?>

İsrail’i ekonomik olarak vuralım

Araştırmacı Yazar Baran: Boykot işgalcilerin şah damarını kesiyor

YAŞAM - 3 yıl önce

Gazze'de katliamlarda bulunan siyonist işgal rejiminin mallarına boykot çağrısında bulunan Araştırmacı Yazar Mehmet Baran, işgalcilerin mallarını boykot etmek onların şah damarını kesmek anlamına geldiğini söyledi.
Siyonist işgal rejimine direkt veya dolaylı yollardan ekonomik destek sağlayan markaların boykot edilmesi gerektiğinin altını çizen Baran, şu anda halkın işgal rejimine vuracağı en etkili ve en güçlü darbenin ekonomilerini çökertmek olduğunu vurguladı.
"HAYATA BAĞLILIKLARI VE EKONOMİLERİDİR"
Baran, "Siyonist İsrail; özellikle hayatı ve dünyayı sevdiği kadar başka hiçbir şeyi sevmiyor. Siyonistlerin yumuşak karnı hayata bağlılıkları ve ekonomileridir. Özellikle de siyonistler dünyaya yayılırken hangi ülkede bulunuyorlarsa bulunsunlar o ülkede mutlaka ekonomilerine el atıyorlar ve orada ekonomik bir güç olmuşlardır. Amerika'nın şu anda siyonistlere muhtaç olması ve onlara destek olma zorunluluğunu hissetmesi ekonomiktir. Son zamanlarda insanlarda hassasiyet oluştuğu için insanlar, marketlerde işgall mallarını almama konusunda dikkat ediyorlar ve alternatif ürünler arayışına girmektedirler. " şeklinde konuştu.
"AKLIMIZLA ALAY EDİYORLAR"
Şu an siyonizm'e vurulacak en etkili ve en güçlü darbenin ekonomilerini çökertmek olduğunun altını çizen Baran, konuşmasına söyle devam etti:
"Şu anda bizlerin işgalcilere vuracağı en etkili ve en güçlü darbe ekonomilerini çökertmektir. Bütün dünyaya yayılan ürünlerini boykota alırsak siyonistlere ciddi bir darbe vurmuş olacağız. Özellikle şu anda uygulanan boykotlardan dolayı satışları düşmesin diye ürünlerinde ciddi manada fiyat düşürüyorlar. Bizler onların mallarını alalım diye fiyatlarını düşürerek aklımızla alay ediyorlar."
"BOYKOT İŞGALCİLERİN ŞAH DAMARINI KESİYOR"
İşgalcilerin mallarına boykotun her zaman yapılması gerektiğine değinen Baran, "Halkımız bunların ürün isimlerini listeye alarak, sadece bu çatışmanın ve ölümlerin olduğu günlerde değil, sürekli olmak üzere İsrail mallarını boykot etmek zorundayız. Çünkü boykot onların şah damarını kesiyor. Bizler İsraili besleyen o firmalardan ve markalardan alışveriş yapmayıp maddi gücünü kesersek, bu kadar pervasız davranamaz ve kardeşlerimizi öldüremez. Aldığımız her ürün, Filistin'de kardeşlerimizin kafasında patlayan bir kurşun oluyor. Bunun farkında olup hareket edelim ve İsraili ekonomik olarak vuralım. Bu işe yarar ve durduracaktır." ifadelerini kullandı. 
Haftanın Öne Çıkanları

İnternet-Sosyal Medyada yardım toplama

2023-10-31 10:12 - GÜNDEM

Hayallerinize doğru yürüyeceğinizi umuyorum

2023-10-26 15:55 - KÜLTÜR

Petrolspor'a tezahürat cezası

2023-10-27 13:07 - SPOR

Petrol Efelere karşı!

2023-10-27 13:11 - SPOR

Millet Bahçesi’nde sona doğru

2023-10-29 17:26 - YEREL

Amatör Lig başladı

2023-10-29 16:29 - SPOR

100 Milyon adet basıldı

2023-10-31 11:02 - GÜNDEM

30 Ekim'de okullar tatil

2023-10-29 22:52 - GÜNDEM

Hazal Kaya’ya Beraat!

2023-10-31 15:41 - GÜNDEM

Yazar Leyla Elvin: Ruhuma açılan kapıdır

2023-10-26 16:22 - KÜLTÜR

İlgili Haberler

250 DİREK KÜL OLDU

08:59 - YAŞAM

E-DEVLET’TEN 51 DİLDE ADLİ SİCİL BELGESİ

15:54 - YAŞAM

TÜRKİYE’DE MUTLULUK YÜZDE 53,3’E ÇIKTI

16:30 - YAŞAM

BİTKİSEL ÜRÜNLERE YENİ KURALLAR GELDİ

16:25 - YAŞAM

PELUŞ OYUNCAK GÜVENLİK TESTİNİ GEÇEMEDİ

16:05 - YAŞAM

Günün Manşetleri

O KİŞİ OTOBÜSTE YAKALANDI

13:40 - ASAYİŞ

İNŞAATTAN DÜŞEN KALIP USTASI HAYATINI KAYBETTİ

13:40 - ASAYİŞ

BATMAN’DA İKİ AYRI OLAYDA EKİPLER MÜDAHALE ETTİ

13:34 - ASAYİŞ

SAMAN YÜKLÜ KAMYON DEVRİLDİ

10:59 - ASAYİŞ

AİLE KATLİAMININ DETAYLARI AÇIKLANDI

17:08 - ASAYİŞ