?>

ÇOK GÜZELİZ ÇOK!

PETROLSPOR 26 YIL ARADAN SONRA ŞAMPİYONLUK KUPASINI KALDIRDI

SPOR - 4 yıl önce

Şampiyonluğa 26 yıl hasret kalan ve 16 yıldır da 3. lige demir atan Batman Petrolspor, zincirlerini kırarak, Batman halkına hem şampiyonluk hem de direkt olarak 2. lig sevincini yaşattı.

SON MAÇTAN DA GALİBİYETLE AYRILDI

Üç hafta önce Hendekspor maçında şampiyonluğunu ilan eden kırmızı-beyazlı ekip, aldığı ceza nedeniyle önceki gün seyircisiz maçta İstanbul ekibi Arnavutköy Belediyespor’u Batman Şehir Stadyumunda konuk etti. Müsabakanın ilk devresini 1-0 geride kapatan temsilcimiz, ikinci devrede oyuna ağırlığını koyarak peş peşe ataklar geliştirdi. Müsabakanın bitimine 15 dakika kalan ataklarını sıklaştıran kırmızı-beyazlı ekip, 78. dakikada Akın Akman’ın şık golüyle beraberliği yakalarken, 85’te de uzun bir sakatlık sürecinin ardından son maçta sahalara dönen Ahmet Teker’in kaydettiği golle 2-1 öne geçmeyi başardı. Bu galibiyetle üç puanı hanesine yazdıran temsilcimiz, 74 puanla ligi şampiyon olarak tamamladı.

KUPA TÖRENİ İÇİN STADYUMDA PLATFORM HAZIRLANDI

Prestij maçından da 2-1’lik galibiyetle ayrılarak Batmanlılara sevinç yaşatan Petrolspor için 26 yıl aradan sonra kupa tören düzenlendi. Maçın bitiş düğünün ardından kupa sahaya getirilirken, saha içerisinde kupayla fotoğraf çekme yarışı yapıldı. Kısa sürede saha içerisinde hazırlanan platforma Şampiyonluğun Mimarı Vali Hulusi Şahin, Ak Parti Milletvekili Ziver Özdemir, Ak Parti İl Başkanı Akif Gür, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Petrolspor’un en büyük destekçilerinden Nasıroğlu ailesinin önde gelen isimlerinden Ferhat Nasıroğlu, Kulüp Başkanı A. Vahap Akbaş ve yönetim kurulu üyeleri davet edildi.

KUPA TÖRENİNDE BÜYÜK SEVİNÇ YAŞANDI

Yapılan kısa bir hazırlığın ardından stadyumda Petrolspor teknik ekibi, futbolcular ve kulüp personelleri tek tek anons edilerek platforma alındı. Kupa töreni nedeniyle maçının ardından tribüne alınan Yarasalar Taraftar Grubu üyeleri de takıma büyük destek verdi. Hazırlıkların ardından il yöneticileri ve Petrolspor kafilesi şampiyonluk kupasını havaya kaldırarak büyük sevinç yaşadı. Törenin ardından futbolcular ve taraftarlar uzun süre sahada kalarak şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Haftanın Öne Çıkanları

30 YIL SONRA TAHLİYE OLDULAR

2022-05-06 14:40 - YEREL

YAŞAM PETROL HİZMETTE

2022-05-05 13:59 - YEREL

BARAJLAR SUYA DOYDU

2022-05-03 14:51 - YAŞAM

ŞEMSİYELİ SOKAK ESNAFINDAN GÜNEŞTEKİN ÇAĞRI

2022-05-02 17:38 - KÜLTÜR

2 GÜNDE 2 KADIN SALDIRIYA UĞRADI

2022-05-04 16:50 - GÜNDEM

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ 33 ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK

2022-05-05 14:27 - TEKNOLOJİ

TREN MÜJDESİ; BATMAN’A GELİYOR…

2022-05-05 16:59 - TEKNOLOJİ

PETROLSPORLU FUTBOLCULAR İMZA DAĞITACAK

2022-05-05 12:25 - SPOR

MOTORİNE ZAM OTOGAZA İNDİRİM GELİYOR

2022-05-05 15:17 - GÜNDEM

KAY’IN ADI YAŞATILACAK

2022-05-05 12:23 - SPOR

İlgili Haberler

BATMAN’DA GENÇLİK İFTARI DÜZENLENDİ

10:55 - SPOR

GÜLTEPE ORTAOKULU RAKİPLERİNİ GERİDE BIRAKTI

14:23 - SPOR

SATRANÇTA HEYECAN DOLU MÜCADELE

13:21 - SPOR

BATMAN’DA MASA TENİSİNDE BİR İLK

13:15 - SPOR

TPAO PETROLSPOR U-14’TE 5 MADALYA KAZANDI

10:56 - SPOR

Günün Manşetleri

ANKARA’DA VEFA GECESİ

17:18 - YAŞAM

13 BİN 700 KİŞİ HÂLÂ ESKİ KİMLİKLE YAŞIYOR

17:12 - YEREL

GAZETEMİZ YAZDI, SORUN AYNI GÜNDE ÇÖZÜLDÜ

17:10 - YEREL

2026 İKİNCİ DÖNEM HİBE BAŞVURULARI AÇILDI

15:37 - YEREL

TRAFO YATIRIMLARI HIZLANIYOR

15:29 - YEREL