?>

LÖSEV HASTALARI UNUTMADI

YEREL - 3 yıl önce

Batmanda bir dizi etkinlik gerçekleştiren LÖSEV, ailelere kırmızı et yardımı yaptı. Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfının (LÖSEV) Türkiye genelinde hayata geçirdiği "Mutlu Et" projesi kapsamında Batman'da kanser hastası bulunan ailelere kırmızı et yardımında bulunuldu.
LÖSEV tarafından Batman Belediyesi Spor Kompleksi Konferans salonunda yapılan sunumdan sonra kanser hastası ailelere kırmızı et dağıtıldı. Lösemi ve diğer kanser tedavilerinde hayati önem taşıyan protein ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılan bağışlarla 90 hastaya ve ailelerine et desteği sağlandı.
Batman Belediyesi Kadın Kompleksi Konferans salonunda yaptıkları sunumda kanser hastalarının ihtiyaç ve önerilerini dinleyen LÖSEV Güneydoğu Anadolu Bölge Sorumlusu Zilan Has konferans sonunda kırmızı et dağıtımını gerçekleştirdiler. LÖSEV Güneydoğu Anadolu Bölge Sorumlusu Zilan Has, yaptığı açıklamada, bugün Batman'da kayıtlı 90 hasta için gerekli proteini sağlayacak kırmızı et dağıttıklarını belirtti.
Kanser hastası ailelere Ramazan kolilerinin de dağıtımına başlayacakların belirten Has, şunları söyledi: "Biz Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfından geliyoruz. Belirli dönemlerde Batman’ı ziyaret ediyoruz. ‘Mutlu Et’ Kırmızı et paketlerini dağıtıyoruz. Bu süreçte hastalarımız proteine ihtiyaç duyuyorlar. Protein ağırlıklı beslenmeleri lazım.
O yüzden hastalarımıza Kırmızı et ve gıda yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Ramazan koli dağıtım dönemindeyiz. Tüm ailelerimize Ramazan koli yardımlarımızı gönderiyoruz. Batman’da 90 ailemize kırmızı et dağıtımımızı gerçekleştirdik. Ailelerimizle yüz yüze tanışma fırsatı buluyoruz. Dertlerini dinliyoruz. Bizden isteklerini dinliyoruz. Bu zorlu süreçte hastalarımızın yanında olmaya çalışıyoruz” dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

FİSKOBİRLİK MÜFETTİŞ YARDIMCISI ALACAK

2023-03-28 11:16 - TEKNOLOJİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİNDEN ARSA PAYI KARŞILIĞI İNŞAAT İHALESİ

2023-03-28 11:15 - TEKNOLOJİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ PERSONEL ALACAK

2023-03-24 14:20 - TEKNOLOJİ

ŞUBATTA 1183 YATIRIM TEŞVİK BELGESİ VERİLDİ

2023-03-26 13:17 - TEKNOLOJİ

OSB İHALELERİ YAPILACAK

2023-03-24 14:20 - TEKNOLOJİ

ECZANELERİN ÇALIŞMA SAATLERİ DEĞİŞTİ

2023-03-24 16:29 - SAĞLIK

BEŞİRİ’YE KÜTÜPHANE YAPILACAK

2023-03-30 13:53 - KÜLTÜR

ATACAR ATAKAV OTOMOTİV’DEN KURUMSAL HİZMET

2023-03-27 14:56 - YEREL

ESKİ BAŞKAN YSP’DEN ADAY

2023-03-26 14:46 - SİYASET

ÇİĞKÖFTE YOĞUNLUĞU

2023-03-28 16:01 - YEREL

İlgili Haberler

ARAÇ UÇURUMA YUVARLANDI: AĞIR YARALI VAR

18:03 - YEREL

EKONOMİYE KATKISI 400 MİLYON TL!

17:12 - YEREL

PROF. DR. YUSUF BARAN’DAN BİLİM SUNUMU

16:58 - YEREL

BASIN İLAN KURUMU’NDAN BELEDİYELERE RESMİ REKLAM UYARISI

16:37 - YEREL

EKRAN KULLANIMINA BİLİNÇLİ YAKLAŞIM

16:21 - YEREL

Günün Manşetleri

ARAÇ UÇURUMA YUVARLANDI: AĞIR YARALI VAR

18:03 - YEREL

EKONOMİYE KATKISI 400 MİLYON TL!

17:12 - YEREL

PROF. DR. YUSUF BARAN’DAN BİLİM SUNUMU

16:58 - YEREL

BASIN İLAN KURUMU’NDAN BELEDİYELERE RESMİ REKLAM UYARISI

16:37 - YEREL

EKRAN KULLANIMINA BİLİNÇLİ YAKLAŞIM

16:21 - YEREL