?>

Evleri kullanılamaz hale geldi! Komşularında kalmaya başladılar...

Batman’da dün gece çıkan yangında evi yanan Mehmet Latif Teymur, yangında tüm eşyalarını kaybetti. 3 çocuk babası Teymur, hayırseverlerden yardım beklediğini belirtti.

YAŞAM - 4 yıl önce

Evde çıkan yangın nedeniyle evlerinin tamamı yanan ailenin neredeyse tüm eşyaları ise yangından zarar görerek kullanılmaz hale geldi. İluh Mahallesi Pamukçular Caddesi üzerinde ikamet eden Teymur ailesi, yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyor.

Evlerinde çıkan yangın sebebiyle evlerinin kullanılmaz hale geldiğini ve yaklaşık 90 bin TL civarında hasarın oluştuğunu belirten Mehmet Latif Teymur, “Gece saat 02.00 sıralarında uyuyorduk. O sıralarda bizim 7 aylık bebeğimizin ağlama sesiyle uyandık. Bir bıktık ki ortalık duman içinde. Hemen kalkıp çocuklarımızı kurtarmaya çalıştık. Evden çıktıktan sonra evin her tarafından yangın çıkmaya başladı. Bizde hemen itfaiyeyi aradık. İtfaiye aracı kısa sürede gelip müdahalede bulunup yangını söndürdü. Yangın söndürüldükten sonra sabah olunca evimizin kullanılmaz hale geldiğini gördük. Bütün beyaz eşyalarım ile birlikte kullanılacak hiçbir eşyam kalmadı.” ifadelerini kullandı.

Evleri yandıktan sonra komşularında kaldıklarını söyleyen Teymur, evinde kullanılacak hiçbir eşyasının kalmamasından dolayı yetkililere ve hayırseverlere çağrıda bulundu.

“Destek talebinde bulunuyorum”

Teymur, “Ne kadar zararımızın olduğunu tam olarak bilemem ama eşya olarak 90 bin lira civarında olduğunu tahmin ediyoruz. Ben asgari ücretle çalışıyorum ve ayın 15’inden sonra da sözleşmemiz bittiği için iş çıkışım yapılacak ve işsiz kalacağım. Bu ev babamdan bana kalan derme çatma toprak bir evdir. Yangından sonra kullanılmaz hale geldiğinden evi de kullanamayacağız. Üç çocuğum var. Bir tanesi de 7 aylıktır. Başta Sayın Valimizden, hayırseverlerden ve iş adamlarından destek talebinde bulunuyorum.” şeklinde konuştu.  

 

Haftanın Öne Çıkanları

İLUH ÇAMUR AKIYOR

2021-05-17 17:10 - GÜNDEM

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ 94 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

2021-05-19 11:10 - EĞİTİM

İLÇENİN TEK TAMİRCİSİ!

2021-05-17 13:59 - YAŞAM

ÜRÜNLER TEMİZ ÇIKTI

2021-05-18 12:40 - TEKNOLOJİ

BİNLERCE AİLEYE GIDA VE NAKDİ YARDIM

2021-05-18 12:37 - TEKNOLOJİ

Belediyeye alınacak 40 şoförün ismi açıklandı

2021-05-21 15:30 - YAŞAM

KIRŞAN, ENERJİ ZİRVESİNE KATILIYOR

2021-05-19 12:14 - TEKNOLOJİ

ESKİ ESNAF VEFAT ETTİ

2021-05-20 16:30 - YEREL

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI 45 PERSONEL ALACAK

2021-05-20 12:16 - KÜLTÜR

KAZALAR PEŞ PEŞE

2021-05-20 16:26 - YEREL

İlgili Haberler

60 YENİ ÇEŞİT TESCİLLENDİ

11:36 - YAŞAM

İHH’DAN 355 YETİME BAYRAMLIK SEVİNCİ

14:46 - YAŞAM

BERECELİ'DEN BATMAN HALKINA SELAM VAR

11:43 - YAŞAM

OSB'YE KAZALARI ÖNLEYECEK YOL!

16:51 - YAŞAM

FIRÇASIYLA GAZZE'YE SES OLUYOR

13:41 - YAŞAM

Günün Manşetleri

6 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

15:38 - YEREL

BATMAN EĞİTİMDE DİJİTALLEŞİYOR

14:56 - TEKNOLOJİ

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ’NDEN BATMANLI GENÇLERE BÜYÜK FIRSAT

14:52 - EĞİTİM

PETROLSPOR’DA SERDAR BOZKURT’LA DEVAM KARARI

14:03 - SPOR

BEŞİRİ’YE EK HASTANE BİNASI

14:01 - SAĞLIK