?>

GENÇLERDEN MUHTEŞEM FİNAL

Her yıl 15-22 Mayıs tarihleri arasında kutlanan ‘Gençlik Haftası’ Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün muhteşem finaliyle son buldu.

YAŞAM - 11 ay önce

15 Mayıs’ta Gençlik Haftası yürüyüşü ile başlayan kutlama programları hafta boyunca sportif, kültürel, sanatsal, mesleki, teknoloji atölyeleri ve turnuvalarla devam etti. Gençlik Haftasının finali ise Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Petrolkent Gençlik Merkezi’nin hazırladığı etkinliklerle son buldu. 
“HERKES GÖNLÜNCE EĞLENDİ”
Petrolkent Gençlik Merkezi bahçesinde yapılan etkinliklerde gençlik üyeleri, gönüllü gençler, aileler ve Batmanlı vatandaşlar gönüllerince eğlendi. Haftanın finalinde yapılan etkinliklere Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ömer Faruk Özel, Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgar, Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin, Şube Müdürleri ve çok sayıda davetli katılım sağladı.
Yapılan etkinlikler hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgar, amaçlarının farkındalık yaratmak olduğunu belirterek, Gençlik Haftası muhteşem bir organizasyonla sonlandırmak olduğunu söyledi. Rüzgar yaptığı açıklamada; “Gençlik Haftamıza yakışır bir şekilde müzik programı, sportif ve kültürel turnuvalar, teknoloji standlarımız, halk oyunları gösterimiz, masa tenisi, taekwondo, boks, resim atölyeleri, dağcılık faaliyetleri ve daha birçok etkinlik yaparak herkesin katılım sağlamasını istedik. Alanda misafirlerimize çeşitli ikramlarda da bulunduk.
Gençlik Haftasını birer panayır havasında kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Katılım sağlayan bütün İl Müdürlerimize, Şube Müdürlerimize, gençlerimize, ailelerine ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıl daha iyi bir organizasyon yapmak için canla başla çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.” diye konuştu.
Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgar ayrıca ‘Gençlik Haftası’ programının finalini hazırlayan Petrolkent Gençlik Merkezi Müdürü Osman Veysel Özdaş’a ve emeği geçenlere teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.
Haftanın Öne Çıkanları

ŞİMŞEK: İYİLEŞME DEVAM EDİYOR

2024-05-19 15:33 - EKONOMİ

GENÇ ANTRENÖR, SEMİNER VERDİ

2024-05-23 14:19 - EĞİTİM

ÖLÜME TERK EDİLDİLER

2024-05-23 10:36 - DÜNYA

ALACA SANSAR, ÖLÜ BULUNDU

2024-05-17 15:50 - YAŞAM

AHMET SULA: MESELE FARKETMEKTİR

2024-05-22 16:34 - GÜNDEM

AHMET HAMİDİ VAKFI'NDAN KONFERANS

2024-05-20 16:33 - GÜNDEM

DERBİ ÖNCESİ DOSTLUK MESAJI

2024-05-17 16:38 - GÜNDEM

DEMİR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

2024-05-19 14:55 - GÜNDEM

BAŞKAN EKMEN: EMEKLİNİN DURUMU İÇLER ACISIDIR

2024-05-20 17:30 - RÖPORTAJ

MR. D.I.Y MAĞAZASI AÇILDI

2024-05-24 14:28 - YEREL

İlgili Haberler

MESLEĞE İLK ADIMI ATTILAR

17:08 - YAŞAM

SAĞLIK-SEN’DEN DOĞAYLA İÇ İÇE YÜRÜYÜŞ

12:04 - YAŞAM

75 TONLUK SU DEPOLARI HİZMETE GİRDİ

15:38 - YAŞAM

11 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

12:08 - YAŞAM

AFAD'DAN ENGEBELİ ARAZİDE KURTARMA TATBİKATI

09:40 - YAŞAM

Günün Manşetleri

ODUNCU'DAN 1 MAYIS ÇAĞRISI

06:47 - SİYASET

BU ARMA SAHİPSİZ KALMAYACAK

21:43 - SPOR

ELEKTRİK ALTYAPISI İÇİN KIRSAL KALKINMA ÇALIŞTAYI YAPILDI

17:08 - YEREL

MESLEĞE İLK ADIMI ATTILAR

17:08 - YAŞAM

KÜLTÜREL ŞÖLEN 4 MAYIS’TA

15:02 - YEREL