?>

SORUNU GÖRDÜ, ANINDA ÇÖZDÜ

BATMAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YAŞAR CİĞER’E VATANDAŞTAN TAM NOT

YEREL - 1 yıl önce

Batman’da Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Açıköğretim Bürosu’nun taşınmasının üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen, eski yer olan Ziyagökalp Mahallesi'ne halen vatandaşların gitmeye devam ettiği görülüyor. Yer değişikliği yaklaşık iki yıl önce gerçekleşmiş olmasına rağmen, şimdiye kadar eski konuma yönlendirici bir tabela dahi konulmaması, vatandaşlara büyük sıkıntılar yaşatıyordu.

Yazın kavurucu sıcağında, kışın dondurucu soğuğunda Açıköğretim Bürosu’nu arayan vatandaşlar, eski adreste herhangi bir bilgilendirme bulamayınca şehir merkezinden Belde   Mahallesi’nde ki yeni yerine kadar tekrar yürümek ya da araçla gitmek zorunda kalıyordu. Bu durum hem zaman hem enerji kaybına neden oluyordu.

Konu, kısa süre önce Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan ve sorunlara duyarlı yaklaşımıyla dikkat çeken Yaşar Ciğer’e iletildi. Müdür Ciğer, sorunu ivedilikle ele alarak eski binanın önüne vatandaşları yönlendirecek açıklayıcı bir tabela yerleştirilmesini sağladı. Artık Açıköğretim Bürosu’nun yerini bilmeyen vatandaşlar, en azından eski yere geldiklerinde yönlendirme tabelası sayesinde doğru adrese kolayca ulaşabilecek.

VATANDAŞ RAHAT BİR NEFES ALDI

Bu pratik ve yerinde çözüm vatandaşlar arasında memnuniyetle karşılandı. Birçok kişi, böylesine basit ama etkili bir adımın neden daha önce atılmadığını sorgularken, Müdür Yaşar Ciğer’in bu konudaki hızlı müdahalesi takdir topladı.
Vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına bir kez daha hatırlatmakta fayda var:

Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Açıköğretim Bürosu, Ziyagökalp Mahallesi 1711. Sokak'tan, Eğitim Araştırma Hastanesi'nin bulunduğu bölge olan Belde Mahallesi sınırları içerisindeki Halk Eğitim Merkezi Hizmet Binası’na taşınmış bulunuyor.

Yetkililere çağrımızdır: Bu tür değişikliklerde kamuoyunu bilgilendirmek adına zamanında yapılan duyurular ve yönlendirmeler, vatandaşın yaşamını kolaylaştırmak adına büyük önem taşıyor.
Haftanın Öne Çıkanları

BATMAN’DA KAÇ ÖĞRENCİ OKUYOR, OKULLARDA SON DURUM NE?

2025-04-20 17:04 - EĞİTİM

BATMAN’A 951 KONUTLUK DEV PROJE

2025-04-18 16:22 - GÜNDEM

BESO’DAN ÖZEL TEKNOLOJİ İNDİRİMİ!

2025-04-23 11:14 - TEKNOLOJİ

ATIK MALZEMELERLE SANAT HARİKASI YARATTILAR

2025-04-20 14:58 - EĞİTİM

FİLİSTİNLİ KADIN DİRENİŞÇİLER ANLATILDI

2025-04-22 10:02 - GÜNDEM

BATMAN’A 1 MİLYAR LİRALIK YATIRIM GELİYOR

2025-04-23 15:34 - EKONOMİ

KİLOSU 10 BİN TL'YE SATILIYOR

2025-04-23 11:52 - EKONOMİ

ONLINE SATIŞLAR BAŞLADI

2025-04-17 15:55 - SPOR

KANSER HASTALARININ ÇİLESİ SONA ERDİ

2025-04-22 16:58 - SAĞLIK

VERİMLİ ARAZİLERDE YANLIŞ KULLANIM UYARISI

2025-04-22 14:25 - GÜNDEM

İlgili Haberler

YETİM ÇOCUKLARA OKUL DESTEĞİ

16:16 - YEREL

2024 YILINDA KAYBOLAN MEKİYE AKYEL DOSYASI HAKKINDA İDDİANAME DÜZENLENDİ

16:06 - YEREL

2 KARDEŞ HARÇLIKLARINI GAZZE İÇİN BAĞIŞLADI

15:49 - YEREL

3 BİN GENÇ ARAŞTIRMACI YETİŞTİRİLECEK

14:45 - YEREL

4,1 MİLYAR LİRALIK DESTEK ÖDEMESİ BUGÜN AKTARILIYOR

14:44 - YEREL

Günün Manşetleri

YETİM ÇOCUKLARA OKUL DESTEĞİ

16:16 - YEREL

2024 YILINDA KAYBOLAN MEKİYE AKYEL DOSYASI HAKKINDA İDDİANAME DÜZENLENDİ

16:06 - YEREL

2 KARDEŞ HARÇLIKLARINI GAZZE İÇİN BAĞIŞLADI

15:49 - YEREL

OKULLARA SALDIRI HAZIRLIĞI İDDİASI: C31K SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON!

14:58 - ASAYİŞ

3 BİN GENÇ ARAŞTIRMACI YETİŞTİRİLECEK

14:45 - YEREL