?>

Kampüse Hoşgeldin

Batman Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının tanıtılması amacıyla merkez kampüste 'Kampüse Hoşgeldin' açılış etkinliği düzenlendi.

EĞİTİM - 2 yıl önce

Batman Üniversitesinde düzenlenen topluluk günlerinde 44 farklı stant açıldı. Toplamda 3 gün sürecek olan etkinlikler, topluluk tanıtımı ve üye alımları ile devam ediyor. Stantları ziyaret eden ve açılış programında konuşan Rektör Prof. Dr. İdris Demir, “Batman Üniversitesi olarak kampüse hoş geldin etkinliklerimiz var. Biz öğrencilerimizi, ciğerparelerimizi burada, kampüste vakit geçirmelerini, boş vakitlerini burada değerlendirmelerini istiyoruz. 44 farklı öğrenci topluluğumuz burada stantlarını açtı. Burada bilgilendirmelerini yaptı. Bu güzel havada ciğerparelerimiz öğrencilerimiz geldiler. Birbirleriyle tanıştılar ve kaynaştılar. Üniversiteli olmanın Batman Üniversitesinin birer parçası olmanın onurunu yaşadılar. Biz buna ortam sağladığımız için ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerimiz, bitki akademisi topluluğundan tutun da diğer faaliyetlerini burada sergilediler. Bu şekilde öğrencilerimiz birbirleriyle iletişim haline geçtiler, etkileşimde bulundu. Sadece üniversite öğrencilerini değil, gördüğünüz gibi şehirdeki bu konulara ilgi duyan kendi çalışma alanı topluluk alanlarına ilgi duyan, bütün evlatlarımızı biz burada ağırlamak bilim ile şereflendirmek istiyoruz” dedi.
Bitki Akademisyen Topluluğu Başkanı Özlem Atalay ise "Bitki Akademisyen Topluluğu 3 yıldır kurulan bir topluluktur. Topluluğumuzda gelen üyelerimize bitki hakkında bilgi veriyoruz. Bu hafta ise gelen üyelerimize, çilek ve fide tohumu hediye ediyoruz. Üyelerimizi bekliyoruz" ifadelerinde bulundu.
BATÜ Kamp ve Gezi topluluğu Başkanı Uldanay Zhalgasbaikyzy, doğa yürüyüşleri, kamplar ve kültürel geziler yaptıklarını belirterek, "Üniversite öğrencilerine ücretsiz gezi düzenliyoruz. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine geziler düzenliyoruz. Yakın zamanda tüm Türkiye’ye geziler düzenlemeyi planlıyoruz’’ diye konuştu.
Etkinliğin açılışına Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Valisi Ekrem Canalp'ın eşi Dr. Ayten Canalp, Sanatçı Ahmet Özhan, kurum yöneticileri, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı. 
Haftanın Öne Çıkanları

TPAO’da mülakat sonuçları belli oldu

2023-11-03 17:54 - GÜNDEM

Teka Ankastre Batman Mağazası açıldı

2023-11-03 17:42 - EKONOMİ

Bursa Kebap Evi açıldı

2023-11-08 13:34 - YAŞAM

İŞKUR İl Müdürlüğü'nde görev değişikliği

2023-11-07 20:45 - GÜNDEM

Uzman sayısı artıyor

2023-11-08 16:09 - SAĞLIK

Hasankeyf eski haline kavuşacak

2023-11-07 15:57 - YEREL

FERNAS, Aydın - Denizli otoyolunu hizmete açtı

2023-11-06 14:01 - GÜNDEM

Atölye çalışmaları yapıldı

2023-11-06 14:06 - YAŞAM

Çek dolandırıcıları yakalandı

2023-11-06 17:16 - GÜNDEM

Kadınlar sezona galibiyetle başladı

2023-11-06 16:58 - SPOR

İlgili Haberler

ÖĞRENCİLERE TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI EĞİTİMİ

11:05 - EĞİTİM

REKTÖR DEMİR, İLKOKUL ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

10:55 - EĞİTİM

YENİ ÖĞRENCİLER KAMPÜSÜ TANIDI

13:09 - EĞİTİM

TÜRKİYE KARDEŞLİK BİRLİĞİ’NDEN EĞİTİME DESTEK

15:13 - EĞİTİM

AKADEMİSYEN-ÖĞRENCİ BULUŞMALARI BAYRAKLI KÖYÜ’NDE BAŞLADI

10:35 - EĞİTİM

Günün Manşetleri

ÖNLÜ:ÖĞRETMENLER ARASINDAKİ AYRIM KALKMALI

17:20 - RÖPORTAJ

RAMAN’IN SİMGESİ: YILKI ATLARI!

16:49 - YAŞAM

OTOBÜS VE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI

16:43 - YEREL

ADIM ADIM ANTALYA SEFERLERİNE

16:29 - YEREL

82 YAŞINDAKİ ADAM HER YERDE ARANIYOR

16:24 - GÜNDEM