?>

BAŞTUĞ, BATMANDAYDI

YEREL - 3 yıl önce

Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ, Batman’da siyasi parti, Oda, STK, İş insanları, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.
‘Adımız Kamu-Der, soyadımız Türkiye’dir” diyen Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ; “Biz Kamu çalışanlarımızın sesi ve destekçileriyiz. Hiçbir siyasi partinin arka bahçesi değiliz. Makam ve mevkiiler gelip geçicidir, ama insanlık her zaman kalıcıdır. Maalesef günümüzde halk kamu idarecilerine artık ulaşamaz hale gelmiş. Eskiden Milletvekillerinin, Valilerin, Belediye Başkanlarının İl Müdürlerinin ve tüm kamu dairelerinin kapısı halka açık ve ulaşılabilirdi. Biz bile Valiye v eBelediye Başkanblarına ulaşamıyoruz, halk nasıl ulaşsın. Bu düzen değişmeli, kişiler değil Devletimiz kalıcıdır. Bunu herkes böyle bilsin” diye konuştu.

“TEK AMACIMIZ HİZMET ETMEKTİR”

Tek amaçlarının Batman halkına hizmet etmek olduğunu belirten Kamu-Der Batman İl Başkanı Abdullah Tunç; “Daha önce sizlerle bir araya gelme fırsatımız olmuştu. Kamu-Der ailesi olarak kamuda çalışanların tek çatı altında toplanmalarını sağlamak, sorunlarının çözümüne ön ayak olmak ve refah düzeylerinin düzelmesi için Genel Merkezimiz nezrinde ilgili birimlerle sürekli girişimlerde bulunup yetkililerle görüşüyoruz. Kamu-Der ailesi tüm Türkiye’de olduğu gibi Batman’da da kısa zamanda güçlü bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu gösterdik. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Yaklaşık bir yıldan bu yana Kamu-Der Batman İl Başkanlığını yapmaktayım. Bizler bu işe gönül verdik ve bu işi yapmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Bizler ‘Batman’ımıza ve halkına ne kadar hizmet edebiliriz şiarıyla yola çıktık. Bu kente hizmet etmek, insanlarına sahip çıkmak 7’den 77’ye herkesin görevidir. Kim bir taş üstüne taş koyarsa bizde destekleriz. İlimizin huzura, refaha, istihdam alanlarına ve yeni yatırım mesleklerine ihtiyacı var. Bunun için Kamu-Der olarak ilimizin lobisinin güçlenmesi, kentin kalkınması, kent dinamiğinin güçlenmesi ve Türkiye’de sayılı iller arasına girmesi için hepimiz el birliğiyle çalışmalıyız. Hepimiz bu kentin insanları olarak canla başla mücadele etmeliyiz. Katılım sağladığınız için teşekkür ederiz.” diye konuştu. Kamu - Der’in basın ve tanıtım toplantısına ayrıca Genel Başkan Danışmanı Yılmaz Yıkılmaz ise güçlü bir yapılanma ile hızla büyüdüklerini ifade ederek, güçlü bir STK olduklarını söyledi.
Haftanın Öne Çıkanları

15 FİRMA TEKNOKENT’E BAŞVURDU

2022-09-23 11:50 - TEKNOLOJİ

HÜKÜMET KONAĞI İÇİN PROJE YARIŞMASI

2022-09-20 17:23 - TEKNOLOJİ

Wi-Fi bağlantısını hızlandırmanın yolları

2022-09-24 09:42 - TEKNOLOJİ

ANKARA KALKINMA AJANSI'NDAN PROJE TEKLİF ÇAĞRISI

2022-09-22 11:43 - TEKNOLOJİ

ERKILINÇ: GAZETELERİN KADERİ İNTERNET HABER SİTELERİNDEN AYRI DEĞİLDİR

2022-09-19 17:10 - TEKNOLOJİ

Engelsiz İletişim Merkezi hizmete başladı

2022-09-24 09:41 - TEKNOLOJİ

FİNAL’DE STEM+ MERKEZİ KURULDU

2022-09-22 16:35 - TEKNOLOJİ

“İLAN ALAN GAZETELER DAHA NİTELİKLİ”

2022-09-20 17:39 - TEKNOLOJİ

YALAN YEMİNİN KEFARETİ NEDİR?

2022-09-19 15:33 - YAŞAM

DEMİRHAN: İŞLETMELERE DESTEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

2022-09-22 16:12 - GÜNDEM

İlgili Haberler

BİR MİLYON TURİST HEDEFLİYORUZ

16:43 - YEREL

BATMAN GAZETESİ’NE MİNİK ZİYARETÇİ

15:30 - YEREL

VE İLK SEFER BAŞLADI

15:00 - YEREL

TAZİYE EVLERİNDE ENGELLİ RAMPASI EKSİKLİĞİ

14:53 - YEREL

8 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

14:32 - YEREL

Günün Manşetleri

TAHMİN EDİLENDEN TEHLİKELİ OLABİLİR

17:20 - GÜNDEM

OSB'YE KAZALARI ÖNLEYECEK YOL!

16:51 - YAŞAM

BİR MİLYON TURİST HEDEFLİYORUZ

16:43 - YEREL

SERİNLETEN KAR TÜNELLERİ

16:37 - GÜNDEM

BATMAN GAZETESİ’NE MİNİK ZİYARETÇİ

15:30 - YEREL