?>

"Beldemizde susuz ev kalmayacak"

YAŞAM - 4 yıl önce

Batman Balpınar beldesindeki çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulunan Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, beldelerine bağlı Zorköy ve Segırka Mahallelerinde susuz ev bırakmayacaklarını söyledi. Balpınar Belediye Başkanı Geylani, beldede sürdürdükleri çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Belediye başkanlığını iki yıl önce devraldığını vurgulayan Geylani, “Balpınar Belediye Başkanlığını 2 yıl önce devir aldım. Teslim aldığım günden bu yana hiç durmadan, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geçen sene asfalt ile refüj, kaldırım çalışmalarını bitirdik. Valimizin, milletvekilimiz ve il başkanlığımızın da katılımıyla açılış törenimiz oldu. Balpınar halkının hizmeti için belediyemiz bünyesine 8 araç aldık.” ifadelerini kullandı.
Beldelerinin hala su tedarik konusunda sıkıntı yaşadığını belirten Geylani, “Şu anda Balpınar Zorköy ve Segırka’dayız. Her tarafta çalışmalarımız var. Halkın refahı için belediye başkanı olarak bunları yapmak zorundayız. Bu çalışmadan sonra tekrar altyapı kanalizasyon şebekesini çekeceğiz. 3 bin nüfusa sahip olmamıza rağmen belde halkının arasında halen su tulumbaları ile su ihtiyaçlarını karşılayanlar var. Yağışın azlığından dolayı çoğu kişinin tulumbalarında su kalmamış durumda.” dedi.

Belediye olarak 12 bin metrelik su borusu döşeyeceklerini ifade eden Geylani, “Belediye olarak Ziraat Bankasının desteğiyle projemizi aldık ve 12 bin metrelik su borusunu çekiyoruz. Balpınar’ın kanalizasyon, kaldırım ve yol çalışmalarını yapmak bana nasip oldu. Segırka köyü 2 yıl önce mahalle olarak bize bağlandı. Segırka köyünün su ihtiyacı olsun kaldırım ve yol çalışmaları olsun Balpınar’da yaptığımız çalışmalar gibi burada çalışma yapmaya devam edeceğiz. Bir aydan beridir, iki kepçe ve 10 işçi ile berber çalışıyoruz. 2 ay sonra inşallah çalışmaları bitireceğiz. Susuz ev bırakmayacağız.” ifadelerini kullandı.  

Haftanın Öne Çıkanları

BATMAN'DA 10 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

2021-08-13 11:47 - YEREL

ABD’DE BATMANLI ÖĞRENCİNİN BAŞARISI

2021-08-12 16:43 - EĞİTİM

ÇOCUK NEFROLOJİ UZMANI HASTA KABULÜNE BAŞLADI

2021-08-09 12:34 - SAĞLIK

POTA HEYECANI

2021-08-10 13:00 - SPOR

1500 ÖĞRENCİ BAŞVURDU

2021-08-12 15:35 - SPOR

ESNAF İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI

2021-08-11 15:35 - YEREL

TEİAŞ’A KADROLU İŞÇİLER ALINACAK

2021-08-10 13:30 - GÜNDEM

YÜKSEK FATURA GÜNCESİ; DEDAŞ “HER ŞEY NORMAL”

2021-08-12 16:40 - GÜNDEM

BATMAN ÜNİVERSİTELİ MİLLİ SPORCU ÇİFTÇİ, TOKYO OLİMPİYATLARINDA

2021-08-12 16:36 - SPOR

KESK YÖNETİCİLERİ BATMAN'DA TOPLANDI

2021-08-10 17:24 - GÜNDEM

İlgili Haberler

MUHTARLARA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

14:27 - YAŞAM

9 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

13:04 - YAŞAM

METEOROLOJİ'DEN 7 İL İÇİN SAĞANAK UYARISI

10:42 - YAŞAM

BATMAN'DA ÜÇÜZ SEVİNCİ

16:05 - YAŞAM

ENGELLİLER CİDDİ SORUNLARLA KARŞI KARŞIYA

11:49 - YAŞAM

Günün Manşetleri

KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ TAKLA ATTI: 1 YARALI

11:08 - ASAYİŞ

7.5 MİLYARLIK VURGUNA DARBE!

09:56 - ASAYİŞ

5,4 MİLYAR LİRA HESAPLARA YATIRILMAYA BAŞLANDI

09:54 - GÜNDEM

MOTORİNE OKKALI ZAM!

09:48 - GÜNDEM

DOĞU VE GÜNEYDOĞU'DA KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

09:42 - YEREL