?>

Müthiş maçta kritik galibiyet

Müthiş bir atmosferin yaşandığı, attığı üç golün ofsayt gerekçesiyle iptal edildiği, iki penaltının verilmediği karşılaşmada TPAO Batman Petrolspor, rakibini 2-1 devirmeyi başardı.

SPOR - 2 yıl önce

Sahasında 1954 Kelkit Belediyespor’u konuk eden Batman Petrolspor, rakibini Akın ve Aykut’un golleriyle devirdi. Karşıyaka ve Turgutluspor’un mağlup olduğu haftada Petrol, 6 puan değerindeki önemli bir galibiyete imza attı.

İLK DEVREYİ 1-0 ÖNDE KAPATTIK

Ligin 7. haftasında Batman Şehir Stadyumunda Gümüşhane ekibi Kelkit Belediyespor’u konuk eden Batman Petrolspor, müthiş taraftar desteğiyle karşılaşmaya iyi başladı. Oyun kontrolünü elinde tutan ve organize ataklarla Kelkit kalesinde gol arayan temsilcimizde sahanın çalışkan ismi Oktay Gürdal, 28. dakikada ceza sahasına çalımlarla girdi, Halil’i gördü, Halil’de topu Tunç’a bıraktı, Pozisyonunu kaybeden Tunç’da Akın’a ‘al at’ dercesine topu bıraktı ve Akın, topu ağlara gönderdi. Bayram yerine dönen stadyumda 1-0 öne geçen temsilcimiz, ilk devreyi bu skorla kapattı.

İKİNCİ YARIDA TANSİYON YÜKSELDİ

İkinci yarıda oyuna daha istekli başlayan taraf konuk ekip Kelkit Belediyespor 55. dakikada Mustafa Aydoğdu ile beraberliği yakaladı. Bu golün ardından galibiyet için yüklenen Petrolspor, hakem engeline takıldı. Temsilcimizin iki bariz penaltısını vermeyen Hakem Mustafa Ünver stadyumda tansiyonu yükseltirken, Petrolspor’un üç golünü de ofsayt gerekçesiyle iptal etti. Hakeme rağmen galibiyet arayışını sürdüren Petrol, 70. dakikada ceza sahası içerisine düşürülen Behram Tunç’un pozisyonunda hakem bu kez penaltı noktasını gösterdi ve müdahaleyi yapan Abdullah Sezgin’i ikinci sarı kartla oyundan ihraç etti. Penaltı atışında topun başına geçen Aykut Çift, Petrolspor’u yeniden öne geçiren golü kaydetti.

SON DAKİKALARDA ECEL TERLERİ DÖKTÜK

70. dakikada bir kez daha öne geçen Petrolspor’un bu golünün ardından Kelkit Belediyespor, yeniden beraberliği yakalamak için önde baskı kurmaya çalıştı. Özellikle müsabakanın uzatma dakikalarında zaman zaman tehlike ataklar geliştiren konuk takım aradığı golü bulamayınca, tüm taraftarla derin bir oh çekti. Bitişi düdüğüyle birlikte kırmızı-beyazlılar sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Zirvedeki rakiplerinin puan kaybettiği haftada çok önemli bir galibiyete imza atan Petrol, önümüzdeki hafta Karşıyakspor ile birlikte zirveyi paylaşan Efelerspor’un konuğu olacak. 
Haftanın Öne Çıkanları

18 yaşındaki genç intihar etti

2023-10-20 13:39 - GÜNDEM

10 köye hayvan yalağı yapıldı

2023-10-17 14:53 - YEREL

Buz Banyosu Çılgınlık mı, Şifa Kaynağı mı?

2023-10-17 15:38 - SAĞLIK

Balıklı Göl temizlendi

2023-10-18 14:31 - YEREL

Kura sonuçları belli oldu

2023-10-16 22:19 - GÜNDEM

BAL’da Batman’daki ilk maç

2023-10-20 17:50 - SPOR

Xalo Heyran hayatını kaybetti

2023-10-23 11:34 - YAŞAM

Altı okul belirlendi

2023-10-19 17:46 - YAŞAM

Yardım tırları Gazze'de

2023-10-21 17:49 - DÜNYA

Nizamettin İzgi’nin kitabı çıktı

2023-10-22 12:48 - KÜLTÜR

İlgili Haberler

NEFESLER TUTULDU...BİZE BİR MUCİZE LAZIM!

17:16 - SPOR

VOLEYBOL TAKIMIMIZ SÜPER LİG’E YÜKSELDİ

12:07 - SPOR

GÜREŞ ŞAMPİYONASINDA BÜYÜK BAŞARI

12:01 - SPOR

SEZONUN SON MAÇINA GİRİŞ ÜCRETSİZ

20:57 - SPOR

RAMANLI: ÇİRKİN EYLEM YANLARINA KÂR KALMAMALI

10:42 - SPOR

Günün Manşetleri

BATMAN'A 16 YENİ HEKİM

00:02 - SAĞLIK

NEFESLER TUTULDU...BİZE BİR MUCİZE LAZIM!

17:16 - SPOR

VALİLİKTEN DÜĞÜN SALONU AÇIKLAMASI

17:04 - GÜNDEM

107 Köyde Tarama Yapılıyor

15:56 - YEREL

ZÜBEYDE HANIM İLKOKULU YÖNETİMİNDEN GAZETEMİZE ZİYARET

15:11 - YEREL