?>

AK Parti adayları

“devletin Batmana hizmetleri artarak sürecek”

SİYASET - 8 yıl önce

AK Parti Batman milletvekili adaylarının seçim çalışmaları yoğunlaşarak devam ediyor. AK Parti SKM Başkanlığı programları kapsamında, Batman Milletvekili adaylarının, 24 Haziran seçimleri saha çalışmaları, merkez ve ilçe ziyaretleri, düğün-taziye ve aile ziyaretleri sürüyor. Ziver Özdemir, 16 yıl içinde Batmana ciddi eğitim yatırımlarının kazandırıldığını belirterek, Milli Eğitim Müdürlüğünün projelerini yerinde görmek amacıyla kurumu ziyaret etti. Daha sonra İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret eden Özdemir, kurumun Batman genelinde tarım ve hayvancılık alanında yaptığı hizmetlerin kendilerini sevindirdiğini ifade etti. AK Parti’nin diğer adayları Murat Güneştekin ve Mehmet Şat, aile ve kurum ziyaretlerini gerçekleştirirken, bazı projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

AİLELER DE ZİYARET EDİLDİ

AK Parti adaylarının kurumlara yaptığı ziyaretlerde Batmana yapılan yatırımlar hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Zivr Özdemir’in Milli Eğitim ve Gıda-Tarım ve Hayvancılık alanındaki açıklamalarının yanı sıra, diğer milletvekili adayı Murat Güneştekin’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Güneştekin, ziyaret ettikleri Ayhan ailesinin ve geniş akraba kitlelerinin kendilerini destekleyeceklerini belirtti. Ayrıca, “Bem-Bir Sen Batman İl Başkanı Diyaddin Demirhan ve yönetiminin göstermiş oldukları ilgi ve alaka bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir” diyen Güneştekin,  “önümüzdeki dönem de yeşil bölge kriterlerini tüm şehirlerimizde etkin bir şekilde uygulamak için gerekli teknik altyapıyı hazırlayacağız. Batman 16 Mayıs Şehir Stadyumunun, Millet Bahçesine dönüştürülmesini hayata geçireceğiz. Korunan alanlarımıza, tabiat eğitim merkezleri, yaz okulu ve gençlik kampları tesis ederek tabiatın ve biyolojik çeşitliliğin korunmasına yönelik eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarını yürüteceğiz” dedi.
ŞAT: MODERN ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ AK PARTİ İLE GELİŞTİ
Kurumlarda vatandaşlarla buluşan Milletvekili adayı Mehmet Şat, yaptığı açıklamada; “ilk defa AK Parti hükümetleri döneminde modern çevre teknolojileri ile arıtma tesisleri yaygın olarak memleketimize kazandırıldı. İnşallah seçimlerden sonra çevreye duyarlı faaliyetleri esas alarak, yeşil büyümeye geçiş sürecini daha ileri seviyeye çıkartacağız. Çevre ve şehircilik İl Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldik. Bugün diğer Milletvekili adaylarımızla birlikte Tarım İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, DSİ, İl Özel İdare Kurumlarımızı ziyaret ettik, oda oda dolaşıp, tek tek vatandaşlarımızla tokalaştık sohbet ettik, kendimizi tanıttık daha sonra parti seçim lokalimize gelip misafirlerimizi ağırladık. 24 Haziran seçimleri ile ilgili hasbihal ederek güne noktayı koyduk” diye konuştu.
Haftanın Öne Çıkanları

Kartal, İnci Kefalini izledi…

2018-05-30 13:27 - DÜNYA

Özdemir “Kürt sorunu muhakkak çözülmeli”

2018-05-30 16:48 - SİYASET

Yılan ve akrep korkusu

2018-05-30 16:56 - YAŞAM

Batman'da vefat edenler...

2018-06-05 13:10 - YAŞAM

Durmuş, TÜBİTAK programların anlattı

2018-05-31 14:06 - EĞİTİM

AK Parti’de yoğunluk başladı

2018-05-29 16:58 - SİYASET

PKK Saldırısı İle İlgili Açıklama

2018-06-05 00:15 - YEREL

Özdemir kan verdi

2018-05-30 14:13 - SİYASET

Kırsalı karış karış gezdi

2018-06-03 11:24 - YAŞAM

Sasonlular aynı sofrada buluştu

2018-05-30 13:25 - YAŞAM

İlgili Haberler

OLUÇ'TAN CANALP'A TEPKİ:SEÇİLMİŞLERE BÖYLE BİR DİL KULLANAMAZ

18:36 - SİYASET

RAMANLI, KOZLUK’TA HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİ

15:33 - SİYASET

HDP ESKİ MİLLETVEKİLİ YRP'YE KATILDI

22:15 - SİYASET

AK PARTİ MKYK ÜYESİ MURAT ÇİÇEK'TEN DEMİRTAŞ AÇIKLAMASI

21:56 - SİYASET

MHP BATMAN TEŞKİLATI, BAHÇELİ’NİN GRUP TOPLANTISINA TAM KADRO KATILDI

11:58 - SİYASET

Günün Manşetleri

İL MÜFTÜLÜĞÜNDEN SABAH NAMAZI BULUŞMASI

10:53 - YEREL

HUTBEDE GENÇ HAFIZLAR

10:41 - YEREL

PARK HALİNDEKİ OTOMOBİL YANDI

17:05 - YEREL

BATMAN SANAYİSİ BÜYÜYOR, İSTİHDAM ARTIYOR

17:30 - YEREL

ENERJİ VE FİNANSMAN BAŞLIKLARI ANKARA’DA GÖRÜŞÜLDÜ

17:25 - YEREL