?>

Dayanışma grubu

"Bölgenin kalkınması için yeni teşvik paketleri hazırlanmalı"

Elektirk - Elektronik - 55 yıl önce

 

Batman Dayanışma Grubu Sözcüsü Ekrem Çetin, bölgenin kalkınması için yatırımcıların ilgisini çekecek yeni teşvik paketlerinin hazırlanması gerektiğini söyledi.

Cazibe Merkezleri Programı'nın iptal edilmesine tepkiler gelmeye devam ediyor. Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) seçimlerinde aday olan Batman Dayanışma Grubu Sözcüsü Ekrem Çetin, iş adamaları tarafından umut haline gelen programın iptal edilmesinin derin bir hayal kırıklığına neden olduğunu belirtti.

Bu projenin bölgede yatırımcılar için heyecan uyandırdığını anlatan Çetin, iptal edilen programın iş dünyasında hayal kırıklığıyla birlikte zaman kaybına yol açtığını kaydetti.

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞANDI

Çetin, "Cazibe Merkezleri Programı açıklandığı zaman bölgede büyük bir sevinç ve heyecan uyandırmıştı. Çünkü yeni yatırımlarla birlikte istihdamı artıracağı, piyasalardaki durgunluğun aşılacağı ve bölge ekonomisini yeniden canlandıracağı beklentisi hâkim olmuştu. Bölgemiz birçok konuda olduğu gibi ekonomik alanda da bugüne kadar istenilen düzeye ulaşamadığı için Cazibe Merkezleri Programı bu yönüyle umut olmuştu" dedi.

“DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ”

Yatırımcıların ilgisini çekecek yeni teşvik paketlerinin hayata geçirilmesi gerektiğine işaret eden Çetin, "Yatırımcılar olarak Cazibe Merkezleri Programı'nın hayata geçirilmesini dört gözle beklerken, iptal edilmiş olması derin bir hayal kırıklığına neden olduğu gibi bunu zaman kaybı olarak da değerlendiriyoruz. Özelikle de Batman ve bölgemizin kalkınmasını sağlayabilmek için yatırımcıların ilgisini çekecek yeni teşvik paketlerinin hazırlanması ve hızlı bir şekilde uygulanması gerektiği kanaatindeyiz" ifadelerini kullandı. (İsmail Güneş)

Haftanın Öne Çıkanları

BATMANDA NEVROZ NE ZAMAN KUTLANACAK?

1970-01-01 02:33 - GÜNDEM

LİDER GELİYOR

1970-01-01 02:33 - KÜLTÜR

Tekstilin başkentine yeni yatırım

1970-01-01 02:33 - MAGAZİN

Esnaf, ithal et olayına sıcak bakmıyor

1970-01-01 02:33 - MAGAZİN

Cami için yardım çağrısı

1970-01-01 02:33 - DÜNYA

Batman’da 1 travesti şoku daha!

1970-01-01 02:33 - SPOR

BATMAN, BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU

1970-01-01 02:33 - KÜLTÜR

Amedspor’dan önce kaptık!

1970-01-01 02:33 - KÜLTÜR

14. HAFTA TAMAMLANDI

1970-01-01 02:33 - KÜLTÜR

Prof. Ayhan basınla buluştu

1970-01-01 02:33 - Elektirk - Elektronik

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

23 KAMU KURUMUNA KALİTE BELGESİ

16:15 - GÜNDEM

12 ÖĞRENCİ ALMANYA YOLCUSU

16:08 - YEREL

SAĞLIK EMEKÇİLERİNDEN ŞİDDETE KARŞI ORTAK TEPKİ

14:35 - GÜNDEM

DURSUN: SAĞLIKTA ŞİDDET KABUL EDİLEMEZ!

14:33 - GÜNDEM

YEMEKLERİN TADI KAÇMASIN

14:31 - SAĞLIK