?>

DEVA Partisi, Sason'da ilk kongresini gerçekleştirdi

Deva Partisi'nin Batman'da düzenlediği 2'nci kongre olma özelliği taşıyan Sason İlçe Başkanlığı 1’nci Olağan kongresinde İlçe Başkanlığına Veysel Tekin seçildi

SİYASET - 6 yıl önce

Sason İlçesi'nde teşkilatlanma çalışmalarını başarıyla tamamlayan DEVA Partisi, Sason ilçe kongresini gerçekleştirdi. Deva Partisi'nin Batman'da düzenlediği 2'nci kongre olma özelliği taşıyan Sason İlçe Başkanlığı 1’nci Olağan kongresinde İlçe Başkanlığına Veysel Tekin seçildi. Düzenlenen kongrede konuşan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Genel Başkanımız Ali Babacan'ın liderliğinde Batman'da gerçekleştirdiğimiz 2'nci kongremizin ülkemiz, şehrimiz, ilçemiz ve tüm milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sason'a DEVA olmak üzere çalışmalarımızdaki önemli bir virajı başarıyla tamamladık. Memleketimizin her kesimini temsil eden il ve ilçe teşkilatlarını kurarak, çok sesli, işini iyi yapan ve ortak akılda buluşan bir ekip oluşturduk. Sason'da çalınmadık hiçbir kapı bırakmadan; yeni gönül köprüleri kurmak üzere durmaksızın çalışacağız. Sason için, Batman için ve Türkiye için ne yapabiliriz gayreti ile hareket edip, elimizi taşın altına koymaya hazırız" dedi.

EKONOMİ VE ÖZGÜRLÜKLERE VURGU YAPTI

Türkiye'nin zorlu bir döneme girdiğini dile getiren Müjdeci, "Her alanda sıkıntılara sürüklenen bir Türkiye ile karşı karşıya kalınan bir dönemde, ülkenin kötü gidişatına dur demek için ülkemizin her kesiminden gelen talepler ile bu siyasi hareketi başlattık. Başkası sorumluluk alsın demektense bizim sorumluluk almamız gerekir. Zaman ümitsizlik zamanı değil, zaman sorumluluk alma zamanı. DEVA Partisi olarak, her kesimden geniş bir kadro ile başta ekonomi ve özgürlükler olmak üzere, her alanda toplumun farklılıklarını göze alarak, kuşatıcı, uzlaştırıcı ve çoğulcu bir yaklaşım ile çözüm odaklı siyaset yapacağız" ifadelerini kullandı.

TEKİN: SASON’A DEVA OLACAĞIZ

Deva Partisi'nin Sason İlçe Başkanı olarak seçilen Veysel Tekin ise şunları kaydetti: "Olağan kongremiz ile birlikte görevimize resmen başlamış olduk. Bugünden itibaren ekibimiz ile birlikte ‘İki günü birbirine eşit olan ziyandadır’ Hadis-i Şerif’ini ilke edinerek, Sason'a DEVA olmak üzere, kapı kapı gezerek partimizi, projelerimizi ve ilkelerimizi anlatacağız. Yolumuz zor ve meşakkatli bir yoldur. Biz bu yola ilk günden itibaren inanmışlarla çıktık. Unutmayalım ki her şey inançla başlar. Sason kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Sason'un tüm sorunlarına DEVA olmasını diliyorum" diye konuştu.
Haftanın Öne Çıkanları

TMO RESMİ FİYATLARI AÇIKLADI

2020-09-08 13:10 - YAŞAM

SUMAK ZAMANI!

2020-09-07 13:27 - TEKNOLOJİ

BATMAN’DA VAHŞİ CİNAYET!

2020-09-09 10:43 - GÜNDEM

BATMAN'DA 13 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

2020-09-09 11:51 - -

UN FİYATLARI ARTTI

2020-09-11 12:26 - EKONOMİ

Üce, Mardinspor ile anlaştı

2020-09-09 15:28 - SPOR

Vakalarda düşüş var!

2020-09-10 16:45 - SAĞLIK

KORONA 3 CAN DAHA ALDI

2020-09-06 15:29 - GÜNDEM

Şampiyon BİLTEK!

2020-09-06 17:10 - SPOR

BATMAN'DA 13 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

2020-09-08 12:20 - GÜNDEM

İlgili Haberler

DEVA PARTİSİ'NDEN TEMMUZ ZAMMI ÇAĞRISI

16:08 - SİYASET

TOPRAĞI YAKMAK, GELECEĞİ YAKMAKTIR

14:44 - SİYASET

GAZİANTEP MODELİ BATMAN'A TAŞINIYOR

14:39 - SİYASET

EKMEN: TMO SİSTEMİ ÇİFTÇİYİ MAĞDUR EDİYOR

11:58 - SİYASET

KÜRTÇE EĞİTİM VE ÖĞRETMEN EKSİKLİĞİ MECLİS GÜNDEMİNDE

14:33 - SİYASET

Günün Manşetleri

BEKLENEN PROJELER İÇİN ONAY ÇIKTI

18:50 - YEREL

SÜPER LİG OYUNCUSU YASİR, PETROLSPOR’DA

17:53 - SPOR

KARDELEN MAHALLESİ MUHTARINDAN MÜDÜR ALTUNÇ'A PLAKET

16:09 - YEREL

DERE YATAĞINDAKİ CESEDİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

15:55 - ASAYİŞ

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ, REFÜJE ÇARPTI

15:26 - YEREL