?>

BATMAN ESNAFINA BANKA DESTEĞİ

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO), bir katılım bankası ile protokole imza attı.

YAŞAM - 1 yıl önce

Bu anlaşma, odaya bağlı esnafa birçok bankacılık hizmetinde ayrıcalıklı fırsatlar sunmayı amaçlıyor.
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile bir katılım bankası arasında protokol imzalandı. Protokolle odaya bağlı üyelere EFT, havale, kredi kartı işlem ücreti ve pos kesintileri gibi birçok işlemde ayrıcalık tanınacak.
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnaf için yeni bir anlaşmaya daha imza attıklarını söyledi.
Çiftçi, bir katılım bankası ile protokol imzalayarak, üyelerinin EFT, havale, kredi kartı işlem ücreti ve pos kesintileri gibi birçok işlemde ayrıcalıklı hizmeti alabileceğini belirtti.
Esnafa yönelik bu yeni anlaşmanın faydalarını anlatan Çiftçi, "Esnaf ve Sanatkarlar odası olarak esnafımıza yarar sağlayacak ve katkıda bulunacak anlaşmalar yapmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Albaraka Türk Katılım Bankası ile finansman destekleri, masrafsız bankacılık, POS hizmetleri, Kobi destek paketleri ve diğer bankacılık hizmetleri için esnaflarımızın yararına olacak şekilde bir protokole imza attık. Esnafımızın özellikle POS cihazı kullanımında ve diğer bankacılık işlemleri için bir nebze de olsa onlara katkıda bulunmak için bu protokolü imzaladık." dedi.

"AMACIMIZ ESNAFIMIZIN İYİ HİZMETLE GİDERLERİNİ AZA DÜŞÜRMEKTİR"

Bu anlaşmanın esnafın birçoğunun faydasına olacağını vurgulayan Çiftçi, "Bazı esnafımız belki daha iyi şartlarda başka bankalarla çalışıyor da olabilir ama bizim amacımız esnafımızın tümünün bir şekilde en iyi hizmeti almaları ve artan gider maliyetlerini en aza düşürmektir. Üyelerimiz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan alacağı güncel tarihli faaliyet belgesi ile Albaraka Türk Katılım Bankası’na gidip başvurularını yapabilirler. Üyelerimize hayırlı olsun. Esnafımız ve ilimiz için elimizden ne geliyorsa yapacağız ve çalışmalarımız devam edecektir." ifadelerini kullandı.
Haftanın Öne Çıkanları

BAYRAKTAR TB2 YAPAY ZEKA İLE GÜÇLENDİRİLDİ

2025-02-23 11:05 - TEKNOLOJİ

3.500 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAK

2025-02-19 17:21 - EKONOMİ

KADIN GİRİŞİMCİLERDEN GÜÇ BİRLİĞİ

2025-02-23 16:45 - YEREL

BİRÇOK İLDE EĞİTİME ARA VERİLDİ

2025-02-24 10:47 - GÜNDEM

TÜBİTAK PROJE SERGİSİ BATMAN'DA YAPILACAK

2025-02-20 12:11 - TEKNOLOJİ

TEKNOFEST BAŞVURULARI SÜRÜYOR

2025-02-20 12:18 - TEKNOLOJİ

8 KATIN ÜZERİNDE ARTACAK

2025-02-25 11:42 - TEKNOLOJİ

BATMAN ESNAFINA BANKA DESTEĞİ

2025-02-26 12:33 - YAŞAM

MEB ROBOT YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI

2025-02-23 11:25 - EĞİTİM

ŞİFA DEPOSU KEÇİBOYNUZU SOFRALARDA

2025-02-23 14:51 - YEREL

İlgili Haberler

ELİNE METAL CİSİM SIKIŞTI

14:41 - YAŞAM

PETROLSPOR’DAN PENDİK PROVASINDA MAĞLUBİYET

15:07 - YAŞAM

YAVRU KEDİLER İÇİN ZAMANLA YARIŞ

15:26 - YAŞAM

ELEKTRİKLİ BİSİKLET ARIZALARINA BATMAN'DA YERİNDE ÇÖZÜM

14:12 - YAŞAM

İKİ VATANDAŞ SUDA MAHSUR KALDI

16:07 - YAŞAM

Günün Manşetleri

VALİLİKTEN SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

23:48 - ASAYİŞ

ASRİ MEZARLIKTA KORKUNÇ OLAY

21:03 - ASAYİŞ

FİLENİN SULTANLARI'NA TEBRİK MESAJI

19:13 - SPOR

YIKIM SIRASINDA İŞ MAKİNESİ DEVRİLDİ

16:43 - YEREL

BATMAN GİRİŞİNDE TIR İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

16:04 - YEREL