?>

Bakan Göktaş: Biz Büyük Bir Aileyiz

Batman'da "Biz Büyük Bir Aileyiz" temasıyla halk ile bir araya gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, farklılıklarımızın bizi zenginleştirilerek daha da güçlü kıldığını söyledi.

YAŞAM - 1 yıl önce

Batman Hatice Nasıroğlu Konferans Salonunda STK temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Göktaş, "Biz Büyük Bir Aileyiz" temasıyla bir konuşma yaptı.
Konuşmasının başında 2024 yılının başta Filistin’de olmak üzere tüm dünyada barışın, huzurun, sevginin ve iyiliğin egemen olduğu bir yıl olmasını dileyen Göktaş, ailenin ve birlikte üretimin önemine değindi.
"FARKLILIKLARIMIZ BİZİ ZENGİNLEŞTİRİRKEN DAHA DA GÜÇLÜ KILIYOR"
Göktaş, "2023’te yaşadıklarımız, gördüklerimiz, şahit olduklarımız milletçe birlik ve beraberlik içinde olmaya ne kadar çok ihtiyacımız olduğunu bize tekrar hatırlattı. Asrın felaketini birbirimize kenetlenerek atlattık. Yeni yılda da, yaralarımızı birlikte sarmaya ve kimseyi geride bırakmadan yürümeye devam edeceğiz. Bakanlık olarak her zaman yinelediğimiz bir cümle vardır: biz, büyük bir aileyiz. Her birimizin farklı tecrübesi, hikâyesi ve fikirleri var. Bu farklılıklarımız bizi zenginleştirirken daha da güçlü kılıyor." dedi.  
"HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Birlikte ve bir bütün olarak çalışmanın ve üretmenin önemine değinen Göktaş, "Bu büyük ailenin fertlerinden biri olarak sizlerle birlikte olmak ve bu millete hizmet etmek, benim için büyük bir onur. Bu toprakların kadim güzelliklerindendir, insanlar ailelerini önemser. Aile fertleri birbirine destek olur, birlikte çalışır, birlikte üretir ve geleceklerini birlikte inşa ederler. Birliğimizin ve dirliğimizin teminatı olarak Devletimiz de tüm imkânlarını vatandaşları için seferber eder. Sizler birlik olmanın, kenetlenmenin gücüne dayanarak bu büyük aileyi daha huzurlu ve müreffeh günlere taşıyacaksınız. Yaşlılarımızın tecrübelerinden, gençlerimizin dinamizminden istifade etmeyi bilecek, kadın-erkek ayrım gözetmeden büyük bir aile olarak ülkemiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
"6 ŞUBAT'TA ASRIN FELAKETİ İLE YÜREKLERİMİZ YANDI"
Dünya ve insanlık son yıllarda çok zorlu süreçlerden geçtiğine değinen Göktaş, konuşmasının sonunda şunları söyledi: "Salgınla mücadelenin ön saflarında yer alan ekipler olarak zor zamanlar atlattık, hepiniz şahitsiniz. Sonrasında 6 Şubat'ta asrın felaketi ile yüreklerimiz yandı. 6 Şubat depremlerinde gördük ki bakanlığımızın gurur kaynağı her bir çalışma arkadaşımız, üstün gayretiyle vatandaşımıza umut oldu, rehber oldu. Burada huzurlarınızda onlara bir kez daha teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Sevgili çalışma arkadaşlarım, her birinizin eline, emeğine, yüreğine sağlık."
Bakan Göktaş, sonrasında bir park ve aşevi açılışına katılıp Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezini ziyaret ettikten sonra kentten ayrıldı.
Haftanın Öne Çıkanları

Bölgenin kalbi olacak!

2024-01-01 14:47 - YEREL

'Aylan Bebek'e Fransa'dan 'En İyi Film' ödülü

2023-12-27 16:08 - KÜLTÜR

Esendemir Ambalaj hedef büyüttü

2023-12-29 12:57 - YAŞAM

Gap Mahallesi’nde internet sorunu

2024-01-02 17:13 - YAŞAM

Japonya'daki depremde 30 kişi öldü

2024-01-02 10:36 - DÜNYA

Batman Ovası yeşillendi

2023-12-27 15:29 - YAŞAM

12 Yaşındaki YILDIZ

2024-01-01 17:06 - SPOR

Aykut Çift, takımdan ayrıldı

2023-12-29 16:00 - GÜNDEM

Batmanlı doktorun başarısı

2024-01-01 17:08 - SAĞLIK

Otobüs şoförleri kura sonucu belli oldu

2023-12-28 12:53 - GÜNDEM

İlgili Haberler

MESLEĞE İLK ADIMI ATTILAR

17:08 - YAŞAM

SAĞLIK-SEN’DEN DOĞAYLA İÇ İÇE YÜRÜYÜŞ

12:04 - YAŞAM

75 TONLUK SU DEPOLARI HİZMETE GİRDİ

15:38 - YAŞAM

11 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

12:08 - YAŞAM

AFAD'DAN ENGEBELİ ARAZİDE KURTARMA TATBİKATI

09:40 - YAŞAM

Günün Manşetleri

ODUNCU'DAN 1 MAYIS ÇAĞRISI

06:47 - SİYASET

BU ARMA SAHİPSİZ KALMAYACAK

21:43 - SPOR

ELEKTRİK ALTYAPISI İÇİN KIRSAL KALKINMA ÇALIŞTAYI YAPILDI

17:08 - YEREL

MESLEĞE İLK ADIMI ATTILAR

17:08 - YAŞAM

KÜLTÜREL ŞÖLEN 4 MAYIS’TA

15:02 - YEREL