?>

OTOBÜS VE SEFER SAYISININ ARTTIRILMASI İSTENDİ

Belediye otobüs sayıları ve seferlerinin yetersiz olmasının halkı mağdur ettiğini belirten HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, belediyeye çağrıda bulunarak otobüs sayı ve seferlerinin artırılmasını istedi.

SİYASET - 3 yıl önce

İlimizde belediye otobüslerinin taşıma konusunda yetersiz kalması halkta ciddi mağduriyetler yaşatıyor. Otobüs sayı ve seferlerinin azlığından ötürü yolculuk özellikle uzun güzergâhlarda sefer yapan otobüslere binen vatandaşlar için adeta işkenceye dönüşüyor.  Konuyla ilgili vatandaşların sık sık kendilerine şikâyetlerini ilettiklerini belirten Şahin, belediyeden çözüm bulmasını talep etti. Akaryakıtın pahalı olmasından ötürü özel arabası olanların bile toplu ulaşıma yöneldiklerini vurgulayan Başkan Şahin, “Akaryakıtın zamlanmasından halkımız özel araçlarını çıkarmak yerine toplu taşımayı tercih etmektedirler. Toplu taşımada yaşanan sıkıntılar bizlere iletilmektedir. Belediye Otobüs sayıları ve seferleri yetersiz kalmaktadır. Özellikle mesai saatlerinin başlama ve bitiş saatlerinde ve öğrencilerin okul çıkışı sırasında halk, otobüslerde neredeyse balık istifi gibi üst üste yığılmaktadır. Duraklardaki yığılma ve otobüslerin doluluğu halkımıza eziyet veriyor” ifadelerini kullandı.
“BAZI SAATLERDE İLAVE SEFERLER YAPILMASLI”
Batman Belediyesine çağrıda bulunan Şahin, “Belediyemizin imkânları vardır. Bu konuda halkın sesini duymalı. Halkın şikâyetlerini kulak ardı etmemeli. Halkımızı bu eziyetten kurtarmak için otobüs sayılarını artırmalı. Halkın talebi, Belediyenin ulaşım ihtiyacını rahat bir şekilde yolculuk yapabilecek düzeye getirmesidir. Çözüm olarak; Özellikle uzun güzergâhta ki otobüs sayıları arttırılsın. Diğer bölgelerde ise mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde ilave seferler yapmak suretiyle halkımızı bu sıkıntıdan kurtarsınlar” diye konuştu. 
Haftanın Öne Çıkanları

TOKİ KURASINDA İSİMLER BELLİ OLDU

2022-11-10 09:01 - GÜNDEM

İNAL, DSİ ŞUBE MÜDÜRÜ OLDU

2022-11-16 15:31 - GÜNDEM

İNTERNET DOLANDIRICISI 3 ŞAHIS YAKALANDI

2022-11-11 15:24 - TEKNOLOJİ

SASON’UN YERLİ LEZZETİ

2022-11-12 14:52 - TEKNOLOJİ

ÜNİVERSİTEDE SIVI SABUN ÜRETİMİ

2022-11-11 15:24 - TEKNOLOJİ

ATILAN HER ELBİSE, KAYBEDİLMİŞ MİLLİ SERVETTİR

2022-11-11 13:37 - YAŞAM

DOLANDIRICILIK OPERASYONLARI

2022-11-15 11:18 - TEKNOLOJİ

İKİNCİ EL SOBALAR REVAÇTA

2022-11-10 15:51 - EKONOMİ

LEZZETİN ADRESİ YÜCE DÖNER

2022-11-16 15:18 - YAŞAM

ARSLAN, KÜLLİYE’DE ÜST DÜZEY ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

2022-11-11 14:57 - GÜNDEM

İlgili Haberler

BAŞKAN ALTUN: MUHTARLARLA KOORDİNELİ ÇALIŞMAMIZ ŞART

15:05 - SİYASET

NASIROĞLU, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YEMEK DAĞITTI

16:27 - SİYASET

BAKAN YUMAKLI VE NASIROĞLU BÖĞÜRTLEN HASADINA KATILDI

11:31 - SİYASET

TARIM VE HAYVANCILIK PROJELERİ MASAYA YATIRILDI

19:32 - SİYASET

BAŞKAN FIRAT’TAN İSRAİL’E TEPKİ

16:24 - SİYASET

Günün Manşetleri

ATINIĞI GETİR, ÖDÜLÜNÜ GÖTÜR

22:41 - YEREL

KOZLU KÖYÜ’NDE MÜZİK DİNLETİSİ

22:37 - KÜLTÜR

ÖMRÜMÜZÜ VERDİK, GEÇİNECEK MAAŞ İSTİYORUZ

16:34 - RÖPORTAJ

SAĞLIK EMEKÇİLERİ:  EZİYET YÖNETMELİĞİNİ GERİ ÇEKİN

16:27 - GÜNDEM

DİYETİSYEN HOŞER: DOĞRU KAHVALTI, BAŞARIYI DESTEKLER

16:25 - SAĞLIK