?>

PETROL TİMSAHA DİŞ GEÇİREMEDİ

SPOR - 3 yıl önce

Batman Petrolspor, ligin üçüncü haftasında deplasmanda karşılaştığı Bursaspor’a 1-0’lık skorla boyun eğdi.
Ligde oynadığı ilk iki maçı kazanarak Bursa deplasmanına lider olarak çıkan Petrolspor, taraftar desteğini arkasına alan Bursaspor’a diş geçiremedi. Üçüncü hafta sonunda 6 puanda kalan temsilcimiz, 14 Eylül Çarşamba günü de ligin 4. haftasında sahasında Afyonspor’u konuk edecek.

MAĞLUBİYET GOLÜ 28. DAKİKADA GELDİ

Timsah Park stadyumunda oynanan müsabakaya bir hayli tutuk başlayan Petrolspor, oyun kurmakta güçlük yaşadı. 15. dakikada itibariyle oyuna ortak olmaya başlayan kırmızı-beyazlı ekip, 28. dakikada kalesinde gördüğü golle 1-0 geriye düştü. Yediği golün ardından hemen sonra oyunu kontrolüne almak için tempoyu arttıran Petrol, hücum hattında etkili olamayınca ilk 45 dakikayı geride kapattı.
MELİH’İN TOPU DİREKTEN DÖNDÜ
İkinci devreye üç oyuncu değişikliğiyle başlayan Petrolspor, daha diri bir görüntü çizerek orta sahayı eline almayı başardı. Bununla birlikte bir nebze olsun daha olgun ataklar geliştirmeyi başaran temsilcimiz, 58. dakikada çok net bir gol pozisyonu yakaladı. Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Ebu Sıddık’ın çıkardığı topu bekletmeden kaleye gönderen Melih, kaleciyi geçmesine rağmen direğe takıldı.

KIRMIZI KART HESAPLARI ALT-ÜST ETTİ

İkinci yarının başlama düdüğüyle birlikte kontrolü tamamen ele geçiren ve bir topu direkten dönen Petrolspor gol için yüklenirken, yediği kırmızı kartla şok oldu. İlk devrede sarı kart gören savunma oyuncusu Koray Baykara, 62. dakikada yaptığı müdahaleyle ikinci sarı kartı görerek, oyundan ihraç edildi. Kırmızı kartın ardından demorize olan temsilcimiz, her ne kadar oyun hakimiyetini elinde tutmaya devam etse de, üçüncü bölgede etkili olamayınca müsabakadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.
ÇARŞAMBA GÜNÜ AFYONSPOR’U KONUK EDECEK
Bursaspor mağlubiyetle birlikte 6 puanda kalan Petrolspor, zorlu deplasmanın ardından Batman’a döndü. Ara vermeden çalışmalarına başlayan temsilcimiz, Çarşamba günü kendi saha ve seyircisi önünde Afjet Afyonspor’u konuk edecek. Maçın başlama saati ise 19.00 olarak belirlendi.

 

Haftanın Öne Çıkanları

E-İHRACAT FİZİBİLİTE ÇALIŞMASI YAPILACAK

2022-09-09 10:34 - TEKNOLOJİ

ENERJİ, MADEN, NÜKLEER…

2022-09-05 11:13 - TEKNOLOJİ

‘BEYAZ ZAMBAKLAR ÜLKESİ’ KÜRTÇEYE ÇEVRİLDİ

2022-09-05 13:35 - KÜLTÜR

TOPRAK KORUMA KURULU TOPLANDI

2022-09-10 14:40 - YEREL

UÇAK BİLETLERİNE ZAM...BATMAN-İSTANBUL NE KADAR OLDU?

2022-09-04 15:09 - EKONOMİ

SİLAHLI KAVGADA BİR KİŞİ YARALANDI

2022-09-09 15:00 - GÜNDEM

40 YILLIK HASRET

2022-09-04 15:04 - YAŞAM

“BEYAZ PERDE KÖY MEYDANLARINDA”

2022-09-04 15:01 - KÜLTÜR

AKADEMİK PERSONEL ALIMI

2022-09-05 11:13 - EĞİTİM

TARIM ALANLARINA GÖLGELİK VE SULAMA İŞİ YAPILACAK

2022-09-10 14:24 - YEREL

İlgili Haberler

GENÇ YETENEKLER PİSTTE TER DÖKTÜ

13:42 - SPOR

NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUK GELDİ

12:12 - SPOR

PETROL HAFTAYI BAY GEÇİRECEK

11:49 - SPOR

VEYSEL KARANİ TENİSTE İL ŞAMPİYONU OLDU

11:28 - SPOR

SOFTBOL TURNUVASINDA ZİRVE AZİZ SANCAR’IN

11:18 - SPOR

Günün Manşetleri

MOTOR KAZASI: 7 YAŞINDAKİ ECRİN HAYATINI KAYBETTİ

12:35 - ASAYİŞ

UÇAK BİLETLERİ NEDEN BU KADAR PAHALI?

21:59 - SİYASET

KEŞFET VE PARLA PROJESİ DEVAM EDİYOR

16:29 - YEREL

BATMAN NEVROZU 22 MART’TA YAPILACAK

15:18 - YEREL

MEYVE FİDANI DİKİM SEZONU BAŞLADI

15:08 - YEREL