?>

Eğitim masaya yatırıldı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Değerlendirme toplantısı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.

EKONOMİ - 57 yıl önce

 

TP Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapılan toplantıya; Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, İl Milli Eğitim Müdürü, kamu kurum yöneticileri, ilçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri, muhtarların dernek başkanları,  okul aile birliği başkanları ile okul servisleri temsilcileri katıldı. Vali Deniz’in açış konuşmasıyla başlayan toplantıda;   okulların içerisinde ve çevresinde alınması gereken güvenlik tedbirleri, okulların temizliği, uyuşturucu madde kullanımı ile mücadele, okul çevrelerindeki internet kafeler, okul servislerinin uyulması gereken kurallar gibi sorunlar ele alınarak görüşüldü.

AFRİN OPERASYONUNA DA DEĞİNDİ

Türkiye’nin Afrin’de terör örgütlerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatına değinen Vali Deniz, Ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğunu belirterek, “ Güneyimizde bir terör koridoru oluşturulmaya çalışılıyor. Harekatın Kürt kardeşlerimize karşı yapılmadığını, harekatın terör örgütlerine karşı yapıldığını vatandaşlarımıza anlatmalıyız. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan güçlerin karşısında dik durmalıyız.  Bu terör sorununu ancak eğitim ile çözebiliriz. Çocuklarımıza ülkemizin birlik ve beraberliğini her fırsatta anlatmalıyız” diye konuştu.

 “UYUŞTURUCU MADDE İLE MÜCADELE YOĞUN BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR”

  Vali Deniz, "Gençlerimiz ve çocuklarımız bizim geleceğimiz, hepimizin görevi onlara en güvenli ortamlar sunmaktır. Çocuklarımızın yanlış kişiler tarafından yönlendirilmesine müsaade etmeyeceğiz. Uyuşturucu ile mücadelede ciddi mesafeler aldık. Batman’da uyuşturucuyu bitirmede kararlıyız. Bu konuda muhtarlarımız emniyet mensuplarıyla iletişim halindeler. Okullarda görevlendirilen güvenlik görevlileri de bu konuda gerekli tedbirleri alıyorlar” diye konuştu.

 “OKULLARIN TEMİZLİĞİ, EĞİTİM-ÖĞRETİM KADAR ÖNEMLİDİR”

Okulların temizliği ve okul çevrelerinde satılan gıdaların denetlenmesi gibi konulara değinen Vali Deniz, okul kantinlerinde ve çevrelerinde sağlık ve hijyen koşullarına uymayan ürün satışlarına müsaade edilmemesi, okul çevrelerinde alkol ve benzeri ürünlerin satışı, okul kantinleri, servis araçları ile okul yemekhanelerinin sıklıkla denetlemesi konusunda yetkililere talimat verdi. Toplantı katılımcıların sorun ve taleplerin değerlendirilmesiyle sona erdi.

Haftanın Öne Çıkanları

LİDER GELİYOR

1970-01-01 02:33 - KÜLTÜR

İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE!

1970-01-01 02:33 - GÜNDEM

Batman’da 1 travesti şoku daha!

1970-01-01 02:33 - SPOR

Lojman kira bedelleri belli oldu

1970-01-01 02:33 - MAGAZİN

FABRİKA DEĞİL, ÇAĞRI MERKEZİ!

1970-01-01 02:33 - MAGAZİN

Altın fiyatları evlilikleri vurdu

1970-01-01 02:33 - MAGAZİN

Akaryakıt zamlarına tepki

1970-01-01 02:33 - MAGAZİN

Vakıf Katılım açıldı

1970-01-01 02:33 - MAGAZİN

ZİYADE OLSUN!

1970-01-01 02:33 - MAGAZİN

TRT KURDİ 2 yazarımızı konuk etti

1970-01-01 02:33 - TEKNOLOJİ

İlgili Haberler

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

09:55 - EKONOMİ

MOTORİNE 76 KURUŞLUK ZAM BEKLENİYOR

10:04 - EKONOMİ

DÖVİZ KURLARINDA SON DURUM

09:20 - EKONOMİ

ALTIN FİYATLARI YÜKSELİŞE GEÇTİ

09:19 - EKONOMİ

BATMAN İÇİN YATIRIM ATAĞI

14:34 - EKONOMİ

Günün Manşetleri

BİR ÜLKEDE 1,4 MİLYAR KİŞİ, DİĞERİNDE SADECE 900

16:52 - YEREL

MHP'DE SASON VE BEŞİRİ KONGRELERİ TAMAMLANDI

16:42 - YEREL

ENGELLİ VATANDAŞIN KORKU DOLU ANLARI

16:41 - YEREL

152 BLOK İÇİN YAPI RUHSATI DÜZENLENDİ

16:39 - YEREL

BATMAN’DA KAÇAK YAPILARA YAKIN TAKİP: 168 DOSYA MASADA

15:46 - YEREL