?>

MHP'DE KONGRE MARATONU KOZLUK'TA BAŞLADI

MHP Batman Teşkilatı'nın ilçe kongreleri Kozluk'tan start aldı.

YEREL - 1 ay önce

Mevcut Başkan Cengiz Çetin, delegelerin oylarıyla yeniden göreve seçilirken, İl Başkanı Muhammed Arif Çetin birlik, huzur ve "Terörsüz Türkiye" vurgusu yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Başkanlığı'nın ilçe kongreleri süreci, Kozluk'ta gerçekleştirilen genel kurul ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede divan başkanlığını MHP MYK Üyesi Fatih Tatlısu üstlenirken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajı da partililere okundu.

CENGİZ ÇETİN GÜVEN TAZELEDİ

Kongrede yapılan seçim sonucunda mevcut MHP Kozluk İlçe Başkanı Cengiz Çetin, delegelerin oylarıyla yeniden ilçe başkanlığına seçilerek güven tazeledi. Yeni yönetim kurulunun da belirlenmesiyle birlikte kongre tamamlandı.

TERÖRSÜZ TÜRKİYE HEDEFİMİZDİR

Kongrede konuşan MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Türkiye'nin birlik ve beraberliğine vurgu yaparak, "Bugün milliyetçi hareket olarak en büyük hedeflerimizden biri; çocuklarımızın korkusuzca büyüdüğü, anaların gözyaşı dökmediği, milletimizin huzur ve güven içinde yaşadığı Terörsüz Türkiye idealini hep birlikte gerçeğe dönüştürmektir. Terörün her türlüsünden arınmış, birlik ve kardeşlik içerisinde yükselen güçlü bir Türkiye için devletimizin yanında, milletimizin emrinde olmaya devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki huzurun olduğu yerde kalkınma, güvenin olduğu yerde istikbal vardır." ifadelerini kullandı.

HEDEFİMİZ KARDEŞLİK VE BİRLİK

Siyasetin temelinde millete hizmet anlayışının bulunduğunu belirten Çetin, "Bizim sevdamız hiçbir zaman makam ya da unvan olmadı. Sevdamız vatanımız ve aziz milletimizdir. Hedefimiz ayrılık değil, daima kardeşlik ve birlik olmuştur. Birlikten kuvvet, kardeşlikten bereket doğar. Omuz omuza verdiğimiz sürece aşamayacağımız hiçbir engel yoktur." dedi.

GÜÇLÜ BATMAN İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Batman genelindeki teşkilat çalışmalarının kararlılıkla süreceğini ifade eden İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, "İlk günden bu yana durmadan çalıştık. Bundan sonra da Güçlü Türkiye ve Güçlü Batman hedefi doğrultusunda yorulmadan, yılmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz." diye konuştu.
Kozluk İlçe Teşkilatı'nın yeni yönetiminin belirlenmesiyle sona eren kongre, MHP'nin Batman genelindeki ilçe kongreleri sürecinin de ilk adımı oldu.

Haftanın Öne Çıkanları

BATMAN'A YENİ KENT SİMGESİ

2026-07-09 16:17 - YEREL

ESKİ EŞİNİN SİLAHLI SALDIRISINA UĞRADI

2026-07-07 22:27 - ASAYİŞ

BU İŞLEMİ YAPMAYAN VATANDAŞA 2 BİN 250 TL CEZA

2026-07-09 14:39 - YEREL

BOĞAZINA ŞEKER KAÇAN ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

2026-07-08 17:24 - YEREL

BATMAN'DAN DÜNYAYA AÇILAN KAPI

2026-07-11 07:03 - GÜNDEM

BATMAN'DAN İKİ TÜRKİYE BİRİNCİSİ

2026-07-10 16:01 - YEREL

TİMOQLULAR'DAN TÜM BATMAN'A ŞÖLEN DAVETİ

2026-07-10 17:00 - YEREL

OTOGARDA KORKU DOLU ANLAR

2026-07-12 10:28 - YEREL

FİKSTÜRÜ ÇEKİLDİ: İLK MAÇ İSTANBUL’DA

2026-07-10 16:15 - SPOR

BATMAN'DA 35 MİLYAR LİRALIK YATIRIM MASADA

2026-07-06 16:09 - YEREL

İlgili Haberler

4 KADRO İÇİN ALIM YAPILACAK

14:01 - YEREL

EKONOMİYE CAN SUYU OLACAK!

12:55 - YEREL

DEMİR: ŞİMDİ SIRA YENİ FIRSATLARDA

12:43 - YEREL

BU TEMİZLİĞİN ARKASINDA 8 AYLIK EMEK VAR

12:33 - YEREL

ZİL ÇALMADAN ÖNCE HAREKETLİLİK BAŞLADI

12:27 - YEREL

Günün Manşetleri

KUYUBAŞI TOKİ’DE PANO YANGINI

14:09 - ASAYİŞ

KORİK MAHALLESİ’NDE EVDE ÖLÜ BULUNDU

14:07 - ASAYİŞ

4 KADRO İÇİN ALIM YAPILACAK

14:01 - YEREL

PETROLCULAR SİTESİ’NDE DAİRE YANGINI

13:16 - ASAYİŞ

HEDEFİN YÜZDE 50’Sİ YAKALANDI!

13:10 - SPOR