?>

DOĞRU PARTİ İL KONGRESİ YAPILDI

SİYASET - 4 yıl önce

Doğru Parti Genel Başkanı eski Bakan Rifat Serdaroğlu’nun da katıldığı Doğru Parti Batman 1. Olağan İl kongresi çok sayıda partilinin katılımıyla yapıldı.
 Kongreye, Genel Başkan Yardımcısı   Ferman Yüksel, Avam Apaydın, Cezmi Orkun, Kurucular üyesi Nükhet Ocak Balkan , Malatya il Başkanı Ahmet Turan Yalçın ,İstanbul il Teşkilat başkanı Sedat Özkan, Gaziantep il Başkanı Mehmet Murat Arpacıoğlu  katıldı. Tek Liste ile gidilen Kongrede Çetin Çelik yeniden Doğru Parti Batman il Başkanı seçildi. Burada konuşan Doğru Parti Genel Başkan Rıfat Serdaroğlu, “ülkeyi kalkındıracak projelerimiz var” dedi. Doğru Parti olarak iktidara geldikleri taktirde planlı karma ekonomisi politikasını  uygulayacaklarını dile getiren Serdaroğlu, Planlı kalkınma yapacaklarını ve  tarıma her türlü desteği vereceklerini sözlerine ekledi. Serdaroğlu," Petrol boru hatları ile ülkenin her yeri delindi. Yaklaşan dijital devrimi karşılayacak, İç piyasadaki darılmaları kapatacak gençlere ihtiyacımız var. Genç beyinlere ihtiyacımız var ama beyin göçü veriyoruz" dedi.
 “GEÇİM SIKINTISI VE AÇLIK MİLLETİ CANINDAN BEZDİRDİ”
Partisinin Batman İl Kongresi için Batman’a gelen Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, iktidarlarıyla Türkiye’nin her alanda dosdoğru olacağını söyledi. Kongre öncesi basın toplantısına Serdaroğlu’nun yanış sıra, Genel Başkan Yardımcısı Ferman Yüksel ve parti yöneticileri katıldı. Açılış konuşmasını yapan Serdaroğlu; “Türkiye çok kötü yönetiliyor. Devletimizin tüm kurumları çökertilmiş durumda. Ekonomi perişan hale gelmiş. Geçim sıkıntısı, açlık, işsizlik Türk milletini canından bezdirdi” dedi. 
Haftanın Öne Çıkanları

Halkın gündemi; “gıdadaki KDV indirimini ürün fiyatlarında görmek istiyoruz”

2022-02-17 11:12 - GÜNDEM

VEFA ÖRNEĞİ!

2022-02-18 16:55 - YEREL

Gastroenteroloji Uzmanı hasta kabulüne başladı

2022-02-20 11:52 - SAĞLIK

JASAT’TAN UYUŞTURUCU OPERASYONU

2022-02-17 16:01 - YEREL

GAZETECİ BEYTÜT VEFAT ETTİ

2022-02-19 15:16 - YEREL

YRP’DEN ELEKTRİK ZAMMI TEPKİSİ

2022-02-19 15:25 - EKONOMİ

Vatandaş ‘ONS’ altının peşinde

2022-02-16 10:37 - EKONOMİ

AKILLI TELEFONLARIN BEYNE VERDİĞİ ZARAR

2022-02-20 15:07 - TEKNOLOJİ

ANKARA’DA SOSYAL TESİS SATIŞI

2022-02-14 13:14 - YAŞAM

Hırsızlar iş başında

2022-02-14 14:19 - YAŞAM

İlgili Haberler

EKMEN: TMO SİSTEMİ ÇİFTÇİYİ MAĞDUR EDİYOR

11:58 - SİYASET

KÜRTÇE EĞİTİM VE ÖĞRETMEN EKSİKLİĞİ MECLİS GÜNDEMİNDE

14:33 - SİYASET

RAMANLI, TOKİ KONUTLARINI MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI

10:25 - SİYASET

ENGELLİLER İÇİN KAPSAMLI KANUN TEKLİFİ

18:16 - SİYASET

HÜDA PAR'DAN BATMANLILARA KONGRE ÇAĞRISI

15:46 - SİYASET

Günün Manşetleri

EKMEN: ARTIK ÇARŞIYA PAZARA ÇIKAMIYORUZ

17:28 - YAŞAM

750 KİŞİLİK BÜYÜK BULUŞMA BATMAN’DA GERÇEKLEŞECEK

16:36 - YAŞAM

ALEVLER RÜZGARLA BÜYÜDÜ

15:40 - YEREL

İKİ GRUBUN KAVGASINDA MASUM VATANDAŞ VURULDU

15:36 - ASAYİŞ

TARLADA ÇALIŞAN BİÇERDÖVER ALEV ALDI

15:20 - YEREL