?>

DOĞRU PARTİ İL KONGRESİ YAPILDI

SİYASET - 4 yıl önce

Doğru Parti Genel Başkanı eski Bakan Rifat Serdaroğlu’nun da katıldığı Doğru Parti Batman 1. Olağan İl kongresi çok sayıda partilinin katılımıyla yapıldı.
 Kongreye, Genel Başkan Yardımcısı   Ferman Yüksel, Avam Apaydın, Cezmi Orkun, Kurucular üyesi Nükhet Ocak Balkan , Malatya il Başkanı Ahmet Turan Yalçın ,İstanbul il Teşkilat başkanı Sedat Özkan, Gaziantep il Başkanı Mehmet Murat Arpacıoğlu  katıldı. Tek Liste ile gidilen Kongrede Çetin Çelik yeniden Doğru Parti Batman il Başkanı seçildi. Burada konuşan Doğru Parti Genel Başkan Rıfat Serdaroğlu, “ülkeyi kalkındıracak projelerimiz var” dedi. Doğru Parti olarak iktidara geldikleri taktirde planlı karma ekonomisi politikasını  uygulayacaklarını dile getiren Serdaroğlu, Planlı kalkınma yapacaklarını ve  tarıma her türlü desteği vereceklerini sözlerine ekledi. Serdaroğlu," Petrol boru hatları ile ülkenin her yeri delindi. Yaklaşan dijital devrimi karşılayacak, İç piyasadaki darılmaları kapatacak gençlere ihtiyacımız var. Genç beyinlere ihtiyacımız var ama beyin göçü veriyoruz" dedi.
 “GEÇİM SIKINTISI VE AÇLIK MİLLETİ CANINDAN BEZDİRDİ”
Partisinin Batman İl Kongresi için Batman’a gelen Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, iktidarlarıyla Türkiye’nin her alanda dosdoğru olacağını söyledi. Kongre öncesi basın toplantısına Serdaroğlu’nun yanış sıra, Genel Başkan Yardımcısı Ferman Yüksel ve parti yöneticileri katıldı. Açılış konuşmasını yapan Serdaroğlu; “Türkiye çok kötü yönetiliyor. Devletimizin tüm kurumları çökertilmiş durumda. Ekonomi perişan hale gelmiş. Geçim sıkıntısı, açlık, işsizlik Türk milletini canından bezdirdi” dedi. 
Haftanın Öne Çıkanları

Gastroenteroloji Uzmanı hasta kabulüne başladı

2022-02-20 11:52 - SAĞLIK

İlçe otogarı hareketlendi

2022-02-20 13:54 - YEREL

BELEDİYE POTADA NAMAĞLUP ŞAMPİYON

2022-02-16 15:24 - SPOR

KALP DAMAR CERRAHLARI HASTA KABULÜNE BAŞLADI

2022-02-14 11:41 - SAĞLIK

BOCCE’NİN MİNİK ŞAMPİYONLARI

2022-02-17 13:47 - SPOR

Çocuk Nöroloji Uzmanı göreve başladı

2022-02-15 12:40 - SAĞLIK

Yapıcıoğlu Sason’luları dinledi

2022-02-17 11:14 - SİYASET

114 İŞÇİ İÇİN KURA ÇEKİLDİ

2022-02-14 12:30 - YAŞAM

DOĞRU PARTİ İL KONGRESİ YAPILDI

2022-02-20 15:53 - SİYASET

Dünyaca ünlü bilim adamı Batman’ı konuştu

2022-02-15 15:12 - GÜNDEM

İlgili Haberler

AK PARTİ’DEN MHP’YE BAYRAM ZİYARETİ

17:50 - SİYASET

ŞİMŞEK BATMAN’DA TEŞKİLATLA BULUŞTU

06:13 - SİYASET

NASIROĞLU VE ŞANSİ STK’LARLA BULUŞTU

11:21 - SİYASET

EKMEN: KADINLARIN EŞİTLİK VE HAK MÜCADELESİ ÖNEMLİ

14:55 - SİYASET

DOST PARTİ BATMAN İL BAŞKANLIĞI AÇILDI

14:06 - SİYASET

Günün Manşetleri

7 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

16:43 - YEREL

ALZHEİMER HASTALARINA GPRS CİHAZI DAĞITILDI

15:12 - SAĞLIK

YOĞUN YAĞIŞLAR HASTALIK RİSKİNİ ARTIRIYOR

15:01 - YEREL

PLAKA DEĞİŞİMİNDE ŞOFÖRLER ODASINDA YOĞUNLUK

14:27 - YEREL

İŞ DÜNYASI VERGİ VE SGK YAPILANDIRMASINI BEKLİYOR

14:23 - YEREL