?>

BATMAN’IN GELECEĞİ İÇİN ANKARA’DA TARİHİ BULUŞMA

Batman siyasetinde bir ilk gerçekleşti, bürokratlarla önemli bir toplantı düzenlendi.

SİYASET - 6 ay önce

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve İl Başkanı Hüseyin Şansi'nin ev sahipliğinde, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Bakan Yardımcıları Zekeriya Kaya ve Abdullah Erdem Cantimur’un da katılımıyla Ankara’da görev yapan Batmanlı bürokratlarla önemli bir toplantı düzenlendi.

Yoğun katılımın olduğu toplantıda, Batman’ın kalkınma sürecine katkı sunmak, kamu hizmetlerinde etkinliği artırmak ve özellikle gençlere yönelik projeler konusunda fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bir araya gelindi. Hemşerilik bağıyla güçlenen dayanışma ruhu, kalıcı bir bürokratik ağın kurulması yönünde umut verdi.

BAKAN ŞİMŞEK: “BİRLİKTE ÇALIŞACAK, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Toplantıda konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bu anlamlı buluşma için Milletvekili Nasıroğlu ve İl Başkanı Şansi’ye teşekkür etti. Batman’ın potansiyeline inandıklarını vurgulayan Şimşek, “Batman’ın gelişimine katkı sağlayacak her girişime destek vermeye hazırız. Ankara’daki Batmanlı bürokratlarımızın bilgi ve birikimi, kentimizin geleceğine büyük katkılar sunacaktır,” ifadelerini kullandı.

NASIROĞLU: “HEMŞERİLERİMİZİN BİRİKİMİNDEN FAYDALANMAK İSTİYORUZ”

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu da toplantıda yaptığı konuşmada, “Batman’ın gelişimine katkı sunacak her adımda iş birliğini önemsiyoruz. Hemşerilerimizin bilgi ve birikiminden Batman’ın geleceği için daha fazla faydalanmak istiyoruz. Birlikte Batman için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Nasıroğlu, toplantıya katılan tüm Batmanlı bürokratlara teşekkür ederek, bu tür buluşmaların devam edeceğini açıkladı.

ŞANSİ: “BATMAN’IN ANKARA’DA GÜÇLÜ BİR LOBİYE İHTİYACI VAR”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi ise yaptığı konuşmada, kamu yönetiminde siyasi irade ile bürokrasinin uyumlu çalışmasının önemine dikkat çekti. “Batman’ımızın Ankara’da güçlü bir lobisinin olması, hepimizin ortak arzusu. Bu toplantı, bu hedef doğrultusunda atılmış anlamlı bir adımdır,” diyen Şansi, Batmanlı bürokratların birbirleriyle ve siyasi temsilcilerle sürekli iletişim halinde olması gerektiğini vurguladı.

ORTAK VURGU, BİRLİK, DAYANIŞMA VE KALKINMA

Toplantı sonunda yapılan ortak açıklamada, Ankara’da görev yapan Batmanlı bürokratların bilgi, tecrübe ve gönül bağlarıyla Batman’ın kalkınmasında aktif rol almasının teşvik edileceği ifade edildi. Batman için birlik, dayanışma ve kararlılıkla daha aydınlık bir gelecek inşa etme konusunda fikir birliğine varıldı.
Haftanın Öne Çıkanları

BİR FESTİVAL BİN BİR ÇEŞİT EMEK

2025-04-27 17:47 - RÖPORTAJ

GÖZLER YENİ BATI ÇEVREYOLUNDA

2025-04-24 16:10 - YEREL

GENÇLER ROBOTİĞİ YAKINDAN TANIYOR

2025-04-24 13:52 - TEKNOLOJİ

ESNAFTAN 'ÇUKUR' TEPKİSİ

2025-04-24 17:15 - GÜNDEM

Batman Fıstığında Verimlilik Hamlesi

2025-04-25 17:40 - YEREL

TESPİH KAVGASI KANLI BİTTİ

2025-04-25 14:55 - ASAYİŞ

10 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

2025-04-30 11:54 - YEREL

TANRISEVEN: KIRKLARELİ'DE FUTBOL ŞÖLENİ YAŞANACAK

2025-04-24 15:41 - YEREL

11 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

2025-04-28 12:08 - YAŞAM

BATMAN MARKASINDAN BÜYÜK YATIRIM!

2025-04-29 11:59 - EKONOMİ

İlgili Haberler

MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU: CUMHURBAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİ, TÜRKİYE’NİN İTİBARINI YÜKSELTTİ

15:15 - SİYASET

ÇETİN, ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU

16:21 - SİYASET

MAHALLE BAŞKANLARI KÜLTÜRDE BULUŞTU

13:54 - SİYASET

RAMANLI: HÜKÜMET DERHAL HAREKETE GEÇMELİ

14:13 - SİYASET

MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI

12:33 - SİYASET

Günün Manşetleri

BEYİN FONKSİYONLARINI ZAYIFLATAN YİYECEKLER AÇIKLANDI

11:00 - SAĞLIK

GİYİM ATÖLYESİNDE HEM ÖĞRENİYORLAR HEM ÜRETİYORLAR

10:48 - EĞİTİM

CUMHURİYET KUPASI TURNUVASI SONA ERDİ: ŞAMPİYON TPAO TAKIMI OLDU

10:44 - SPOR

AİLE İÇİ TARTIŞMA KATLİAMA DÖNÜŞTÜ

10:31 - ASAYİŞ

FATURASI 984 TL ÜZERİ OLANLAR DESTEĞİ KAYBEDECEK

10:27 - EKONOMİ