?>

Hüda Par’dan 15 Temmuz açıklaması

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, 15 Temmuz darbe girişiminin 6’ncı yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

GÜNDEM - 3 yıl önce

Açıklamasında 15 Temmuz darbe girişiminin dünya emperyalistlerinin FETÖ üzerinden 30-40 yıllık yürüttükleri sinsi bir planın darbe olarak tezahürü olduğunu belirten Şahin, bu darbe girişiminin dünya emperyalistleri adına ülkeye el koyma teşebbüsü olduğunu söyledi. Darbenin başarıya ulaşmadığını anımsatan Şahin, “Başta Türkiye olmak üzere İslam ümmetine büyük zararlar verecek olan bu hain ve çok organizeli girişim başta ABD olmak üzere bütün dış desteklere rağmen Müslüman halkın karşı hamlesine, onurlu duruşuna takılmış ve akim kalmıştır. Başarıya ulaşmamış olması Allah'u Teâlâ’nın Müslümanlara bir lütfu olarak görülmelidir” dedi.
“İLK ŞEHİTLERDEN BİRİ HÜDA PAR ÜYESİDİR”
Darbe girişimini duyar duymaz tüm teşkilatlarıyla meydanlara çıktıklarını vurgulayan Şahin, şöyle devam etti: “Darbe kalkışması netleştiği gibi Genel Merkezimiz tarafından verilen talimat üzerine HÜDA PAR Teşkilatları ülkenin bütününde sokaklara dökülmüş ve karşı direnişe geçmiştir. Nitekim İstanbul' da ilk şehitlerden biri HÜDA PAR üyesi Mehmet Karaaslan'dır.”
“KİMSE SOKAKLARA ÇIKMAYA CESARET EDEMEZKEN ÜYELERİMİZ SOKAKLARA ÇIKTI”
Üyelerinin darbe girişimine karşı onurlu bir duruş sergilediğini ifade eden Şahin, “Batman'da da daha kimse sokaklara çıkmaya cesaret edemezken üyelerimiz sokaklara çıkıp özellikle İl Emniyet Müdürlüğü çevresinde tekbirler ve sloganlarla olası bir kalkışmanın karşısında onurlu bir duruş sergilemiştir. Üyelerimizin bu duruşundan sonra darbe istemeyen halk kesimleri daha yeni yeni dışarı çıkmış ve Batman Valiliği önünde bir araya gelebilmişlerdir” dedi. Açıklamasının sonunda Şahin, “Memleket ve ümmet olarak ciddi bir tehlikeyi Allah'ın yardımıyla ucuz atlatmış olduk. Rabbim hain ve zalimlerin eline hiç bir zaman Müslümanlar aleyhine fırsat vermesin. Şu unutulmamalıdır ki mahkeme-i Kübrada herkes yaptıklarının hesabını eksiksiz verecektir.” ifadelerini kullandı. (Bülten Haberi)
Haftanın Öne Çıkanları

NEDEN?

2022-07-14 15:40 - SPOR

BATMANLI MESSİ BARÇA’YA İMZA ATTI!

2022-07-15 13:27 - SPOR

MÜJDECİ VE DİNÇ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

2022-07-13 13:22 - YAŞAM

REKLAM LEVHALARI KİRAYA VERİLECEK

2022-07-13 11:51 - TEKNOLOJİ

Otobüslerde yeni dönem başladı

2022-07-12 14:28 - GÜNDEM

Köyde kavga! Çok sayıda yaralı var

2022-07-09 22:35 - YAŞAM

30 PERSONEL İÇİN MÜJDECİ’DEN SERT TEPKİ

2022-07-13 13:26 - SİYASET

PETROLSPOR’DA TRANSFER HAREKETLİLİĞİ

2022-07-13 15:39 - SPOR

Boğulma tehlikesi yaşayan çocukları vatandaşlar kurtardı

2022-07-12 14:24 - YEREL

HAK-İŞ’TEN 15 TEMMUZ AÇIKLAMASI

2022-07-14 13:20 - YEREL

İlgili Haberler

GAZZE SOYKIRIM ABLUKASINA TERKEDİLEMEZ

16:40 - GÜNDEM

BALKONDAN DÜŞEN BEBEK HAYATINI KAYBETTİ

16:37 - GÜNDEM

PETROLSPOR'DA YENİ PLANLAR HAYATA GEÇİRİLİYOR

23:26 - GÜNDEM

HER SANİYE HAYAT KURTARABİLİR

10:59 - GÜNDEM

GAZETECİLERDEN BAYRAM MESAJI

13:35 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

BATMAN’DA BIÇAKLI SALDIRI

21:12 - ASAYİŞ

BATMAN'DA ROBOTLAR YARIŞIYOR

17:07 - TEKNOLOJİ

GAZZE SOYKIRIM ABLUKASINA TERKEDİLEMEZ

16:40 - GÜNDEM

BUĞDAY VE ARPA DÜŞÜNDÜRÜYOR!

16:32 - YEREL

MAKSAT GERÇEK BARIŞSA DESTEKLİYORUZ

16:18 - SİYASET