?>

SEDAT ÖZSÜMER FUTBOL TURNUVASI'NDA ŞAMPİYON OLDU

FİNALDE KUPA PENALTILARLA GELDİ, NEFES KESEN FİNALDE KUPA PENALTILARLA GELDİ

SPOR - 1 ay önce

TPAO Batman Bölge Müdürlüğü tarafından merhum eski futbolcu Sedat Özsümer anısına düzenlenen “Sedat Özsümer Üniteler Arası Futbol Turnuvası”, büyük heyecana sahne olan final karşılaşmasıyla sona erdi. Dört grupta toplam 20 takımın mücadele ettiği organizasyon, bir ay boyunca futbolseverlere unutulmaz anlar yaşattı.
Site yerleşkesinde oynanan final müsabakasında Petrolspor Altyapı ile TPIC FC karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede TPIC FC, etkili oyunuyla skoru 2-0’a kadar taşıdı. Ancak oyundan kopmayan Petrolspor Altyapı, son dakikalarda bulduğu gollerle eşitliği sağlayarak karşılaşmayı penaltı atışlarına götürdü.
Seri penaltı atışlarında rakibine 8-7 üstünlük sağlayan Petrolspor Altyapı, turnuvanın şampiyonu olmayı başardı. Tempolu geçen karşılaşma, izleyenlere adeta Şampiyonlar Ligi finali heyecanı yaşattı.

PETROLSPOR ALTYAPI İKİNCİ KUPASINI KAZANDI

Petrolspor Altyapı takımı, daha önce TPAO Batman Bölge Müdürlüğü’nün 71. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen merhum Mükerrem Tural Futbol Turnuvası’nı da kazanmıştı. Böylece takım, bu sezon ikinci kupasını müzesine götürmüş oldu.

TARAFTARLARA YOĞUN İKRAM

Final müsabakasını takip eden taraftarlara çay, su, çiğköfte ve ayran ikram edildi. Organizasyondaki ikramların yoğunluğu ve izleyicilere eksiksiz ulaştırılması tribünlerden tam not aldı.

ÖDÜLLER PROTOKOL ÜYELERİNDEN

Turnuvada dereceye giren takımlara ödülleri düzenlenen törenle verildi. Şampiyon Petrolspor Altyapı kupasını Murat Karataş’ın elinden aldı.
Turnuvayı ikinci sırada tamamlayan TPIC FC’nin kupasını Bölge Müdür Yardımcısı Adnan Yörük verirken, üçüncü olan Güvenlikspor’un ödülünü Bölge Müdür Yardımcısı Akif Sevindi takdim etti.
Turnuvanın en centilmen takımı seçilen Batı Raman Ekipspor’un ödülünü ise İsmail Akbulut verdi.
Gol krallığında Güvenlikspor’dan Özcan Gülmez ile Tesis İşletme takımından Taner Köz 12’şer golle zirveyi paylaştı. İki futbolcu ödüllerini Hüseyin Ekmen ve Destek Hizmetleri Müdürü Uğur Dankı’nin elinden aldı.
Konfeti ve halaylarla renklenen final gecesi, çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

KARATAŞ, ÇOK ANLAMLI BİR TURNUVA OLDU

Turnuvanın ardından açıklama yapan Murat Karataş, organizasyonun manevi yönüne dikkat çekti.
Karataş, “Bu yıl turnuvamıza uzun yıllar kurumumuza hizmet etmiş eski Petrolspor futbolcusu merhum Sedat Özsümer’in adını verdik. Başından sonuna kadar büyük heyecana sahne olan turnuvaya katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

BATMAN’DA SAHA SİYASETİ YENİDEN ŞEKİLLENİYOR

2026-05-19 17:29 - RÖPORTAJ

BATMANLI GENÇLER ABD’DE DÜNYAYI GERİDE BIRAKTI

2026-05-17 21:29 - TEKNOLOJİ

5 BİN KÖYDE ENERJİ ALTYAPISI YENİLENECEK

2026-05-18 13:59 - TEKNOLOJİ

DÜNYA MÜZİKLERİ” KONSERİNE TAM NOT

2026-05-18 16:39 - KÜLTÜR

BATMAN DEVLET TİYATROLARI SAHNESİ HİZMETE AÇILDI

2026-05-18 11:07 - KÜLTÜR

İBRAHİM HALİL GÜNEŞ’TEN İLK ROMAN: "DURUŞ"

2026-05-17 13:01 - KÜLTÜR

İŞTE BATMAN’IN GÜN GÜN SEMT PAZARI REHBERİ

2026-05-19 12:57 - YEREL

SALİH SELMAN BATMANLI GENÇLERLE BULUŞTU

2026-05-13 18:12 - YEREL

HAFIZLIK PROJE ORTAOKULU’NA YOĞUN İLGİ

2026-05-18 16:35 - YEREL

KIRMIZI-BEYAZLI FORMAYA BÜYÜK İLGİ

2026-05-18 15:49 - SPOR

İlgili Haberler

DARK REDS’TEN KAMP KARARINA TEPKİ

14:38 - SPOR

BATMAN’IN ALTYAPISI YİNE YETENEK ÜRETİYOR

13:05 - SPOR

SÜPER LİG OYUNCUSU YASİR, PETROLSPOR’DA

17:53 - SPOR

NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDU

12:24 - SPOR

PETROLSPOR KAMPINA ÜST DÜZEY ÇIKARMA

10:06 - SPOR

Günün Manşetleri

PARKLAR DAHA KONFORLU ALANLARA KAVUŞUYOR

16:19 - YEREL

MÜKELLEFLERE TAKSİTLENDİRME KOLAYLIĞI

16:12 - YEREL

GÜNEY ÇEVRE YOLU'NDA SEYİR HALİNDEKİ ARAÇ ALEV ALDI

16:02 - YEREL

GELECEĞİMİZ İÇİN BÜTÜNCÜL DESTEK

15:59 - YEREL

VİNÇLİ ÇÖP KONTEYNERLERİ DEZENFEKTE EDİLDİ

14:29 - YEREL