?>

BATMAN’IN GELECEĞİ İÇİN ANKARA’DA TARİHİ BULUŞMA

Batman siyasetinde bir ilk gerçekleşti, bürokratlarla önemli bir toplantı düzenlendi.

SİYASET - 1 yıl önce

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve İl Başkanı Hüseyin Şansi'nin ev sahipliğinde, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Bakan Yardımcıları Zekeriya Kaya ve Abdullah Erdem Cantimur’un da katılımıyla Ankara’da görev yapan Batmanlı bürokratlarla önemli bir toplantı düzenlendi.

Yoğun katılımın olduğu toplantıda, Batman’ın kalkınma sürecine katkı sunmak, kamu hizmetlerinde etkinliği artırmak ve özellikle gençlere yönelik projeler konusunda fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bir araya gelindi. Hemşerilik bağıyla güçlenen dayanışma ruhu, kalıcı bir bürokratik ağın kurulması yönünde umut verdi.

BAKAN ŞİMŞEK: “BİRLİKTE ÇALIŞACAK, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Toplantıda konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bu anlamlı buluşma için Milletvekili Nasıroğlu ve İl Başkanı Şansi’ye teşekkür etti. Batman’ın potansiyeline inandıklarını vurgulayan Şimşek, “Batman’ın gelişimine katkı sağlayacak her girişime destek vermeye hazırız. Ankara’daki Batmanlı bürokratlarımızın bilgi ve birikimi, kentimizin geleceğine büyük katkılar sunacaktır,” ifadelerini kullandı.

NASIROĞLU: “HEMŞERİLERİMİZİN BİRİKİMİNDEN FAYDALANMAK İSTİYORUZ”

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu da toplantıda yaptığı konuşmada, “Batman’ın gelişimine katkı sunacak her adımda iş birliğini önemsiyoruz. Hemşerilerimizin bilgi ve birikiminden Batman’ın geleceği için daha fazla faydalanmak istiyoruz. Birlikte Batman için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Nasıroğlu, toplantıya katılan tüm Batmanlı bürokratlara teşekkür ederek, bu tür buluşmaların devam edeceğini açıkladı.

ŞANSİ: “BATMAN’IN ANKARA’DA GÜÇLÜ BİR LOBİYE İHTİYACI VAR”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi ise yaptığı konuşmada, kamu yönetiminde siyasi irade ile bürokrasinin uyumlu çalışmasının önemine dikkat çekti. “Batman’ımızın Ankara’da güçlü bir lobisinin olması, hepimizin ortak arzusu. Bu toplantı, bu hedef doğrultusunda atılmış anlamlı bir adımdır,” diyen Şansi, Batmanlı bürokratların birbirleriyle ve siyasi temsilcilerle sürekli iletişim halinde olması gerektiğini vurguladı.

ORTAK VURGU, BİRLİK, DAYANIŞMA VE KALKINMA

Toplantı sonunda yapılan ortak açıklamada, Ankara’da görev yapan Batmanlı bürokratların bilgi, tecrübe ve gönül bağlarıyla Batman’ın kalkınmasında aktif rol almasının teşvik edileceği ifade edildi. Batman için birlik, dayanışma ve kararlılıkla daha aydınlık bir gelecek inşa etme konusunda fikir birliğine varıldı.
Haftanın Öne Çıkanları

BATMAN MARKASINDAN BÜYÜK YATIRIM!

2025-04-29 11:59 - EKONOMİ

BİR FESTİVAL BİN BİR ÇEŞİT EMEK

2025-04-27 17:47 - RÖPORTAJ

GENÇLER ROBOTİĞİ YAKINDAN TANIYOR

2025-04-24 13:52 - TEKNOLOJİ

BATMAN GAZETESİ'NDEN NEVİZADE'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

2025-04-27 12:26 - YEREL

BATMANLI HAKEM TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA GÖREV ALDI

2025-04-30 10:08 - SPOR

MOTOSİKLET ÜZERİNDE DOĞAL LİMONATA SATIYOR

2025-04-25 11:02 - YAŞAM

MÜŞTERİ GRAMLA ALIYOR

2025-04-24 13:42 - EKONOMİ

AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

2025-04-28 15:00 - YEREL

SERKAN RAMANLI: ÇÖZÜM ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

2025-04-28 14:17 - YEREL

AYDIN GÜLMEZ'DEN SARIYER TARAFTARINA SERT TEPKİ;

2025-04-29 14:53 - GÜNDEM

İlgili Haberler

ALPEREN OCAKLARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

15:28 - SİYASET

MHP'DE KONGRE MARATONU BAŞLIYOR

15:24 - SİYASET

EKMEN’DEN NATO ZİRVESİ TEDBİRLERİNE TEPKİ

16:03 - SİYASET

MECLİS’TE “7 VE 8. MADDE” TARTIŞMASI

13:00 - SİYASET

DEVA PARTİSİ'NDEN TEMMUZ ZAMMI ÇAĞRISI

16:08 - SİYASET

Günün Manşetleri

232 MİLYON TL'LİK YASA DIŞI BAHİS VURGUNU!

16:46 - ASAYİŞ

60 MİLYON TL’LİK YENİ YAŞAM ALANI

16:40 - YEREL

ÇUKOBİRLİK 2026 AYÇİÇEĞİ ALIM FİYATLARINI AÇIKLADI

16:39 - YEREL

"BU BİR VEDA VE VASİYETİMDİR" PAYLAŞIMI ENDİŞE YARATTI

14:58 - YEREL

900 METRELİK İÇME SUYU HATTI TAMAMLANDI

14:10 - YEREL