?>

Fikret Orman, anma etkinliğindeydi

Nasıroğlu’na duygulu anma

GÜNDEM - 7 yıl önce

Batman Üniversitesi tarafından işadamı Necat Nasıroğlu’nun doğum gününde Batman üniversitesi Merkez Kampüs salonunda  anma programı düzenlendi. Aynı zamanda üniversitenin kurucularından olan Nasıroğlu’nun anma programına Vali Hulusi Şahin, Rektör Aydın Durmuş,  Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman  Şahin, Fernas Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu, Yönetim kurulundan Ferhat Nasıroğlu, Merhumun ailesi, kamu kurum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Etkinlikte konuşan Vali Şahin, “ Biz insanımıza, değerlerimize sahip çıkmazsak geleceğe umutla bakamayız. Önce insanımıza, değerlerimize sahip çıkmalıyız ki yenileri yetişebilsin. Rol model dediğimiz şey böyle olur. Yoksa unutulur gider” dedi.

BATMAN, YATIRIM ÇEKİYOR

Merhum Nasıroğlu’nun Batmana ciddi yatırımlar yaptığını ifade eden Vali Hulusi Şahin, Nasıroğlu gibi girişimciler sayesinde Batmanın yatırımcı çektiğini söyledi. Şahin “Ben merhum Necat nasıroğlu’nu şahsen tanımadım ama onu çok iyi tanıyor gibi hissediyorum. Çünkü eserlerini ve ektiği tohumların yeşermesini burada çok rahat görebiliyorum. Gerçekten bizim şehrimiz bölgenin diğer şehirleri arasında pozitif olarak ayrışan bir şehir. Ben sanayinin kalbi olan şehirlerde çalıştım. Kocaeli’nde mesela, oralardaki organize sanayilerde oranlar yüzde 60,70 veya 50’lerde seyrediyor. Burada ise yüzde 100’dür. Hatta o kadar yüzde 100 ki, kapımızda ‘bize arsa verin’ diye bizi sıkıştıran müteşşebislerimiz var. Biz de onlara organize sanayisini büyütmekle ilgili  yeni arsalar üretmek için çaba gösteriyoruz, yetişemiyoruz. Bugün Üniversite’de 12 bin evladımız eğitim görüyor. Onun emeği var. Katkısıyla beraber bu şehir sağlam bir üniversiteye kavuştu. Necat Nasıroğlu yaşıyor çünkü her yerde eserleri var” şeklinde konuştu.
FİKRET ORMAN: NECAT AMCA ROL MODELİMİZDİ
Necat Nasıroğlu’nun anma etkinliğinde söz alan Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, merhum Necat Nasıroğlu’nun kendileri için rol model olduğunu söyledi. Orman, “Rahmetli Necat Nasıroğlu ailemizin büyüğü ve hepimiz için rol model olan bir insandı. Kendisi çok nazik ve saygılı bir adamdı. Biz evladı gibiydik ama bana hep ‘Fikret Bey’ diye hitap ederdi. Herkese saygılıydı. Sadece mevki sahibi olanlara değil herkese saygılıydı. Çok çalışkan bir adamdı. Yağcılıktan hiç hoşlanmaz ve kendisinin methedilmesinden hiç hoşlanmazdı”
Haftanın Öne Çıkanları

TÜPRAŞ BATMAN RAFİNERİSİ İŞÇİ ALACAK

2019-02-06 12:54 - GÜNDEM

BATMANDA ŞOK! 1 GÜNDE 2 İNTİHAR

2019-02-09 19:54 - GÜNDEM

SAADET PARTİSİNDEN SÜRPRİZ ADAY

2019-02-06 13:11 - SAĞLIK

CEREN İÇİN SEFERBERLİK

2019-02-10 15:05 - YAŞAM

DİN ADAMLARINDAN ’14 ŞUBAT’ UYARISI

2019-02-12 13:38 - GÜNDEM

BU BELGESEL İZLENİR

2019-02-06 15:08 - KÜLTÜR

KOFAN PETROL 21 YAŞINDA

2019-02-07 13:55 - YAŞAM

‘Topraksız Tarım’a doğru

2019-02-07 16:53 - -

ADIYAMAN’DAN GELDİ, BATMANDA İNTİHAR ETTİ

2019-02-09 15:22 - GÜNDEM

Petrolium Store KAPANDI!

2019-02-06 16:37 - SPOR

İlgili Haberler

METEOROLOJİ’DEN YAĞIŞ VE SİS UYARISI

09:53 - GÜNDEM

METEOROLOJİ’DEN YAĞIŞ VE KAR UYARISI

09:46 - GÜNDEM

METEOROLOJİ’DEN SOĞUK HAVA UYARISI

10:02 - GÜNDEM

VİMER’DEN BATMAN’DA 216 İŞLEM

13:17 - GÜNDEM

4 İL İÇİN KAR UYARISI

10:23 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

BATMAN SANAYİSİ BÜYÜYOR, İSTİHDAM ARTIYOR

17:30 - YEREL

ENERJİ VE FİNANSMAN BAŞLIKLARI ANKARA’DA GÖRÜŞÜLDÜ

17:25 - YEREL

EKMEN: KIRA DAĞI’NDA TÜNEL ŞART

17:22 - YEREL

HEKİMLERE MALPRAKTİS VE HUKUKİ KORUNMA YOLLARI ANLATILDI

17:19 - SAĞLIK

300 KADIN PERSONEL İÇİN MÜLAKAT YAPILDI

17:00 - YEREL