?>

Gençlik yurtları hazır

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yüksek Öğrenim Öğrenci yurtları misafirlerini ağırlamaya hazır.

EĞİTİM - 2 yıl önce

Seyit Bilal Erkek Öğrenci Yurdu, Batman ve Süveybe Ana Kız Yurtlarıyla Batman üniversitesinde öğrenim gören öğrenciler için bütün hazırlıklar A’dan Z’ye tamamlandı. Batman’da öğrencilerin hizmetinde bulunan 3 yurdun toplam kapasitesinin 3062 olduğunu belirten Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin, şu ana kadar 902 yatağın boş kaldığını ve gelecek yeni öğrencilerin hiç bir sıkıntı yaşamayacaklarını söyledi.
“EK TERCİHLERLE ORAN ARTACAK”
“İlimizde üniversite öğrenimi için gelecek bütün misafirlerimizi ağırlayacağız. Önceki tercihlerin ardından Ek tercihlerle birlikte yurtlarımızda doluluk oranı artacaktır.” Diyen Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin açıklamasına şöyle devam etti; “Öğrencilerimizin kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlamak ve en iyi bir şekilde konaklamaları için bütün ince detayları düşünüp hayata geçirdik. Bütün odalarımız büyüklüklerine göre 3 veya 4 kişiye göre tasarlandı. Odalarımızda mini buzdolabı, çalışma masaları, elbise dolapları, banyo, WC ve lavabosu mevcuttur. Odalarımızın temizliği ve hijyeni olmazsa olmazımızdır. Bütün personellerimiz her alanda öğrencilerimize hizmet etmek için elinden geleni yapıyor.”
“BESLENME YARDIMI 120 TL OLDU”
Gençlik ve Spor Bakanlığının geçen yıl 75 TL olan beslenme yardımının günlük 120 TL’ye de çıkarıldığını belirten Batman Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin, bunun öğrencilerin yüzünü güldürdüğünü söyledi. “Sabah kahvaltısı 40 TL’ye ve akşam yemeği ise 80 TL’ye çıkarıldı. Öğrencilerin öğlen yemeklerini üniversitede ücretsiz yemeleri büyük bir katkıdır. Batman olarak 81 ilden gelen bütün öğrencilerimiz bizim misafirimizdir.” diyen Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin; “İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk yurtlarımızın eksiksiz hizmet etmesi için bütün desteği bizlere veriyor. Türkiye genelinde Batman yurtları çok iyi durumda. Yurtlarımızda konaklayan öğrencilerin mezun olduklarında dua etmeleri bizler için en büyük bir kazanımdır. Çünkü bizler onlara en iyi hizmeti sunmak için buradayız.” diye konuştu. 
Haftanın Öne Çıkanları

Batman, Kütüphane Kenti Olacak

2023-09-17 17:45 - RÖPORTAJ

Şarj istasyonu sayısı artıyor

2023-09-20 11:22 - TEKNOLOJİ

İcathane’de başvurular başladı

2023-09-13 14:55 - TEKNOLOJİ

Kardiyoloji Uzmanı göreve başladı

2023-09-15 16:14 - SAĞLIK

Alıçlı Köyü’ne mesire alanı

2023-09-13 16:52 - YAŞAM

Adanaspor'a transfer oldu

2023-09-19 13:49 - SPOR

Emekliler, Batıgöz’den indirimli yararlanacak

2023-09-14 15:54 - SAĞLIK

Bisikletler Nerede?

2023-09-15 17:31 - GÜNDEM

Taraftarların bilmesi gerekenler

2023-09-13 14:38 - GÜNDEM

Hüseyin Yaşar, yeniden İl Başkanı

2023-09-16 16:04 - SİYASET

İlgili Haberler

OKULLAR YARIŞACAK, DOĞA KAZANACAK

15:22 - EĞİTİM

BATMAN ÜNİVERSİTESİ’NE YENİ LİSANSÜSTÜ PROGRAM

13:22 - EĞİTİM

ÖĞRENCİLER MATEMATİKTE YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ

09:19 - EĞİTİM

7 PROJE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI

10:49 - EĞİTİM

ÇOCUKLAR DOĞA SEVGİSİYLE BÜYÜYORLAR

15:20 - EĞİTİM

Günün Manşetleri

SEFERLER GECEYE KADAR SÜRECEK

15:47 - YEREL

BAYRAMLAŞMADA BİRLİK TABLOSU

15:22 - YEREL

BAYRAMDA YOLDAKİ VATANDAŞLARA SICAK KARŞILAMA

16:25 - YEREL

PİROTEKNİK DENETİMLERİ SIKILAŞTI

15:01 - YEREL

ŞİMŞEK BATMAN’DA TEŞKİLATLA BULUŞTU

06:13 - SİYASET