?>

Çiftçi: Birliktelik başarı getirir

Esnaf eğitim seminerinde bir araya geldi.

EKONOMİ - 3 yıl önce

Esnafa yönelik düzenledikleri eğitim seminerinde konuşan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, amaçlarının üyelerinin ticaretlerini sistemli, planlı, programlı ve profesyonelce yapmaları olduğunu söyledi.
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO), kentteki esnafa yönelik, 'Ticarette Başarının Yolları ve Kriz Yönetimi' temasıyla eğitim seminerinin 4'üncüsünü düzenledi.
Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi konferans salonunda düzenlenen seminere, Gençpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Kayacan, Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, STK ile oda başkanları ve çok sayıda esnaf katıldı.
Seminerde bir konuşma yapan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Esnaf ve Sanatkâr Odası olarak eğitime çok önem verdiklerini söyledi.
Bugün seminerlerinden dördüncüsünü gerçekleştirdiklerini aktaran Çiftçi, amaçlarının üyelerinin ticaretlerini sistemli, planlı, programlı ve profesyonelce yapmaları olduğunu belirtti.
REKABETİMİZ BİRBİRİMİZDEN UZAKLAŞTIRMASIN
"Bizler ne kadar sistemli çalışırsak başarılı olma ihtimalimiz ve rekabet gücümüz artar." diyen Çiftçi, "Elbette bahsettiğim rekabet, kaliteyi arttırma rekabetidir. Yoksa birbirimize zarar verme anlamında bir rekabet değildir. Rekabetimiz bizi birbirimizden uzaklaştırmasın. İşbirliği içinde olalım ve beraber çalışma kültürünü geliştirelim. Ortaklıklar yapalım. Ortaklıklar, birliktelikler kuvvet oluşturur ve başarı getirir." ifadelerini kullandı.
TİCARETTEKİ BAŞARI EĞİTİMDEN GEÇMEKTE
Konuşmasının devamında esnafa çağrıda bulunan Çiftçi, "Bu seminerleri küçük ve basit görmeyin lütfen. Bu seminerler yaptığımız işleri geliştirecektir. Gençlerinizi, çocuklarınızı yönlendirin ve gönderin. Ticaretteki başarı eğitimden geçmekte. Eğitim olmadan ilerleme olmaz. Biz de bu yüzden eğitime önem veriyor ve düzenli olarak seminerler organize ediyoruz." dedi.
Daha sonra Gençpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Kayacan'ın yaptığı sunumun ardından program son buldu.
Haftanın Öne Çıkanları

Teknolojinin kalbi Batman’da attı

2023-10-12 17:41 - TEKNOLOJİ

Bilişim Festivali Batman’da gerçekleşiyor

2023-10-09 17:17 - TEKNOLOJİ

Siber Koza İnovasyon Merkezi açılıyor

2023-10-11 17:10 - TEKNOLOJİ

Prof.Dr. Dursun çağrıda bulundu

2023-10-15 16:46 - DÜNYA

14 Adet dönel kavşak yapılacak

2023-10-13 17:13 - YEREL

İpekyüz’e RTÜK’te görev

2023-10-11 16:02 - SİYASET

İki şehir arasında stad sorunu

2023-10-12 17:32 - SPOR

Yeni avukatlar ruhsatlarını aldı

2023-10-12 17:23 - YAŞAM

Gercüş yolunda kaza: 8 yaralı

2023-10-14 17:18 - GÜNDEM

Kozluk’un ilk kadın muhtar adayı

2023-10-11 16:23 - YEREL

İlgili Haberler

MOTORİNDE İNDİRİM BEKLENTİSİ

12:40 - EKONOMİ

ALTIN PİYASASINDA DALGALANMA

10:34 - EKONOMİ

TARIM-GFE ŞUBAT AYI VERİLERİ AÇIKLANDI

12:38 - EKONOMİ

ŞİRKET İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI

12:18 - EKONOMİ

GÜNEYDOĞU’DAN EKONOMİYE DEV KATKI

11:38 - EKONOMİ

Günün Manşetleri

TPAO İKİ KUYU AÇACAK

16:13 - YEREL

ROJVELAT KIZMAZ DOSYASI YENİDEN GÜNDEMDE

16:02 - YEREL

APARTMANDAN DÜŞEN GENÇ AĞIR YARALI

15:59 - YEREL

BESİCİLER: ÖNLEM ALINMAZSA SEKTÖR BİTECEK

15:49 - YEREL

VALİ CANALP: 23 NİSAN TARİHİ BİR DÖNÜM NOKTASIDIR

15:16 - YEREL