?>

“BAĞIMLILIKLARLA ETKİN MÜCADELEMİZ BAŞLADI”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “bağımlılıklarla etkin mücadelemiz başladı” dedi.

SPOR - 5 yıl önce

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, kurum olarak, Bağımlılıklarla etkin mücadelelerinin başladığını söyledi. Mücadeleye kendi bünyelerinde görev yapan 382 personellerini eğitmekle başladıklarını belirten Özperk, herkesin bu konuda duyarlı olmasını istedi. 
“EĞİTİM 3 GÜN SÜRDÜ”
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, merkez ve ilçelerde görev yapan tüm personellerine 3 gün süren ‘Bağımlılıklarla mücadele ve farkındalık’ eğitimlerini bitirdi. 07-08-09 Ekim 2020 tarihleri arasında maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları çerçevesinde saat 16.00 ile 17.00 saatleri arasında Seyit Bilal Erkek Yurdu Konferans salonunda gerçekleşen eğitimler, Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığında görevli Psikolog Ömer Işık ve Sosyal Çalışmacı Polat Yıldız tarafından verildi. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eğitim, Kültür ve Sosyal Faaliyetler Şubesi Müdür Vekili Celal Altun, merkez ve ilçelerle birlikte 382 personelin ‘Bağımlılıklarla Mücadele ve Farkındalık’ eğitiminden faydalandığını belirterek, devamının geleceğini ifade etti.
“BAĞIMLILIKLARLA MÜCADELEMİZ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”
Batman genelinde bağımlılıklarla mücadelede etkin rol almak için büyük çaba sarf edeceklerini belirten Gençlik ve spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk: “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun dediği gibi, gençlerimizi bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz, buda kırmızı çizgimiz olacaktır. Gençlerimizin bağımlılıklardan ve zararlı alışkanlıklardan korunması konusunda etkin mücadelemiz kararlılıkla sürecektir. Gençlerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Gençlerimiz, yalnız olmadıklarını ve olmayacaklarını bilsinler. Biz her zaman onların yanındayız. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bütün imkânlarımızla gençlerimizin yanındayız, onlarla kol kolayız. Ailelerde, çocuklarına sevgilerini, ilgilerini göstermekte cömert olsunlar. Gençlerde ailelerinden uzaklaşmasın ve ailenizle aranıza duvarlar örmeyin. Kimlerle arkadaşlık ettiğinize lütfen dikkat edin. Bütün sıkıntıları birbirimizi severek, gözeterek, aramızda iyiliği, dayanışmayı, paylaşımı yaygınlaştırarak aşabiliriz” diye konuştu. 
Haftanın Öne Çıkanları

PANDEMİ SÜRECİNDEN KONSERVATUAR’A

2020-10-11 16:42 - YAŞAM

MHP Merkez İlçe’de Çetin dönemi

2020-10-08 17:09 - SİYASET

BİR ZAMANLAR BATMAN!

2020-10-07 09:39 - KÜLTÜR

Yerli traktörler Batman’da

2020-10-09 17:17 - TEKNOLOJİ

HASANKEYF’TE BİR İLK, ALIM-SATIM VE EMLAKÇILIK GALERİSİ AÇILDI

2020-10-09 16:47 - YEREL

Ali Babacan geliyor

2020-10-07 14:43 - SİYASET

HDP’DEN TBMM’YE KANUN TEKLİFİ

2020-10-08 16:14 - SİYASET

LÜKS ARAÇLARIN ADRESİ

2020-10-12 12:32 - YEREL

Kurtaran “okul öncesi eğitim çok önemli”

2020-10-09 15:24 - EĞİTİM

MHP merkez ilçe kongresi yapıldı

2020-10-11 16:32 - SİYASET

İlgili Haberler

BU NASIL İŞ, BU NASIL MAÇ?

16:45 - SPOR

STADYUMA GİRİŞLER ÜCRETSİZ OLACAK

14:41 - SPOR

PETROLSPOR MAÇI CUMA GÜNÜ

13:11 - SPOR

19 MAYIS SPOR SALONU OKÇULUK İÇİN AÇILDI

12:39 - SPOR

BATMAN’IN SPOR YATIRIMLARI BAKANLIĞA SUNULDU

16:44 - SPOR

Günün Manşetleri

KORKU SATIŞI DURDURDU, BATMAN’DA TAVUK FİYATLARI ERİDİ

15:02 - GÜNDEM

FİNAL'DEN VELİ, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI

15:00 - EĞİTİM

YALNIZLIĞIN HARİTASINDA BÜYÜK ŞEHİRLER ÖNDE

14:57 - GÜNDEM

DİCLE’DEKİ KİRLİLİK İÇİN AÇIK ÇAĞRI: SEYİRCİ KALMAYACAĞIZ

14:56 - GÜNDEM

RÖLYEF, EL İŞİ VE AHŞAP YAKMA SERGİSİ AÇILDI

14:46 - YEREL