?>

“KIŞ GELMEDEN ÇUKURLAR KAPATILSIN”

Vatandaşlardan yetkililere çağrı “Kış gelmeden çukurlar kapatılsın”

YEREL - 5 yıl önce

Batman’da vatandaşlar, doğalgaz çalışmalarında yapılan kazılar nedeniyle yollarda oluşan çukur, toz ve dumandan dolayı mağdur olduklarını belirttiler. Cadde ve sokaklarda meydana gelen çukurlardan ve çıkan toz, dumandan nefes alamaz hale geldiklerini söyleyen Aydınlıkevler Mahallesi sakinleri, yaşanan duruma tepki gösterdiler. Doğalgaz çalışmalarının kış mevsimi öncesinde bitirilip yolların bir an önce onarılmasını isteyen mahalle sakinleri, belediyeye çağrıda bulundular.

 “TOZ VE DUMANDAN VATANDAŞ MAĞDUR”

Aydınlıkevler Mahalle Muhtarı Abdulkerim Ak, belediyeden çalışmalar bitene kadar günde iki veya üç defa sulama yapmalarını istediklerini belirtti. Vatandaşların mağduriyetinin giderilmesini istediklerini ifade eden Ak, “Mahallemizde doğalgaz çalışması yapılmaktadır. Vatandaşlarımızın çoğu yapılan çalışmalardan dolayı çıkan toz ve dumandan şikâyetçidir. Yolarda çıkan toz ve duman için belediyeyi aradığımızda sulamanın doğalgaz şirketine ait olduğunu söylediler. Mahallenin her tarafı kazılmış, her yer toz duman içinde kalmış. Vatandaşların mağduriyeti giderilsin diye belediyeden çalışmalar bitene kadar günde iki veya üç defa sulama yapmalarını istiyoruz.” dedi.

 “TOZDAN GEÇİLMİYOR”

Kış mevsimi gelmeden çalışmaların bitirilmesi gerektiğini söyleyen mahalle sakinlerinden Yılmaz Cihangir, “Burası pazar yoludur. Yol toz toprak olduğu için çok rahatsız ediyor. Doğalgaz çalışmalarından dolayı bir buçuk aydır sokaklarımız bu halde. Toz, toprak ve çukurlardan dolayı arabalar geçemiyor. Şu anda tozdan geçilmiyor. Önümüzde kış ayı var, bu yollar yapılmazsa bu sefer çamurdan geçemeyiz. Belediyenin bu yolları yapmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu. 
Haftanın Öne Çıkanları

EVLER YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

2020-10-15 16:28 - YAŞAM

BİR ZAMANLAR BATMAN!

2020-10-15 10:30 - KÜLTÜR

KATILIM EVİM’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

2020-10-15 12:27 - YEREL

YILDIZ’A DESTEK YAĞDI

2020-10-13 15:55 - GÜNDEM

MİNİ ADA ROBOTLAR YAŞAM HASTANESİ’NDE

2020-10-13 16:45 - SAĞLIK

Kurtaran “okul öncesi eğitim çok önemli”

2020-10-09 15:24 - EĞİTİM

MHP merkez ilçe kongresi yapıldı

2020-10-11 16:32 - SİYASET

“Ödül almak için hiç fotoğraf çekmedim”

2020-10-12 16:07 - YAŞAM

LÜKS ARAÇLARIN ADRESİ

2020-10-12 12:32 - YEREL

ÖZHAN, KAYAPINAR İÇİN DESTEK İSTEDİ

2020-10-15 16:24 - SİYASET

İlgili Haberler

HİLAL MAHALLESİ'NDE YAKALANAN YILAN DOĞAYA BIRAKILDI

14:57 - YEREL

BUĞDAYDA HAYAL KIRIKLIĞI

16:15 - YEREL

YANGIN TARIM ARAZİLERİNE SIÇRADI

15:31 - YEREL

NASIROĞLU HATIRA ORMANI YENİDEN DOĞUYOR

11:17 - YEREL

PARKLARDA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

11:14 - YEREL

Günün Manşetleri

VALİ YARDIMCISI ALPEREN GÖKTAŞA SÜRPRİZ ATAMA

10:14 - GÜNDEM

YİNE TRAFİK KAZASI, YARALI VAR

08:12 - ASAYİŞ

13 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÖLÜ BULUNDU

01:50 - GÜNDEM

BUĞDAYDA HAYAL KIRIKLIĞI

16:15 - YEREL

BULGUR PİLAVI DÜĞÜNÜN HABERCİSİ

15:51 - KÜLTÜR