?>

TARİHİ MAÇ!

Batman Petrolspor, yarın saat 13.00’da Ziraat Türkiye Kupası 4. tur karşılaşmasında ülkenin köklü futbol takımlarından Denizlispor’u konuk edecek. Geçtiğimiz ay içerisinde oynanan Göztepespor maçının ardından 16 Mayıs Şehir stadyumu yarın tarihi bir m

KÜLTÜR - 56 yıl önce

BAŞARDIK, YİNE BAŞARABİLİRİZ

Ligde oynadığı son iki maçtan da galip ayrılarak yükselişe geçen Petrolspor, ligdeki çıkışını kupada da devam ettirmek istiyor. Ziraat Türkiye Kupasına 2.turda katılan temsilcimiz, ilk maçta deplasmanda Siirtspor’u 2-1 mağlup edip, ardından 3. turda Süper Lig’in flaşh takımı Göztepespor’u Batman’da 3-1’lik net skorla yenerek turu geçmeyi başarmıştı. Göztepespor maçının ardından futbol camiasında bir anda dikkatleri üzerine çeken Kırmızı – Beyazlı ekip,  bugün 4. tur karşılaşmasından da PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor’u devirip, tarihi bir zafere daha imza atmak istiyor.

HER İKİ TAKIMDA YÜKSELİŞTE

Hem Petrolspor hem Denizlispor, zorlu karşılaşma için tüm hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başlarken, takımların son haftalardaki performansı da dikkat çekiyor. Temsilcimiz Petrolspor son iki haftada topladığı 6 puanla düşme kurtulup üst sıralara tırmanırken, Denizlispor’da tıpkı Petrolspor gibi son haftalarda ligde yükselişe geçmiş durumda Horozlar, oynadıkları son üç maçtan 7 puan toplayarak küme düşme potasından kurtulmayı başardı. Her iki takımın da yükselişte olduğu dönemde oynanacak olan zor karşılaşma için adeta nefesler tutuldu.

TARAFTARLAR MAÇA KİLİTLENDİ

Takımlar zorlu karşılaşma için hazırlıklarını tamamlanırken Petrolspor taraftar grubu Yarasalar da tarihi maç için büyük bir örgütlenme yaptı. Kupa maçına özel afişler hazırlayan taraftar grubu üyeleri, önceki akşam sosyal medya üzerinden Batmanlı futbolseverlere çağrıda bulundular. Çalışmalarına gece geç saatlerinde de devam eden Yarasalar, şehrin birçok noktasına “maça davet” afişleri asarak vatandaşları bu tarihi karşılaşmaya davet ettiler. Öte yandan stadyum girişinde satışa sunulacak olan maç biletleri kapalı tribün 10 TL, açık tribün 5 TL olarak belirlendi.

4. TURDA SİSTEM NASIL UYGULANIYOR

 

Petrolspor – Denizlispor maçıyla birlikte Türkiye Kupası'nda 25, 25 ve 26 Ekim'de oynanacak 4. tur maçlarında, 3. eleme turu müsabakaları sonucu tur atlayan 46 takımın yanı sıra Süper Lig'de geçen sezon sonunda oluşan puan sıralamasında 5 ile 13. basamaklar arasında yer alan ve kupanın son şampiyonu Atiker Konyaspor haricindeki 8 ekip olmak üzere toplam 54 takım mücadele edecek. Tek maç eleme usulüne göre yapılacak müsabakaların normal süresinin berabere bitmesi halinde 15'er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Uzatma devrelerinde de eşitliğin bozulmaması halinde tur atlayan takımlar, seri penaltı atışları sonucunda belirlenecek. Müsabakalarını kazanan 27 takım, 5. eleme turuna katılmaya hak kazanacak. (Murat Ezgin)

Haftanın Öne Çıkanları

LİDER GELİYOR

1970-01-01 02:33 - KÜLTÜR

TARİHİ MAÇ!

1970-01-01 02:33 - KÜLTÜR

İsrail protestosu

1970-01-01 02:33 - GÜNDEM

İş arayanlar buraya!

1970-01-01 02:33 - Elektirk - Elektronik

Batmanlılar Trabzon ekmeğini sevdi

1970-01-01 02:33 - Elektirk - Elektronik

Vali şahit oldu…

1970-01-01 02:33 - SAĞLIK

Mevlid etkinliği yoğun geçti

1970-01-01 02:33 - Elektirk - Elektronik

OSB masaya yatırıldı

1970-01-01 02:33 - Elektirk - Elektronik

iş arayanların dikkatine!

1970-01-01 02:33 - Elektirk - Elektronik

Vatandaşlardan sonra STK’lar “Raylar şehir dışına çıksın”

1970-01-01 02:33 - Elektirk - Elektronik

İlgili Haberler

MALABADİ KÖPRÜSÜ'NDE YAZ ŞENLİĞİ

22:08 - KÜLTÜR

BATMAN’A MÜJDE... BKM MUTFAK GELİYOR

17:23 - KÜLTÜR

SAHNEYE AYAKTA ALKIŞ YAĞDI

13:33 - KÜLTÜR

TİYATRO VE OPERA BİR ARADA

10:42 - KÜLTÜR

DÜNYA MÜZİKLERİ” KONSERİNE TAM NOT

16:39 - KÜLTÜR

Günün Manşetleri

İHD VE ÖHD: TÜM SORUMLULAR HESAP VERMELİ

18:00 - YEREL

BATMAN’DA TRAFİKTE YENİ DÖNEM BAŞLADI

16:36 - YEREL

220 ÖĞRENCİ VE SPORCUYA MADALYA

16:32 - YEREL

MİNİK MUCİTLER VE GENÇLER SERTİFİKALARINI ALIYOR

16:28 - YEREL

SGK BORÇLARINDA YENİ DÖNEM: TAKSİTLENDİRME SÜRESİ 72 AYA ÇIKTI

16:25 - YEREL