?>

Özperk, öğrenci yurtlarında toplantı yaptı

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, öğrenci yurtlarında personel ve yurtlarda kalan öğrencilerle bir araya geldi.

YAŞAM - 2 yıl önce

Batı Raman Kampüsü’nde bulunan ‘Batman Kız Öğrenci Yurdu’ ile toplantılara başlayan İl Müdürü Özperk burada idari personellerle, yurt personelleri ve yurtlarda kalan öğrencilerle bir toplantı yaptı. Öğrencilerin taleplerini, şikâyetlerini ve önerilerini dinleyen Özperk, hizmetlerin kusursuz yapılması için gerekli tedbir ve önlemlerin alındığını söyledi.
“3 YURTTA HİZMET VERİYORUZ”
Batman’da Süveybe Ana Kız Yurdu, Batı Raman Kız Öğrenci Yurdu ve Seyid Bilal Erkek Öğrenci yurtlarıyla hizmet verdiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Batman’daki yurtlarımızda kalan bütün öğrenciler bizim emanetimiz ve misafirimizdir. Yurtlarımızda devletimizin imkânlarını sizlere daha iyi hizmet verilebilmesi için seferber oluyoruz. Zaman zaman küçük sorunlar meydana çıkabilir. Onlara da kısa zamanda uzman ekiplerimiz müdahale edip; sorunu çözüyorlar. Yurtlarımızda idare personelimiz nasıl sorumluluk sahibi ise, güvenlik, temizlik, teknik ve diğer personellerimiz gibi burada kalan öğrencilerimizde sorumluluk sahibidirler. Çünkü burası önce sizlerin sonra bizim evimizdir. Taleplerinizi her zaman çözüme kavuşturulması için idare birimine rahatlıkla iletebilirsiniz. Bütün personellerimiz sizlere daha iyi hizmet vermek için buradadırlar. Yurtlarda kalan bütün öğrencilere eşit mesafede olduğumuzun bilinmesini isteriz. Amacımız sizlerin Eğitim ve Öğretim göreceği yıllarda rahat etmenizi sağlamaktır.” diye konuştu. İl Müdürü Özperk kurum olarak öğrencilere kapılarının sonuna kadar açık olduğunu da sözlerine ekledi.
Yapılan toplantılara Yurt Müdürleri, Yurt İdare Şube Müdürü Servet Çetin ve Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin’de katılım sağladı.
Haftanın Öne Çıkanları

Açık havada film keyfi

2023-10-27 13:08 - KÜLTÜR

Demirhan: Yazmak huzur veriyor

2023-10-26 14:40 - KÜLTÜR

Millet Bahçesi’nde sona doğru

2023-10-29 17:26 - YEREL

100. Yılda Mereto’ya Tırmanış

2023-10-29 16:50 - YAŞAM

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin:İslam âlemi sahip çıkmalı

2023-10-26 14:38 - SİYASET

467 kişi yarıştı!

2023-10-26 16:20 - SPOR

Barodan Hak İhlali Raporu

2023-10-27 17:32 - YAŞAM

Gazze’ye bağışlar devam

2023-10-30 17:20 - DÜNYA

Yazar Leyla Elvin: Ruhuma açılan kapıdır

2023-10-26 16:22 - KÜLTÜR

Hayallerinize doğru yürüyeceğinizi umuyorum

2023-10-26 15:55 - KÜLTÜR

İlgili Haberler

KENDİ İHTİYACINDAN DOĞAN BUTİK MUTFAK

16:04 - YAŞAM

72 YAŞINDA HALA İŞ BAŞINDA

11:27 - YAŞAM

YOĞURT VE BEDDUA İLE 136 YIL

11:14 - YAŞAM

8 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

10:56 - YAŞAM

MESLEĞE İLK ADIMI ATTILAR

17:08 - YAŞAM

Günün Manşetleri

BİNLERCE TİMOKLU FESTİVALDE BULUŞTU

17:11 - YEREL

ANA HAT ZARAR GÖRDÜ: SULAR KESİLDİ

16:52 - YEREL

İLK ÜRÜNLER YOLA ÇIKTI

16:13 - YEREL

KENDİ İHTİYACINDAN DOĞAN BUTİK MUTFAK

16:04 - YAŞAM

“BATMANLILARA BİR KUPA BORCUMUZ VAR”

15:20 - SPOR