist rejimin vahşi askerleri yılardır süregelen zulümlerine devam ettiğini ifade eden Memur-Sen İl Başkanı ve ayrıca Batman İnanç ve Düşünce Platformu Sözcüsü Mehmet Ergin, “sözde düzen sağlama  adına 15 yıldan uzun süredir Afganistan’a yerleşen ABD bu yıllar içinde binlerce sivili gözünü kırpmadan öldürmekten imtina etmemiş, bir camide Hafızlık Mezuniyet töreni için toplanmış çocukların üzerine zalim kinini yağdırmış ve 100 hafız çocuğu şehid etmiştir” dedi.

“KATİL ESET KATLİAMLARINA DEVAM EDİYOR”

7 yıldır savaşın devam ettiği ve işgalci emperyalistlerin oyun alanı haline gelen Suriye’de katil Esed rejimi abluka altında tutuğu Doğu Guta’nın Duma bölgesine daha öncede sayısız defa kullanmaktan imtina etmediği kimyasal bombalarla saldırmış ve çoğunluğu çocuk ve kadın olmak üzere 100’e yakın sivil Müslümanın hayatını kaybettiğini sözlerine ekleyen Ergin “Beşşar Esed rejiminin Suriye'de iç savaşın başlamasından buna yana 214, Han Şeyhun katliamından sonra da 11 kez kimyasal silah saldırısı düzenlemiştir. Ancak bütün bu saldırılar karşısında bütün dünya ağız birliği etmişçesine suskunluğu ve görmezliği tercih etmektedir” dedi. 

Haftanın Öne Çıkanları

BATMANDA NEVROZ NE ZAMAN KUTLANACAK?

1970-01-01 02:33 - GÜNDEM

LİDER GELİYOR

1970-01-01 02:33 - KÜLTÜR

Tekstilin başkentine yeni yatırım

1970-01-01 02:33 - MAGAZİN

Esnaf, ithal et olayına sıcak bakmıyor

1970-01-01 02:33 - MAGAZİN

Cami için yardım çağrısı

1970-01-01 02:33 - DÜNYA

Batman’da 1 travesti şoku daha!

1970-01-01 02:33 - SPOR

BATMAN, BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU

1970-01-01 02:33 - KÜLTÜR

Amedspor’dan önce kaptık!

1970-01-01 02:33 - KÜLTÜR

14. HAFTA TAMAMLANDI

1970-01-01 02:33 - KÜLTÜR

Prof. Ayhan basınla buluştu

1970-01-01 02:33 - Elektirk - Elektronik

İlgili Haberler

BATMAN'DA ŞİDDETLİ FIRTINA

18:09 - GÜNDEM

EMEKLİLER 1 MAYIS KUTLAMALARINA KATILDI

16:17 - GÜNDEM

EMEK VE DEMOKRASİ: BİZ KAZANACAĞIZ

15:21 - GÜNDEM

1 MAYIS KUTLAMALARINI ÇALIŞARAK İZLEDİ

15:15 - GÜNDEM

ODUNCU:ALIN TERİMİZİN KARŞILIĞINI ALANA DEK MÜCADELE SÜRECEK

13:13 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

YARIŞMA SONUÇLANDI: ÖDÜLLER 5 MAYIS'TA VERİLİYOR

12:13 - YEREL

VOLEYBOL TAKIMIMIZ SÜPER LİG’E YÜKSELDİ

12:07 - SPOR

GÜREŞ ŞAMPİYONASINDA BÜYÜK BAŞARI

12:01 - SPOR

BİSMİL YOLUNDA TIR ALEV ALDI

11:43 - ASAYİŞ

BATMAN PAMUKTA TÜRKİYE BİRİNCİSİ

11:37 - YEREL