?>

HAVA DURUMU ALARMI: RÜZGAR VE YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinde sağanak yağış ve orta kuvvette rüzgarın etkili olacağını tahmin edildiğini belirtti.

GÜNDEM - 5 ay önce

MGM'den yapılan tahminlere göre: Ülkenin kuzey, iç ve batı kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeyi, Batı Karadeniz (Zonguldak ve Düzce haric), Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin ve Bandırma çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneyi, Ege ve Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.
Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarı ve yer yer altında seyretmesi bekleniyor.
Rüzgar, yurdun güney ve doğusunda güneyli yönlerden, diğer yerlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı, yer yer çok bulutlu, bölgenin kuzeyi ile Bandırma çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin güney kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.
Ege: Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.
Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Batı Karadeniz: Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin (Zonguldak ve Düzce haric) aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.
Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimleri ile Artvin çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.
Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, kuzeyinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BATMAN HAVA DURUMU-16 EKİM 2025

 
 
Haftanın Öne Çıkanları

ÖĞRENCİLER ROBOT KÖPEKLE TANIŞTI

2025-10-10 11:10 - TEKNOLOJİ

BARO, 70 MİLYON TL’LİK TEKLİFLE BİNASINI ALDI

2025-10-13 17:33 - YEREL

BATMANDA'Kİ ESNAFTAN YAŞANAN GERGİNLİĞE İLİŞKİN AÇIKLAMA

2025-10-09 18:05 - ASAYİŞ

GÜNGÖR: VİZYONLA, EMEKLE, GÖNÜLLE BATMAN’I BÜYÜTÜYORUZ

2025-10-12 17:37 - RÖPORTAJ

ESKİLER SATILACAK YENİLER YAPILACAK

2025-10-09 16:00 - YEREL

KADIN ELİYLE YEŞEREN TOPRAKLAR

2025-10-15 17:33 - RÖPORTAJ

BUĞDAY PAZARI İHALESİ SONUÇLANDI

2025-10-13 15:15 - EKONOMİ

6 İŞYERİNE CEZA, 7’SİNE TUTANAK

2025-10-10 13:20 - YEREL

TREN PROJESİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

2025-10-12 16:41 - YEREL

500 PERSONEL ALINACAK

2025-10-15 14:41 - GÜNDEM

İlgili Haberler

ÇOCUK SUÇLARI YÜKSELİYOR

17:19 - GÜNDEM

ODUNCU: BATMAN İÇİN ACİL EYLEM PLANI GEREKLİ

14:19 - GÜNDEM

ORTADOĞU’DAKİ SALDIRILAR TÜRKİYE’YE YÖNELİK TEHDİDİN HABERCİSİ

20:51 - GÜNDEM

BATMAN’IN NÜFUS HARİTASI NETLEŞTİ

15:23 - GÜNDEM

BATMAN'DA 100 EVLİLİKTEN 10'NU AKRABA

15:07 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

ÇOCUK SUÇLARI YÜKSELİYOR

17:19 - GÜNDEM

ASKON BATMAN ŞUBESİ RAMAZAN İFTARINDA BULUŞTU

17:18 - YEREL

GENÇLİK VE SPOR YATIRIMLARINDA İMZA GÜNÜ

17:16 - SİYASET

10 DAKİKA OYNADI 2 GOL ATTI!

14:47 - SPOR

EN KARLISI PETROLSPOR ÇIKTI!

14:38 - SPOR