Belediyeden yapılan açıklamaya göre, son 6 ayda 340 bin metrekarelik alanda parke taşı serimi ve yama çalışması gerçekleştirildi.
Çalışmaların yeni yerleşim alanları ile mevcut mahallelerde ihtiyaç duyulan noktalarda yürütüldüğü belirtildi. Cadde ve sokakların yanı sıra kaldırımlar, refüjler ve yaya kullanım alanlarında da bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor.
Zamanla deforme olan yolların, saha tespitleri ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yeniden düzenlendiği ifade edildi. İmara açılan ve yeni yapılaşmanın bulunduğu bölgelerde ise üstyapı çalışmalarına öncelik verildiği kaydedildi.
Batman Belediyesi, kent genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde parke taşı serimi, yama, bakım ve yenileme çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.