?>

İlim Yayma Cemiyeti’den suç duyurusu

İlim Yayma Cemiyeti Batman Şubesi, İmam Hatiplilere hakarette bulunan sözde yazar Erol Mütercimler hakkında suç duyurusunda bulundu.

GÜNDEM - 6 yıl önce

 “VİCDANA VE AHLAKA SIĞMAYAN SÖZLER”

Batman Adliyesine giderek sözde yazar hakkında suç duyurusunda bulunan İlim Yayma Cemiyeti İl Yönetimi: Milletimizin teveccühü ile kurulmasına öncülük ettiğimiz ilk İmam Hatip Okulunun açılışının üzerinden 70 yıl geçmiştir. O günden bugüne imam hatip mezunları ve mensupları insanımızın milli ve manevi anlamda güçlenmesi ve ülkemizin kalkınması adına her alanda önemli vazifeler üstlenmiştir. İmam Hatip camiası, bugün 1 milyon 400 bin öğrencisi, mezunları ve aileleriyle birlikte milyonlarca mensubu olan geniş bir ailedir. Erol Mütercimler adlı şahıs medya yolu ile İmam Hatip camiasına ve bu ülkenin dindar insanlarına karşı ağır hakaret ve iftirada bulunmuştur. Vicdana ve ahlaka sığmayan bu sözler asla kabul edilemez. Erol Mütercimler’in bu çıkışı, aklı ve vicdanı ideolojileri tarafından esir alınmış hastalıklı zihniyetin çirkin bir yansımasıdır. Bu söylem aynı zamanda ülkenin birliğini zehirlemekte, toplumda kin ve nefretin yayılmasına sebep olmaktadır. Ayrışma ve kamplaşmayı körükleyenler bilmelidirler ki, davranışları ülkemize yönelik kötü emel sahiplerinin değirmenine su taşımaktadır. İmam Hatiplilere yöneltilen iftiralar ve mesnetsiz iddialar, aşağılayıcı-küçük düşürücü ifadeler, sadece bu camiayı değil Türkiye’yi, 83 milyonluk ülkemizi, birliğimizi ve dirliğimizi hedef almaktadır.”
 “HERKESİ SUÇ DUYURUSUNA DAVET EDİYORUZ”
Yapılan açıklamanın devamında: “İşte bu gerekçe ile camiamıza yönelik iğrenç, aşağılık ithamlarda bulunan Mütercimler hakkında kamu davası açılması için Adalet Bakanlığımızı ve savcılarımızı göreve davet ediyoruz. İlim Yayma Cemiyeti olarak bu iftiralara karşı hukuki haklarımızı kullanacağımızı ve Mütercimler ile hukuk önünde hesaplaşacağımızı daha önce duyurmuştuk. Bugün konuyla ilgili suç duyurumuzu gerçekleştiriyoruz. Bu okullardan mezun olmanın haklı gururunu taşıyan; İmam Hatiplerin bu toprakların mayası, harcı, irfanı olduğuna inanan, iş insanı, bürokrat, siyasetçi, akademisyen, esnaf kısacası herkesi Mütercimler hakkında suç duyurusunda bulunmaya davet ediyoruz.” denildi. (Mehmet İslamoğlu)
Haftanın Öne Çıkanları

SUMAK ZAMANI!

2020-09-07 13:27 - TEKNOLOJİ

TMO RESMİ FİYATLARI AÇIKLADI

2020-09-08 13:10 - YAŞAM

BATMAN’DA VAHŞİ CİNAYET!

2020-09-09 10:43 - GÜNDEM

BATMAN'DA 13 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

2020-09-09 11:51 - -

Karadeniz Balıkçısı’nda yeni dönem

2020-09-13 17:11 - YEREL

UN FİYATLARI ARTTI

2020-09-11 12:26 - EKONOMİ

FISTIK HASADI BAŞLADI

2020-09-09 16:16 - YAŞAM

BİR ZAMANLAR BATMAN!

2020-09-08 11:22 - KÜLTÜR

BATMAN'DA 13 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

2020-09-08 12:20 - GÜNDEM

Üce, Mardinspor ile anlaştı

2020-09-09 15:28 - SPOR

İlgili Haberler

KPSS BAŞVURULARI BAŞLADI

11:10 - GÜNDEM

HEGEM’DEN ÇARPICI UYARI

14:49 - GÜNDEM

SIFIR DANE KAYBI, SIFIR ANIZ YANGINI!

14:47 - GÜNDEM

PERDE KAPANDI, TÜRK SİNEMASI KADİR İNANIR'A VEDA EDİYOR

00:57 - GÜNDEM

BATMANLI KAYMAKAM ENES ÖZKAN’A YENİ GÖREV

22:35 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

NASIROĞLU, TRANSFER SÜRECİNİN PERDE ARKASINI ANLATTI

16:26 - SPOR

BATMAN'DA 35 MİLYAR LİRALIK YATIRIM MASADA

16:09 - YEREL

463 PERSONELE SERTİFİKA VERİLDİ

16:03 - YEREL

ÖĞRENCİLER İÇİN STAJ KÖPRÜSÜ KURULDU

16:01 - YEREL

DİM GÜVEN TAZELEDİ, KGK'DA YENİ DÖNEM BAŞLADI

15:59 - YEREL