?>

BAŞKAN ÇİFTÇİ, ESNAFIN TAPU SORUNUNU ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYOR

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Bankalar Caddesi ve Lale Camii civarında bulunan esnafın tapu sorunlarının çözülmesi için yetkililerle görüştü.

GÜNDEM - 7 ay önce

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Bankalar Caddesi ve Lale Cami civarında bulunan esnafın yaşadığı tapu sorunlarını kendilerine iletmeleri üzerine gerekli girişimlerde bulunup tapu ve kadastro yetkilileriyle görüştü.
Sorunun bir an önce çözülmesi için çalışmalara başlayan Çiftçi, bunun için önümüzdeki hafta esnafla bir araya geleceklerini söyledi.
Çiftçi, "Bankalar Caddesi ve Lale Cami civarında bulunan esnaf, odamızı ziyaret ederek tapu sorunlarının olduğunu ve bunun çözülmesi konusunda yardım talebinde bulundu. Bizler de esnafımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile esnafın tapu sorunları için valimiz ile toplantı yapmadan önce tapu ve kadastro müdürlerimizle makamlarında ön görüşme yaparak bilgilendirmelerde bulunduk. Müdürlerimize sorunu ilettik, her iki müdürümüz de sorunlarının çözümü ile alakalı yol göstererek bilgilendirmede bulundu." ifadelerini kullandı.
"Tapu sorunu gün geçtikçe daha karmaşık hal alıyor"
Tapu sorunu yaşayan esnafla Vali Ekrem Canalp'i bir araya getirerek yapacakları toplantıdan sonra yol haritasının belirlenmesi ve girişimlerde bulunmasına karar verildiğini belirten Çiftçi, şöyle devam etti:
"Esnafımızın tapu sorunu gün geçtikçe daha karmaşık ve içinden çıkılmaz bir hal aldığını gördüğümüz için bu soruna bir an önce el atıp çözülmesi gerektiğine inanıyoruz. Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak esnafımızın sorularının çözülmesi için hemen gerekli girişimlerde bulunuyoruz. Bu girişimlerimiz sonucunda Bankalar Caddesindeki esnafımızın sorunlarını valimiz ve kurum müdürlerimize daha detaylı anlatmak ve çözüm yolunu belirlemek amacıyla gelecek hafta Bankalar Caddesinde esnafımızla kahvaltılı bir program düzenleyeceğiz."
Haftanın Öne Çıkanları

1 YILDA 1 MİLYON 654 BİN KULLANICI!

2024-10-03 16:10 - GÜNDEM

BİR TON ODUN BİR ÇEYREK ALTIN

2024-10-09 13:24 - TEKNOLOJİ

MEVLANA ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TEKNOFEST'TE DERECE YAPTI

2024-10-03 12:33 - TEKNOLOJİ

HASANKEYF IŞIL IŞIL

2024-10-04 16:24 - GÜNDEM

4006-TÜBİTAK BİLİM FUARLARI DESTEKLEME PROGRAMI 4006-A VE 4006-B ÇAĞRILARI YAYINLANDI!

2024-10-08 15:20 - GÜNDEM

ATABEY ÇİÇEK, HAT-TRİCK YAPTI!

2024-10-06 13:31 - SPOR

BATMAN’DA YATIRIMCILARA TKDK DESTEKLERİ İÇİN BÜYÜK FIRSATLAR

2024-10-04 14:41 - GÜNDEM

TEKNOFEST'te Batman'ın Yıldızları Parladı

2024-10-08 16:28 - GÜNDEM

GERCÜŞ'TE ÜZÜM HASADI BAŞLADI

2024-10-09 16:00 - YAŞAM

BATMAN’DA DAYANIŞMA YEMEĞİ

2024-10-02 21:26 - GÜNDEM

İlgili Haberler

DİCLE ELEKTRİK’TEN HASANKEYF’E 40 MİLYON TL'LİK ENERJİ YATIRIMI

11:45 - GÜNDEM

“ATIKTAN SANATA” SERGİSİ AÇILIYOR

10:45 - GÜNDEM

REKTÖR PROF. DR. İDRİS DEMİR’DEN 1 MAYIS MESAJI

10:29 - GÜNDEM

VALİ CANALP: EMEKÇİLER KALKINMANIN TEMEL TAŞI

10:24 - GÜNDEM

BATMAN'IN TARIM SESİ ANKARA'DA DUYULDU

12:00 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

MART AYINDA İTHALAT VE İHRACAT ARTTI

13:40 - EKONOMİ

BATMAN’DA KAPSAMLI BESLENME DANIŞMANLIĞI

12:12 - SAĞLIK

10 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

11:54 - YEREL

BATMAN’DA TİROİD NODÜLLERİNE AMELİYATSIZ TEDAVİ BAŞLADI

11:51 - SAĞLIK

DİCLE ELEKTRİK’TEN HASANKEYF’E 40 MİLYON TL'LİK ENERJİ YATIRIMI

11:45 - GÜNDEM