?>

GERGİN KARŞILAŞMA!

SPOR - 4 yıl önce

Ligin 22. haftasında Batman’da düşme potasındaki Cizrespor’u konuk eden Petrolspor müsabakadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Doksan dakika tansiyonun hiç düşmediği müsabaka sonunda ise saha içerisinde futbolcular, tribünde de taraftarlar arasında arbede yaşandı.

MAÇ GOLLERLE BAŞLADI

Küme düşme potasına girmek istemeyen Petrolspor, sahasında küme düşme potasından kurtulmak isteyen Cizrespor’u ağırladı. İki takımda oyuna tutuk başlarken temsilcimiz, 14. dakikada Onur Alkan’ın yaklaşık 30 metreden attığı jeneriklik golüyle 1-0 geçti. Stadyumu bayram yerine çeviren bu golün etkisi devam ederken, Cizrespor 22. dakikada Petrolspor savunmasının yaptığı büyük hatayı affetmeyerek skoru eşitledi. Erken gelen gollerin ardından beraberliğe razı bir oyun sergileyen Cizrespor ve gol yollarında etkisi kalan Petrolspor, ilk devrede soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gitti.

İKİNCİ DEVRE İKİ KIRMIZI KART ÇIKTI

Müsabakanın ikinci devresinde de istenileni bir türlü veremeyen Petrolspor, tehlike bölgesinde etkisiz kaldı. Müsabaka orta alan mücadelesinde devam ederken 69. dakikada Cizrespor’lu Emrah Çalışlar’ın gördü kırmızı kart Petrolspor’a yeni bir umut olurken, temsilcimiz zayıf rakibine bir türlü üstünlük sağlayamadı. Karşılaşmanın son beş dakikasına girilirken Petrolspor’un forvet oyuncusu Nezir Özer, küfür ettiği iddiasıyla oyundan ihraç edildi. Oyuna yeni bir denge getiren bu kararın ardından kalan dakikalarda taraflar gol bulamayınca maç 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

MAÇ BİTTİ STADYUM KARIŞTI

Doksan dakika bir an olsun tansiyonun düşmediği karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte istenmeyen görüntüler yaşandı. Cizresporlu bazı futbolcuların uygunsuz hareketler yapması sonucu, saha içerisinde futbolcular arasında arbede yaşandı. Bu gerilim tribünde yer alan az sayıdaki Cizrespor – Petrolspor taraftarları ayyuka çıktı. Büyük bir arbedenin yaşandığı saha içerisinde ve tribünde, tarafları sakinleştirmek hiçte kolay olmadı. Dakikalarca sürenin arbedenin ardından futbolcular soyunma odalarına alındı. Emniyet güçleri de Cizrespor taraftarlarını içeride tutup, Petrolsporlu taraftarları stadyumun dışına çıkardı. Ayrıca saha içerisinde bulunan Cizresporlu bazı yöneticiler, basın mensuplarının çekim yapmalarını engellemeye çalışarak tansiyonu daha yükseltti.  
Haftanın Öne Çıkanları

ÇEVRİMOVA’DAN OTOBÜS TALEBİ VAR

2021-03-01 15:24 - YEREL

FIRAT YAPI’DAN LÜKS KONUTLAR

2021-02-26 15:47 - YEREL

AFRİKA’DA SU KUYUSU AÇACAKLAR

2021-03-03 12:44 - DÜNYA

MARDİN’DE ÖĞRETMEN LOJMANLARI YAPILACAK

2021-03-01 15:09 - EĞİTİM

BATMAN HIZLA SANAYİLEŞİYOR

2021-02-28 15:24 - YAŞAM

Batmanlı genç kaymakam oldu

2021-02-28 15:21 - YAŞAM

KORIK KAVŞAĞINDA TEHLİKELİ KAZALAR

2021-03-03 17:34 - YEREL

'İLERİ SINAV STRATEJİLERİ' EĞİTİMİ VERİLDİ

2021-03-01 15:22 - EĞİTİM

3 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN FECİ ÖLÜMÜ

2021-02-27 13:48 - GÜNDEM

BATMAN'DA 10 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

2021-02-27 13:49 - GÜNDEM

İlgili Haberler

YENİ SEZON LOCALARI SATIŞTA

15:14 - SPOR

PETROLSPOR BASKETBOL TAKIMLARI TÜRKİYE FİNALLERİNDE

14:29 - SPOR

İBRAHİM HALİL GÜZEL BATMAN'I TEMSİL EDECEK

14:06 - SPOR

5 YENİ İSİM PETROLSPOR YOLUNDA

12:32 - SPOR

GENÇLERDEN MADALYA YAĞMURU

11:23 - SPOR

Günün Manşetleri

KASETÇALARLAR TEKRAR MODA

17:30 - KÜLTÜR

DSİ VATANDAŞLARI UYARIYOR

17:20 - YEREL

AKILLI SİSTEMLER YARAMADI MI?

17:14 - GÜNDEM

BAYMAZ: BATMAN PETROLSPOR YENİDEN ZİRVEYE ÇIKACAK

16:10 - YEREL

YEŞİLAY MÜNAZARA YARIŞMASINDA BÜYÜK BAŞARI

16:06 - YAŞAM