?>

Batman atletlere ev sahipliği yaptı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından organize edilen Spor Toto Yürüyüş Ligi yarışları, Batman'da düzenlendi.

SPOR - 4 yıl önce

‘Spor Toto Kulüpler Arası Yürüyüş Ligi’ nefes kesen yarışmalara sahne oldu. TPAO’da oluşturulan parkurda düzenlenen Atletizm yürüyüş Lig 6 kategoride gerçekleşti. 6 Kategoride düzenlenen yarışmaya Türkiye’nin bir çok ilinden 34 takım ve 91 sporcu katılım sağladı. 2021 Türkiye Atletizm Federasyonu Faaliyet Programında yer alan Spor Toto Kulüpler Arası Yürüyüş Liginin 1. kademesini büyük bir başarıyla bitirdiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, katılım sağlayan tüm sporcuları ve emeği geçenleri kutladı. Batman’da bu tür önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceklerini belirten İl Müdürü Özperk; “Son derece heyecanlı ve çekişmeli yarışmalar yapıldı. Yarışan sporcular arasında Türkiye’nin yanı sıra, Balkan ve Dünya dereceleri olan sporcularımızı da ağırladık. Bu bir ilk değil, Allah’ın izniyle devamı da gelecektir.” diye konuştu. Dereceye giren sporculara ödülleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’in yanı sıra, TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir, Atletizm Federasyonu MHK Başkanı ve Yürüyüş Ligi Milli Takım Sorumlusu Mustafa Akyaman, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Burak Eren, Atletizm Federasyon MHK Üyesi Şükrü Onat ve Batman Petrolspor’un eski Teknik Direktörü ve Tesis Sorumlusu Hayrettin Aktan tarafından verildi.

PETROLSPOR 3 MADALYA ALDI

Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut ile Uluslararası Hakem ve Petrolspor Baş Antrenörü Ümit Kemal Pişkin ise, Batman’ı atletizm branşında en iyi bir şekilde temsil etmeye devam edeceklerini ifade ettiler. Yine yapılan yarışmada Batman Petrolspor’lu Murat Güde U18 Kategorisinde üçüncü, U20 kadınlar ise Şükran Ayaz ikinci ve Emine Ceylan ise üçünü olarak takımlarına 3 madalya kazandırmayı başardılar. Petrolspor elde ettiği başarıyla adını 2. Kademe maçlarına da yazdırmayı başardı.  (İsmail Güneş)
Haftanın Öne Çıkanları

Sosyal yaşamın adresi Beyaz Saray düğün salonu

2021-04-05 13:38 - MAGAZİN

AKSOY, İŞKUR MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

2021-04-09 12:03 - YEREL

GÜR, DÜNYA EVİNE GİRDİ

2021-04-04 17:33 - MAGAZİN

PSİKİYATRİ UZMANI HASTA KABULÜNE BAŞLADI

2021-04-06 12:30 - SAĞLIK

COŞKUNLAR AVM AÇILDI

2021-04-08 17:14 - YAŞAM

Türkiye’nin ilk ilçe cezaeviydi

2021-04-06 15:11 - YAŞAM

YÜRÜYÜŞ LİGİ BATMAN’DA YAPILACAK

2021-04-05 14:40 - SPOR

COŞKUNLAR AVM AÇILIYOR

2021-04-07 13:24 - YEREL

BATMAN-BALPINAR ARASI YEŞİLLENİYOR

2021-04-07 16:33 - YAŞAM

Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü kutlandı

2021-04-10 12:56 - YAŞAM

İlgili Haberler

ANTİKKENT HASANKEYFSPOR NAMAĞLUP ŞAMPİYON

13:58 - SPOR

PETROLSPOR'UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

14:23 - SPOR

PETROLSPOR YÖNETİMİNDE GÖREV DAĞILIMI

16:19 - SPOR

PETROLSPOR’DA SERDAR BOZKURT’LA DEVAM KARARI

14:03 - SPOR

AİLE YILINA ÖZEL TURNUVA

10:39 - SPOR

Günün Manşetleri

ÖMRÜMÜZÜ VERDİK, GEÇİNECEK MAAŞ İSTİYORUZ

16:34 - RÖPORTAJ

SAĞLIK EMEKÇİLERİ:  EZİYET YÖNETMELİĞİNİ GERİ ÇEKİN

16:27 - GÜNDEM

DİYETİSYEN HOŞER: DOĞRU KAHVALTI, BAŞARIYI DESTEKLER

16:25 - SAĞLIK

HASANKEYF’TE EL EMEĞİ GÖZ NURU SERGİ

16:10 - EĞİTİM

GÖKTAŞ’TAN GAZETEMİZE VEDA ZİYARETİ

16:01 - YEREL