?>

RAMANLI, GERCÜŞ KÖYLERİNDE HİZMET SÖZÜ VERDİ

SİYASET - 2 yıl önce

Batman’ın Gercüş ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek köylüler ile buluşan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, köylerin her birine ayrım gözetmeksizin hizmet edeceklerini ve tek dertlerinin halk ve memleket olduğunu söyledi.
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Gercüş’e bağlı Çiçekli (Şiferê), Gönüllü (Derdilê), Seki (Xarabbena), Gökçepınar (Êsê), Çukuryurt (Binkelb)ve Akyar (Mervaniye) köylerini ziyaret etti. Köylü halkı ve muhtarlarla buluşan ve sorunlarını dinleyen Ramanlı, çözüm yollarını arayacağını belirtti.
RAMANLI, YENİ SEÇİLEN MUHTARLARI TEBRİK ETTİ
Ziyaretlerinde yeni seçilen muhtarlarla bir araya gelen Ramanlı, kendilerine hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Güven tazeleyen muhtarları da tebrik eden Ramanlı, muhtarların köylerin gelişiminde önemli bir rol oynadığını vurguladı.
SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Ramanlı, ziyaret ettiği köylerde yol, su ve diğer temel ihtiyaçlar konusunda köylülerin şikâyet ve taleplerini dinledi. İlgili makamlara bu sorunların iletilmesi ve gerekli çalışmaların başlatılması için harekete geçileceğini ifade etti. Köylü halkı, Ramanlı’nın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.
BİZİM DERDİMİZ HALKIMIZDIR, MEMLEKETİMİZDİR
Ramanlı, köylere yapılan ziyaretlerin ardından gerekli çalışmaları başlatmak için ilgili makamlarla temasa geçileceğini söyledi. Ramanlı, köylerin sorunlarının çözülmesi için elinden geleni yapacağını ve bu tür ziyaretlerin devam edeceğini kaydetti. Köylüler, Ramanlı’nın ilgisi ve desteği için teşekkür etti.
Ramanlı’nın köy ziyaretlerine HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, Gercüş İlçe Başkanı Mehmet Said Başaran ve partililer eşlik etti.
Köy ziyaretleri sonrası açıklama yapan Ramanlı, “Gün boyu Gercüş ilçemizde köylerimizi ziyaret ettik. Köylerimizin sorunlarını dinledik. Onlara hizmet etmenin yollarını aradık.
Köylerimizin her birine ayrım gözetmeksizin hizmet edeceğimizi söylemiştik. Elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince her köyümüze her beldemize uğrayacak, her sorunları ile ilgileneceğiz. Çünkü bizim derdimiz halkımızdır, memleketimizdir.” ifadelerini kullandı.
 
Haftanın Öne Çıkanları

GENÇ ANTRENÖR, SEMİNER VERDİ

2024-05-23 14:19 - EĞİTİM

BAŞKAN EKMEN: EMEKLİNİN DURUMU İÇLER ACISIDIR

2024-05-20 17:30 - RÖPORTAJ

DOLULUK ORANI YÜZDE 70

2024-05-23 15:04 - TEKNOLOJİ

ÖLÜME TERK EDİLDİLER

2024-05-23 10:36 - DÜNYA

AHMET HAMİDİ VAKFI'NDAN KONFERANS

2024-05-20 16:33 - GÜNDEM

ŞİMŞEK: İYİLEŞME DEVAM EDİYOR

2024-05-19 15:33 - EKONOMİ

ABİYEDE TERCİH KİRALAMAYA DÖNDÜ

2024-05-22 14:04 - YAŞAM

BATMAN'DA ŞEYH HALİD ANILIYOR

2024-05-24 14:32 - YAŞAM

BATMAN’DA TEDx ETKİNLİĞİ

2024-05-24 14:45 - EĞİTİM

DEMİR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

2024-05-19 14:55 - GÜNDEM

İlgili Haberler

ALTUN'DAN BELEDİYEYE İLAÇLAMA ÇAĞRISI

11:09 - SİYASET

FIRAT: BU SÖZLERİN TESADÜF OLMADIĞI KANAATİNDEYİZ

09:50 - SİYASET

BAHÇELİ'DEN BATMAN'A SELAM MESAJI

12:53 - SİYASET

DEM PARTİ’NİN BAYRAM GÜNDEMİ: BARIŞ, ADALET VE EKONOMİ

16:28 - SİYASET

DEVA PARTİSİ’NDEN BELEDİYEYE İLAÇLAMA ÇAĞRISI

15:56 - SİYASET

Günün Manşetleri

KAVŞAKTA ÜÇ ARAÇ ÇARPIŞTI

17:09 - ASAYİŞ

İTFAİYEDEN DİKKATLİ KURTARMA OPERASYONU

16:31 - YEREL

ABD’DEN BATMAN’A BÜYÜK GURUR

16:13 - EĞİTİM

ÖĞRENCİ GÜVENLİĞİ İÇİN SEFERBERLİK

16:07 - EĞİTİM

HB A1C SONUÇLARI BAŞARIYI ORTAYA KOYDU

15:59 - YEREL