?>

HAYATA TUTUNAN KÜBRA'YA DOKTORUNDAN ZİYARET

Hayata tutunan Kübra'yı evinde yalnız bırakmadı

YEREL - 1 ay önce

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Deniz Şanlı, uzun ve zorlu tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşma mücadelesini sürdüren 30 yaşındaki Kübra Sarıgöl'ü evinde ziyaret etti.

4 YIL ÖNCE HAYATI DEĞİŞTİ

Dört yıl önce omurilik yaralanması sonucu solunum cihazına bağlı kalan ve yatağa bağımlı hale gelen Kübra Sarıgöl, zorlu bir tedavi sürecinden geçti.
Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaklaşık 3 ay yoğun bakım servisinde tedavi gören Sarıgöl, ardından 6 ay boyunca palyatif bakım servisinde takip edildi. Daha sonra fizik tedavi sürecine alınan genç kadın, sağlık çalışanlarının desteğiyle yeniden hayata tutunmak için büyük bir mücadele verdi.

SOLUNUM CİHAZINDAN KURTULDU

Tedavi sürecinde önemli gelişme kaydeden Kübra Sarıgöl, zamanla solunum cihazından ayrıldı. Uygulanan destek tedavileri ve rehabilitasyon süreciyle yaşam kalitesini artırmaya yönelik önemli adımlar attı.
Uzun süren tedavi sürecinin ardından evinde yaşamını sürdüren Sarıgöl, sağlığına kavuşmak için mücadelesine devam ediyor.

DOKTORU EVİNDE ZİYARET ETTİ

Kübra Sarıgöl'ün tedavi sürecinde yanında olan Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Deniz Şanlı, hastasını bu kez evinde ziyaret etti.
Ziyaret, Sarıgöl ve ailesi tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı. Eski doktorunu evinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıgöl, tedavi sürecinde kendisine destek olan sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

HASTALARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYORUZ

Dr. Deniz Şanlı ise hastalarının yalnızca hastanedeki tedavi süreçlerinde değil, sonrasında da yanlarında olmanın hekimlik mesleğinin en anlamlı taraflarından biri olduğunu belirtti.
Kübra Sarıgöl'ün gösterdiği yaşam mücadelesinin örnek olduğunu ifade eden Şanlı, sağlık çalışanlarının en büyük mutluluklarından birinin hastalarının iyi haberlerini almak olduğunu vurguladı.
Haftanın Öne Çıkanları

BATMAN BİRİNCİSİ OLDU, TÜRKİYE'DE İLK 500'E GİRDİ

2026-07-21 14:50 - YEREL

DEPREM BATMAN’DA HİSSEDİLDİ

2026-07-24 15:57 - YEREL

HASTANELERLE SAĞLIKLI HAYAT MERKEZLERİ EL ELE

2026-07-24 16:03 - SAĞLIK

BATMAN İŞ DÜNYASI BATSO SEÇİMLERİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ: EKREM ÇETİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

2026-07-20 14:55 - YEREL

BATMANLILAR EN ÇOK SOSYAL HİZMETLER İÇİN BAŞVURDU

2026-07-21 16:20 - YEREL

ÇEME ZORA VADİSİ'NDE BOĞULMA FACİASI

2026-07-23 16:50 - YEREL

YANGINDA MAHSUR KALDI

2026-07-24 20:16 - ASAYİŞ

BATMANLI METİN GÜNEŞ'İN ŞİRKETİ BORSA'DA

2026-07-21 11:29 - YEREL

PETROLSPOR’DAN PENDİK PROVASINDA MAĞLUBİYET

2026-07-22 15:07 - YAŞAM

150 KİŞİYİ HASTANELİK EDEN DÜĞÜN PASTASI

2026-07-21 10:24 - YEREL

İlgili Haberler

GERKOR-DER RESMİ OLARAK KURULDU

16:32 - YEREL

İHRACATTA BATMAN İÇİN YENİ ADIMLAR

16:32 - YEREL

ALL ALÇI SANAYİ’DEN HALKA ARZ İÇİN İLK RESMİ ADIM

14:18 - YEREL

MOBİLYA ESNAFI ÇIKIŞ ARIYOR

13:05 - YEREL

TARIM ESNAFI TEK ÇATI ALTINDA

13:04 - YEREL

Günün Manşetleri

GERKOR-DER RESMİ OLARAK KURULDU

16:32 - YEREL

İHRACATTA BATMAN İÇİN YENİ ADIMLAR

16:32 - YEREL

ADAYLARIN BEKLEDİĞİ ÖZYES SONUÇLARI BELLİ OLDU

14:34 - EĞİTİM

ALL ALÇI SANAYİ’DEN HALKA ARZ İÇİN İLK RESMİ ADIM

14:18 - YEREL

PISA SONUÇLARI AÇIKLANDI: TÜRKİYE 3 ALANDA DA YÜKSELDİ

14:14 - EKONOMİ