?>

SES YARIŞMASINDA TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDUK

KÜLTÜR - 4 yıl önce

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın her yıl düzenlediği ‘Gençler Arası Ses Yarışması’ finalleri Ankara’da yapıldı.
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü temsilen katılım sağlayan Muhammed Meki Akıl, seslendirdiği ‘Kerkük Divanı’ şarkısı ile birinciliği kılpayı kaçırıp, ikinci oldu. Ses Yarışmasının jüri üyeliklerini ise Türkiye’nin yakından tanıdığı ün isimlerden oluşan Mustafa Ceceli, Sinan Akçıl, Elif Buse Doğan ve Ersay Üner yaptı. Aynı zamanda Petrolkent Gençlik Merkezinin gönüllü gençlerinden olan Akıl, daha öncede birçok başarıya imza atmıştı.
BAKAN KASAPOĞLU ÖDÜLÜNÜ VERDİ
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun elinden ödülünü alan ve Batman’ı gururla temsil eden Muhammed Meki Akıl, müziğe aralıksız devam edeceğini söyledi. Akıl; “Hedefim bu yarışmada birinci olmaktı. Ancak ikincilik kısmet oldu. İnşallah önümüzdeki Gençler Arası Ses Yarışmasında, hem hayalimdeki birinciliğe ulaşmak, hemde Batman’lı gençlere örnek olmak için daha çok çalışacağım. Her zaman yanımda olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e, Gençlik Hizmetleri Müdürümüz Sayın İbrahim Rüzgâr’a, yanımda her zaman bir abi gibi duran Petrolkent Gençlik Merkezi Müdürümüz Sayın Osman Veysel Özdaş, gençlik liderlerimize, aileme ve yanımda olan herkese teşekkür ediyor, bu ödülümü onların armağan ediyorum.” diye konuştu.
“GENÇLERE NE YAPSAK AZDIR”
Gençler Arası Ses Yarışmasında Türkiye ikincisi olan Muhammed Meki Akıl’ın müziği ve saygınlığı ile örnek bir insan olduğunu belirten Petrolkent Gençlik Merkezi Müdürü Osman Veysel Özdaş; “Destek verildiği zaman gençlerimizin her alanda neleri başarabileceğine şahit olduk. Ankara’da ilimizi temsilen katılıp gururlandırdığımız için çok mutluyuz. Özelikle Ankara7da bulunan hemşerilerimizi de yanımızda görmek bizleri ayrıca mutlu etti. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Özdaş, Batman gençleri adına büyük işler yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
Haftanın Öne Çıkanları

2022-İSG/2 SINAVI YARIN YAPILACAK

2022-12-10 11:44 - EĞİTİM

MGK UZMAN YARDIMCISI ALACAK

2022-12-08 12:31 - GÜNDEM

TELEFON TURİZMİ!

2022-12-07 16:15 - EKONOMİ

MUHTAR BIÇAKLANDI

2022-12-11 15:43 - GÜNDEM

1240 KİŞİYE 1 AVUKAT DÜŞÜYOR

2022-12-05 17:04 - GÜNDEM

GEZİ KEYFİ, KEYFTUR’LA GÜZEL…

2022-12-06 16:45 - KÜLTÜR

MÜZİK CAMİASINI ÜZEN ÖLÜM

2022-12-07 16:13 - YAŞAM

GENÇLİK SPOR TENİS’TE TÜRKİYE FİNALİNDE

2022-12-10 12:05 - SPOR

İŞKUR MÜDÜRÜNDEN GENÇLERE TAVSİYE

2022-12-06 17:13 - EĞİTİM

PETROLSPOR'A CEZA YAĞDI!

2022-12-09 11:17 - SPOR

İlgili Haberler

BATMAN'A YAPILACAK DEV SANAT MÜZESİ NEDEN HAYATA GEÇMEDİ?

08:08 - KÜLTÜR

MALABADİ KÖPRÜSÜ'NDE YAZ ŞENLİĞİ

22:08 - KÜLTÜR

BATMAN’A MÜJDE... BKM MUTFAK GELİYOR

17:23 - KÜLTÜR

SAHNEYE AYAKTA ALKIŞ YAĞDI

13:33 - KÜLTÜR

TİYATRO VE OPERA BİR ARADA

10:42 - KÜLTÜR

Günün Manşetleri

CHP BATMAN’DA YENİ DÖNEM MESAJI: ORTAK PAYDAMIZ BATMAN

12:23 - YEREL

İSKELEDE DENGESİNİ KAYBETTİ, ZEMİNE ÇAKILDI

11:40 - YEREL

105 PERSONELLE NEFES KESEN TATBİKAT

10:51 - YEREL

ORMANLAR İÇİN ALEV NÖBETİ

10:42 - YEREL

KÖY EVİ YANGINDA KÜLE DÖNDÜ

09:26 - YEREL