?>

HÜDA-PAR, BATMANIN SORUNLARINI VALİ ŞAHİN’E ANLATTI

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batman Valisi Hulusi Şahin’i makamında ziyaret ederek ilin sorun ve sıkıntılarını iletti.

SİYASET - 5 yıl önce

Ziyarette İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç da hazır bulundu. Ziyaretlerine ilişkin yazılı bir açıklama yapan HÜDA PAR İl Başkanı Şahin, halktan kendilerine gelen şikâyetleri bir rapor şeklinde Vali Şahin ve Emniyet Müdürü Kıraç’a sunduğunu söyledi. Sorunlara ilişkin çözüm önerilerinde de bulunduklarını belirten Şahin, “Sason ilçemizin dağ köylerinin yolları dahil, il merkezimizde ilin giriş ve çıkış yollarının bitirilmesi, Erköklü Mahallemizin altyapı ve bitişik İluh Deresi’nin yarım kalmış çalışmaları da dahil, halkımızı huzursuz eden, müşahede ettiğimiz ve halkımızdan bize gelen sorun ve sıkıntıları rapor şeklinde mülki amirlerimize sundum” dedi.

KAZANIN OLDUĞU YERLERE BARİYER

Ziyarette 10 Mart tarihinde Sason ilçesinde öğrenci servisinin şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişinin vefat ettiği, 24 kişinin de yaralandığı kazanın ardından gündeme gelen yolların bariyerlerle çevrilmesi gerektiğini vurgulayan Şahin şöyle devam etti: “Sason ilçemizde bir ay kadar önce elim bir trafik kazasında yitirdiğimiz iki gencimizin ve yaralanan kardeşlerimizin olduğu benzeri olayların tekrar yaşanmaması için Gürgenli köyü yolu başta olmak üzere riskli diğer köy yollarının da incelenerek genişletme ve uçurum kenarlarına bariyer koyma taleplerini ilettik. İl merkezinde de tamamlanması gereken projelerin devamı, uyuşturucu, hırsızlık ve daha başka sorunlarla ilgili çözüm önerilerimizi sunduk.”

“GÜRGENLİ KÖY YOLU YAPILACAK”

Açıklamasının devamında Şahin, “Sayın Valimiz başta Sason ilçemiz olmak üzere bahsini ettiğimiz ve etmediğimiz projelerle ilgili çalışmalarından ve projelerinden bahsettiler. Sason Gürgenli köy yolunu yapacağı müjdesini verdiler. Batman’a büyük projeler kazandırdıklarını ve kazandırmaya devam ettiklerini belirttiler. Ancak bütün sorunların kısa sürede bitirilmesinin mümkün olmadığını, bunun için imkanları zorladıklarını belirttiler. Belediye çalışmaları ile alakalı bir yandan bırakılan borçları ödediklerini, diğer taraftan yatırım yaptıklarını ifade ettiler.” diye konuştu.
“İLİMİZİN HUZURU VE GELİŞİMİ İÇİN VERİMLİ BİR GÖRÜŞME OLDU”
Halkın huzur ve refahı için ellerinden gelen tüm çabayı harcamaya devam edeceklerini dile getiren HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, son olarak şunları söyledi: “Asayiş konusunda İl Emniyet Müdürümüz çalışmalarını, dile getirdiğimiz hususlarla alakalı olduklarını ifade ettiler. Biz de halkımızın huzuru ve şehrimizin her yönden gelişimi için mahalle temsilcilerimiz ve diğer birim üyelerimiz üzerinden yaptığımız tespitlerimiz ve halkımızdan gelen talep ve şikayetleri başta kendileri olmak üzere ilgili kurumlara iletemeye devam edeceğimizi, HÜDA PAR Teşkilatları olarak bize düşen hizmetlere koşacağımızı belirttik. İlimizin huzuru ve gelişimi için verimli bir görüşme oldu. Alaka ve duyarlılıkları için mülki amirlerimize teşekkür ederim.”(
Haftanın Öne Çıkanları

COŞKUNLAR AVM AÇILDI

2021-04-08 17:14 - YAŞAM

TATLI ARABASI YANDI

2021-04-08 17:18 - YEREL

COŞKUNLAR AVM AÇILIYOR

2021-04-07 13:24 - YEREL

LGS kapsamında nisan ayı örnek soru kitapçığı yayımlandı

2021-04-10 12:05 - EĞİTİM

BATMAN'IN YENİ HASTANESİ 4 KATTAN OLUŞACAK

2021-04-12 10:25 - SAĞLIK

YARIN BATMAN'DA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI?

2021-04-10 12:37 - YAŞAM

İLKYARDIM HAYAT KURTARIR

2021-04-12 12:59 - EĞİTİM

AKSOY, İŞKUR MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

2021-04-09 12:03 - YEREL

Coronavirus Bilim Kurulu pazartesi günü toplanıyor

2021-04-10 11:59 - YAŞAM

GENÇ SAĞLIKÇININ ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ

2021-04-06 15:17 - GÜNDEM

İlgili Haberler

DİKKAT ÇEKEN BULUŞMALAR

11:55 - SİYASET

ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM İÇİN DİKKAT ÇEKEN TOPLANTI

11:47 - SİYASET

RAMANLI: FAİZ DÜZENİ SORGULANMALI

15:19 - SİYASET

EKMEN’DEN BAKAN YUMAKLI’YA 24 SORULUK YANITSIZLIK ÇIKIŞI

13:26 - SİYASET

BATMAN NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ TBMM GÜNDEMİNDE

16:35 - SİYASET

Günün Manşetleri

TRAFİK KAZASI: 2 YARALI VAR

23:56 - ASAYİŞ

BELEDİYE PERSONELİ SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇİYOR

16:25 - YEREL

BATMAN MODELİ SAHADA

16:20 - YEREL

ADEM’LERDE ÇOCUKLAR İÇİN YAZ TATİLİ DOLU DOLU GEÇİYOR

16:07 - YEREL

DEMİR: BATMAN’IN ÖNÜNDE YENİ BİR EKONOMİK DÖNEM VAR

15:49 - YEREL