?>

MAHALLELİDEN "ALKOL VE UYUŞTURUCU" TEPKİSİ

Gültepe Mahallesi sakinleri, gece saatlerinde özel otomobilleriyle sulama kanalının kenarına gelerek çevreye rahatsızlık verenlere tepki gösteriyor.

GÜNDEM - 1 yıl önce

Batman’ın Gültepe Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, her gece sitelerinin karşısına park eden araçların yüksek sesle müzik dinlediklerini, alkol ve uyuşturucu kullanarak çevreye rahatsızlık verdiklerini belirtti.
Mahalle sakinleri, her gece sitelerinin karşısına park eden araçların yüksek müzik dinlediklerini, alkol ve uyuşturucu kullanarak çevreye rahatsızlık verdiklerini ifade ediyor.
Defalarca polise haber vermelerine rağmen soruna kalıcı bir çözüm bulunamadığını belirten mahalleliler, cep telefonlarıyla çektikleri görüntüleri paylaşarak, yetkililerin soruna el atmasını istiyor.
Batman merkez Gültepe Mahallesi 5537 Sokak’ta yaşanan olayların her gece tekrarlandığını söyleyen vatandaşlar, polis ekiplerinin daha sıkı tedbirler almasını talep etti.

"KORKUDAN BALKONA ÇIKAMIYORUZ"

Geceleri korku içinde yaşadıklarını belirten site sakinleri, "Yaz-kış fark etmeksizin her gece aynı durum yaşanıyor. Müziğin sesini sonuna kadar açıyorlar, bağırıp çağırıyorlar. Korkudan balkonlarımıza çıkamıyoruz. Çocuklarımızı dışarı çıkaramıyoruz. Sitemizin önü adeta bu kişilerin buluşma noktası haline gelmiş durumda. Şehrin ortasında böyle bir olayın yaşanması kabul edilemez." diyerek durumun ciddiyetine dikkat çektiler.

"BİR HAFTA ÖNCE SİLAH SESLERİ YÜKSELDİ"

Mahalle sakinleri, olayların sadece gürültüyle sınırlı kalmadığını, bir hafta önce havaya otomatik silahlarla ateş açıldığını belirterek, "Silah sesleri duyduk ve büyük bir korku yaşadık. O kurşunlardan biri site sakinlerinden birine isabet edebilirdi. Polis önlem almak için neyi bekliyor? Bir masumun kurşunlara hedef olmasını mı? Polis bazen geliyor, uyarıyor ama yarım saat sonra aynı kişiler tekrar burada toplanıyor. Biz köklü bir çözüm istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"POLİS EKİPLERİ DEVRİYE ATSIN"

Mahalleye dışarıdan gelen ve burada yaşamayan kişilerin gece geç saatlere kadar alkol ve uyuşturucu kullanarak çevreye rahatsızlık verdiğini belirten mahalle sakinleri, artık bu sorunun son bulmasını istiyor. Yetkililere çağrıda bulunan vatandaşlar, daha sıkı denetimler yapılmasını ve devriye gezen polis ekiplerinin mahallede görevlendirilmesini talep ediyor. 
Haftanın Öne Çıkanları

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ

2025-02-21 12:22 - ASAYİŞ

BAYRAKTAR TB2 YAPAY ZEKA İLE GÜÇLENDİRİLDİ

2025-02-23 11:05 - TEKNOLOJİ

8 KATIN ÜZERİNDE ARTACAK

2025-02-25 11:42 - TEKNOLOJİ

PETROL-İŞ’TE BATMAN'DA YENİ DÖNEM

2025-02-23 17:24 - GÜNDEM

TEKNOFEST BAŞVURULARI SÜRÜYOR

2025-02-20 12:18 - TEKNOLOJİ

TÜBİTAK PROJE SERGİSİ BATMAN'DA YAPILACAK

2025-02-20 12:11 - TEKNOLOJİ

MUAYENE ÜCRETLERİ DEĞİŞTİ

2025-02-23 11:41 - SAĞLIK

MAHALLELİDEN "ALKOL VE UYUŞTURUCU" TEPKİSİ

2025-02-26 14:05 - GÜNDEM

ATAULLAH HAMİDİ RAMAZANIN İLK GÜNÜ ANILIYOR

2025-02-25 15:55 - YAŞAM

EĞİTİM-SEN ESKİ ŞUBE BAŞKANI SELİM ARATEMUR VEFAT ETTİ

2025-02-25 12:01 - YEREL

İlgili Haberler

10,7 MİLYAR TL’LİK TARIMSAL DESTEK YOLDA

11:38 - GÜNDEM

İKRAMİYE VE MAAŞ ÖDEMELERİ BAŞLIYOR

11:34 - GÜNDEM

‘650 BİN KİŞİNİN EMEKLİLİĞİ İPTAL EDİLDİ’ İDDİALARINA YANIT

11:31 - GÜNDEM

3 AYDA BİNİ AŞTI, YILDA BİNLERİ BULDU

15:01 - GÜNDEM

LİMON İTHALATINA GEÇİCİ VERGİ İNDİRİMİ

10:09 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

TANDIR BAŞINDA EMEK, EVİNE DESTEK

16:52 - YEREL

PETROL VİTESİ 4'E TAKTI!

15:50 - SPOR

VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ

15:13 - SAĞLIK

MARANGOZLAR SİTESİ’NDE SU ARIZASI KISA SÜREDE GİDERİLDİ

13:36 - YEREL

BATMAN’DA EN ÇOK DİYARBAKIRLILAR YAŞIYOR

13:24 - YEREL