?>

DOĞRU PARTİ İL KONGRESİ YAPILDI

SİYASET - 3 yıl önce

Doğru Parti Genel Başkanı eski Bakan Rifat Serdaroğlu’nun da katıldığı Doğru Parti Batman 1. Olağan İl kongresi çok sayıda partilinin katılımıyla yapıldı.
 Kongreye, Genel Başkan Yardımcısı   Ferman Yüksel, Avam Apaydın, Cezmi Orkun, Kurucular üyesi Nükhet Ocak Balkan , Malatya il Başkanı Ahmet Turan Yalçın ,İstanbul il Teşkilat başkanı Sedat Özkan, Gaziantep il Başkanı Mehmet Murat Arpacıoğlu  katıldı. Tek Liste ile gidilen Kongrede Çetin Çelik yeniden Doğru Parti Batman il Başkanı seçildi. Burada konuşan Doğru Parti Genel Başkan Rıfat Serdaroğlu, “ülkeyi kalkındıracak projelerimiz var” dedi. Doğru Parti olarak iktidara geldikleri taktirde planlı karma ekonomisi politikasını  uygulayacaklarını dile getiren Serdaroğlu, Planlı kalkınma yapacaklarını ve  tarıma her türlü desteği vereceklerini sözlerine ekledi. Serdaroğlu," Petrol boru hatları ile ülkenin her yeri delindi. Yaklaşan dijital devrimi karşılayacak, İç piyasadaki darılmaları kapatacak gençlere ihtiyacımız var. Genç beyinlere ihtiyacımız var ama beyin göçü veriyoruz" dedi.
 “GEÇİM SIKINTISI VE AÇLIK MİLLETİ CANINDAN BEZDİRDİ”
Partisinin Batman İl Kongresi için Batman’a gelen Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, iktidarlarıyla Türkiye’nin her alanda dosdoğru olacağını söyledi. Kongre öncesi basın toplantısına Serdaroğlu’nun yanış sıra, Genel Başkan Yardımcısı Ferman Yüksel ve parti yöneticileri katıldı. Açılış konuşmasını yapan Serdaroğlu; “Türkiye çok kötü yönetiliyor. Devletimizin tüm kurumları çökertilmiş durumda. Ekonomi perişan hale gelmiş. Geçim sıkıntısı, açlık, işsizlik Türk milletini canından bezdirdi” dedi. 
Haftanın Öne Çıkanları

Gastroenteroloji Uzmanı hasta kabulüne başladı

2022-02-20 11:52 - SAĞLIK

İlçe otogarı hareketlendi

2022-02-20 13:54 - YEREL

BELEDİYE POTADA NAMAĞLUP ŞAMPİYON

2022-02-16 15:24 - SPOR

KALP DAMAR CERRAHLARI HASTA KABULÜNE BAŞLADI

2022-02-14 11:41 - SAĞLIK

AMBULANSLAR AMATÖR MAÇLARDA…

2022-02-15 12:51 - SPOR

BOCCE’NİN MİNİK ŞAMPİYONLARI

2022-02-17 13:47 - SPOR

114 İŞÇİ İÇİN KURA ÇEKİLDİ

2022-02-14 12:30 - YAŞAM

Çocuk Nöroloji Uzmanı göreve başladı

2022-02-15 12:40 - SAĞLIK

DOĞRU PARTİ İL KONGRESİ YAPILDI

2022-02-20 15:53 - SİYASET

KOT FİRMALARINA DENETİM

2022-02-20 15:52 - YEREL

İlgili Haberler

RAMANLI: BATMAN'IN KÖY MANZARASI KENTSEL DÖNÜŞÜMLE DEĞİŞMELİ

10:40 - SİYASET

TOPLUMUMUZU SAPKIN ANLAYIŞLARDAN KORUMAK ZORUNDAYIZ

13:01 - SİYASET

ŞANSİ: “HER ÇOCUK İYİ BİR GELECEĞİ HAK EDİYOR”

14:23 - SİYASET

YILMAZ: ÜCRETLİ ÖĞRETMENLERİN HAKLARI GÖRMEZDEN GELİNEMEZ

16:11 - SİYASET

ODUNCU: HALKIN YANINDA OLACAĞIZ, DAYANIŞMAYI BÜYÜTECEĞİZ

15:22 - SİYASET

Günün Manşetleri

BU ARMA SAHİPSİZ KALMAYACAK

21:43 - SPOR

ELEKTRİK ALTYAPISI İÇİN KIRSAL KALKINMA ÇALIŞTAYI YAPILDI

17:08 - YEREL

MESLEĞE İLK ADIMI ATTILAR

17:08 - YAŞAM

KÜLTÜREL ŞÖLEN 4 MAYIS’TA

15:02 - YEREL

BATMAN GAZETESİ’NDEN KÜLTÜREL GELİŞİME DESTEK ZİYARETİ

14:54 - YEREL