Dikkatimi çekti.
O gün sosyal medyayı iyice taradım.
Bazen bir insanın yapısını, dünya görüşünü yaptığı/paylaştığı paylaşımlarıyla hemen anlayabilirsiniz.
Birileri “ben varım, yıkılmadım, buradayım” dercesine Facebook’ta gazetecilik yapıyor, kimileri fitne, kimileri yalan yayıyor, kimileri de “iyi insan-dini bütün Müslüman” profili çiziyor.
Çoğu yalan…
Yazdıkları, paylaştıkları güzel sözlerle alakası olmayan, bunları maske olarak kullanan ve söyledikleri gibi olmayanları yakinen tanırım.
Biri var ki, Din-İman paylaşımı yapıyor ama yıllarca tek başına yaşayan annesini sormuyor.
Biri var ki, hak-hukuk diyor ama kızkardeşlerinden imza alıp onları babalarının mirasından mahrum bırakıyor.
Biri daha var onlardan beter…
İnanç perdesi altında herkes eleştirir ama verdiği paraya en yüksek faizi hesaplayıp sizi kaz gibi yolar.
Hırsızı, tefecisi, sapığı, yalancısı, münafığı, dolandırıcısı, hak hukuk tanımayanı, vefasızı rahatça bulabileceğiniz bir yer var oda ‘sosyal medya…’
Dikkatli okuyucularımız iyi bilir, her zaman bu sosyal medyanın fitne ve yalan merkez olduğunu yazmışız ve yazdıklarımızın da arkasındayız.