?>

“KIŞ GELMEDEN ÇUKURLAR KAPATILSIN”

Vatandaşlardan yetkililere çağrı “Kış gelmeden çukurlar kapatılsın”

YEREL - 5 yıl önce

Batman’da vatandaşlar, doğalgaz çalışmalarında yapılan kazılar nedeniyle yollarda oluşan çukur, toz ve dumandan dolayı mağdur olduklarını belirttiler. Cadde ve sokaklarda meydana gelen çukurlardan ve çıkan toz, dumandan nefes alamaz hale geldiklerini söyleyen Aydınlıkevler Mahallesi sakinleri, yaşanan duruma tepki gösterdiler. Doğalgaz çalışmalarının kış mevsimi öncesinde bitirilip yolların bir an önce onarılmasını isteyen mahalle sakinleri, belediyeye çağrıda bulundular.

 “TOZ VE DUMANDAN VATANDAŞ MAĞDUR”

Aydınlıkevler Mahalle Muhtarı Abdulkerim Ak, belediyeden çalışmalar bitene kadar günde iki veya üç defa sulama yapmalarını istediklerini belirtti. Vatandaşların mağduriyetinin giderilmesini istediklerini ifade eden Ak, “Mahallemizde doğalgaz çalışması yapılmaktadır. Vatandaşlarımızın çoğu yapılan çalışmalardan dolayı çıkan toz ve dumandan şikâyetçidir. Yolarda çıkan toz ve duman için belediyeyi aradığımızda sulamanın doğalgaz şirketine ait olduğunu söylediler. Mahallenin her tarafı kazılmış, her yer toz duman içinde kalmış. Vatandaşların mağduriyeti giderilsin diye belediyeden çalışmalar bitene kadar günde iki veya üç defa sulama yapmalarını istiyoruz.” dedi.

 “TOZDAN GEÇİLMİYOR”

Kış mevsimi gelmeden çalışmaların bitirilmesi gerektiğini söyleyen mahalle sakinlerinden Yılmaz Cihangir, “Burası pazar yoludur. Yol toz toprak olduğu için çok rahatsız ediyor. Doğalgaz çalışmalarından dolayı bir buçuk aydır sokaklarımız bu halde. Toz, toprak ve çukurlardan dolayı arabalar geçemiyor. Şu anda tozdan geçilmiyor. Önümüzde kış ayı var, bu yollar yapılmazsa bu sefer çamurdan geçemeyiz. Belediyenin bu yolları yapmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu. 
Haftanın Öne Çıkanları

EVLER YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

2020-10-15 16:28 - YAŞAM

KATILIM EVİM’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

2020-10-15 12:27 - YEREL

BİR ZAMANLAR BATMAN!

2020-10-15 10:30 - KÜLTÜR

MİNİ ADA ROBOTLAR YAŞAM HASTANESİ’NDE

2020-10-13 16:45 - SAĞLIK

PANDEMİ SÜRECİNDEN KONSERVATUAR’A

2020-10-11 16:42 - YAŞAM

YILDIZ’A DESTEK YAĞDI

2020-10-13 15:55 - GÜNDEM

Yerli traktörler Batman’da

2020-10-09 17:17 - TEKNOLOJİ

HER MARKANIN ADRESİ; LİDER AUTO…

2020-10-14 14:42 - YEREL

HASANKEYF’TE BİR İLK, ALIM-SATIM VE EMLAKÇILIK GALERİSİ AÇILDI

2020-10-09 16:47 - YEREL

LÜKS ARAÇLARIN ADRESİ

2020-10-12 12:32 - YEREL

İlgili Haberler

ANKARA’DA DİPLOMATİK BULUŞMA

12:03 - YEREL

YENİ SANAYİ SİTESİNDE İSG EĞİTİMİ

12:00 - YEREL

RÖLYEF, EL İŞİ VE AHŞAP YAKMA SERGİSİ AÇILDI

14:46 - YEREL

GÜNEŞTEKİN: BEN KAPIYI KAPATMAM, BU COĞRAFYANIN HAFIZASINI AÇARIM

14:37 - YEREL

BANGSAMORO’DA TÜRK İMZASI BÜYÜYOR

14:31 - YEREL

Günün Manşetleri

KORKU SATIŞI DURDURDU, BATMAN’DA TAVUK FİYATLARI ERİDİ

15:02 - GÜNDEM

FİNAL OKULLARI’NDA EĞİTİM SADECE SINIFTA DEĞİL

15:00 - EĞİTİM

YALNIZLIĞIN HARİTASINDA BÜYÜK ŞEHİRLER ÖNDE

14:57 - GÜNDEM

DİCLE’DEKİ KİRLİLİK İÇİN AÇIK ÇAĞRI: SEYİRCİ KALMAYACAĞIZ

14:56 - GÜNDEM

RÖLYEF, EL İŞİ VE AHŞAP YAKMA SERGİSİ AÇILDI

14:46 - YEREL