?>

Fikirzen, Campaign’de

15 yıldır Batman’da çalışmalarını sürdüren Fikirzen Reklam Ajansı, sektörün öncü ulusal dergisi Campaign Türkiye Dergisi’nin Eylül sayısında yer aldı.

KÜLTÜR - 7 yıl önce

1968 yılından bu yana Reklam, Medya, PR ve Pazarlama İletişimi sektörlerinin global referans dergisi Campaign Türkiye’nin, sektörün kalbinin attığı İstanbul dışındaki şehirlerde büyük işler başaran ajansları konuk aldığı İstanbul Dışı Sayfası’na konuk olan Fikirzen, röportajda ajansın faaliyetlerinden, geçmiş dönem başarılı işlerinden ve gelecek hedeflerinden bahsetti.
Reklamcılık ve pazarlama iletişimi sektörlerinin gelişimine katkı sağlamak misyonuyla İngiltere, Asya Pasifik, Orta Doğu ve Hindistan edisyonlarından sonra Türkiye’de Türkçe olarak yayımlanan dergide ilk kez bir Batman firması yer aldı.
Ajansın Kurucusu Nurettin Kaya ve Cemal Kaya ile ajans ekibinin çalışmalarına yer verilen röportajda “İstanbul dışı sayfalarımızda bu ay Batman’dan Fikirzen’i misafir ettik. Yerel firmalar dışında, global firmaların bölgedeki yatırımları için de çalışmalar yapan ajansın odak noktası iyi fikir. Öyle ki isimlerini “Fikir ustası” koyacak kadar önemsiyorlar bunu. Geleneksel ve dijital reklamcılığı aynı çatı altında toplayan ajansla Batman’da yürüttükleri faaliyetleri konuştuk.” cümleleri dikkat çekti.

“BİZ ÖNYARGILARI KIRDIK”

Tam sayfa yayımlanan röportajda ajansın PR ve Müşteri İlişkileri Direktörü Canan Köroğlu Yavuz: “Fikirzen olarak tek kriterimiz fikir. Ajansımızda yaratıcı ekip, müşteri ilişkileri ve dijital ekibin bir arada uyumla çalışması çok önemli. Dezavantajımız, mesleğimizin en iyi İstanbul’da yapılabileceği ön yargısı. Ama biz bu önyargıları kırıyoruz. Biz sorunları dillendirmekten çok harekete geçip çözüm üretmeyi seven bir ajansız. İletişim çalışmalarına yeni başlamış ama kökleri sağlam olan birçok markamızla yeni ve ilk heyecanları yaşamak bizi daha çok güçlendiriyor. Hedefimiz, çalıştığımız markaları oldukları yerden daha da ileriye taşımak” dedi. (Bülten Haberi)
Haftanın Öne Çıkanları

Fahrettin Hoca vefat etti

2018-09-23 13:30 - YAŞAM

Hafriyat kamyonu devrildi

2018-09-23 15:24 - YAŞAM

3 yetim annesinden çağrı var; “Bu dünyada tek isteğim, evimin tadilat görmesi…”

2018-09-18 17:28 - YAŞAM

BABASININ SİLAHIYLA ASKERLERLE ÇATIŞTI

2018-09-20 19:57 - GÜNDEM

Dağcılar Mereto Dağına Tırmandı

2018-09-17 16:33 - YAŞAM

Sanki olmuş Texas

2018-09-19 16:21 - GÜNDEM

Gün ortasında motosiklet hırsızlığı

2018-09-24 15:11 - YAŞAM

Mermi ve toplarla tahrip edilen tarih: Pisyar Köprüsü

2018-09-18 14:01 - GÜNDEM

Tersine göç ile işlerini kurdular

2018-09-23 13:34 - YAŞAM

Vali Deniz: Çalışmaları hızlandırın

2018-09-17 18:16 - YEREL

İlgili Haberler

YÖRESEL LEZZETLER BU FESTİVALDE

17:53 - KÜLTÜR

ATIK'TAN SANATA UZANAN YOLCULUK

13:11 - KÜLTÜR

BETÜL FIRAT’TAN TEK SEFERDE 7 KİTAP MÜJDESİ

11:11 - KÜLTÜR

3. GASTRONOMİ FESTİVALİ BAŞLIYOR

11:32 - KÜLTÜR

"BENİM KAMPÜSÜM" YARIŞMASI SONUÇLANDI

12:07 - KÜLTÜR

Günün Manşetleri

ERKILINÇ'TAN BÖLGE MEDYASINA KRİTİK UYARILAR

18:34 - GÜNDEM

BİLİŞİMİN KALBİ BATMAN’DA ATTI

18:22 - TEKNOLOJİ

BATMANLILARIN PANTOLON TERCİHİ DEĞİŞTİ

18:19 - YAŞAM

PETROLSPOR’UN PLAY-OFF’TAKİ RAKİBİ BELLİ OLDU

18:15 - SPOR

EMEK MÜCADELESİNE VEFA

18:14 - YAŞAM