?>

ŞİŞME HAVUZLARA TALEP ARTTI

Yaz sıcaklığının 50 dereceye yaklaştığı Batman’da, serinlemenin alternatif yollarını arayan vatandaş, şişme plastik havuzlara yönelmesiyle satışları artırdı.

YAŞAM - 2 yıl önce

Batman'da satılan plastik şişme havuzlar, aşırı sıcakların olması halk tarafından yoğun ilgi görüyor.
Yaz sıcaklıklarının 50 dereceye yaklaşması ve çöl sıcaklarının başladığı Batman'da, halk evlerinin bahçe, balkon ve damlarında farklı serinlemenin yöntemlerini arıyor.
Özellikle çocuklar için satılan plastik şişme havuzlar sayesinde evlerinde hem güvenilir yüzüyorlar hem de eğlenerek serinliyorlar.
Aşırı sıcakların korunup serinlemek için ailelerin şişme plastik havuzlara yönelmesi talebi artırdı.
"ŞİŞME HAVUZLARA TALEP YÜKSEK"
Şişme havuzlara talebin yüksek olduğunu ifade eden esnaf Nurullah Okay, "Dükkânımızda şişme havuz ve malzemelerini satıyoruz. Havuzlarımız küçük boydan en büyük boya kadar mevcuttur. Vatandaş yazın bunaltıcı havadan kurtulmak isteyen, serinlemek isteyen, tatile gidemeyen ve her hafta havuzlara para vermek istemeyenler şişme havuzları tercih ediyor. Fiyatlarımız 300 liradan başlıyor 2 bin liraya kadar çıkıyor. Okulların kapalı olması ve çocukların da evde olması çocuklarda hem serinleme hem de eğlence olsun diye havuz isteği oluşuyor. Sıcakların en yüksek olduğu zamanda olduğumuz için şişme havuzlara talep yüksek." ifadelerini kullandı.
"ÇOCUKLARIM EVDE SERİNLESİN DİYE ŞİŞME HAVUZ ALDIM"
Aşırı sıcaklardan dolayı evde çocukları serinlesin diye şişme havuz aldığını belirten Murat Bağrıyanık, "Şu an Batman'da hissedilen sıcaklık 50 dereceye yakındır. Bazı imkânsızlıklardan dolayı çocuklarımızı havuzlara götüremiyoruz. Bundan dolayı çocuklarım evde serinlesin diye şişme havuz aldım. Fiyatı daha uyguna geliyor. Şişme havuzumuzu şişirdikten sonra balkona, bahçeye veya dama kuruduktan sonra içine su dolduruyoruz. Bu şekilde hem çocuklar mutlu oluyor hem de serinliyorlar." şeklinde konuştu.
Haftanın Öne Çıkanları

HAFTALARCA SÜREN İŞLEM

2024-07-12 10:01 - YAŞAM

DURSUN: GENİŞ BİR AİLE OLUŞTURDUK

2024-07-09 17:46 - RÖPORTAJ

VALİ CANALP: PROJELERİN BEDELİ 20 MİLYAR 954 MİLYON

2024-07-08 17:37 - YEREL

NASIROĞLU: TEKNOLOJİDE BÜYÜK HAMLE YAPACAĞIZ

2024-07-14 15:38 - GÜNDEM

İŞKUR’DAN BATMAN BELEDİYESİNE CEVAP

2024-07-11 11:11 - GÜNDEM

Bünyamin Yürür Batman Petrolspor'da

2024-07-08 17:12 - SPOR

Ahmet Kesim Batman Petrolspor'da!

2024-07-09 11:45 - SPOR

CEMAL AZAD DEMİR, BATMAN PETROLSPOR'DA

2024-07-13 18:24 - SPOR

İTFAİYE FİLOSU VE PERSONEL YETERSİZ Mİ?

2024-07-08 17:39 - GÜNDEM

Batman Belediyesi duyurdu! 122 personel alacak!

2024-07-09 10:10 - GÜNDEM

İlgili Haberler

EJDER MEYVESİ TEZGAHLARI SÜSLÜYOR

10:22 - YAŞAM

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİNE HAKARET EDEN YANDI

16:27 - YAŞAM

UÇAK BİLETLERİNDE CEP YAKAN TARİFELER

11:52 - YAŞAM

ELEKTRİK KESİLSE BİLE SU AKIŞI SÜRECEK

12:58 - YAŞAM

KÜÇÜK ÇOCUĞUN İMDADINA İTFAİYE YETİŞTİ

12:28 - YAŞAM

Günün Manşetleri

YETİM ÇOCUKLARA OKUL DESTEĞİ

16:16 - YEREL

2024 YILINDA KAYBOLAN MEKİYE AKYEL DOSYASI HAKKINDA İDDİANAME DÜZENLENDİ

16:06 - YEREL

2 KARDEŞ HARÇLIKLARINI GAZZE İÇİN BAĞIŞLADI

15:49 - YEREL

OKULLARA SALDIRI HAZIRLIĞI İDDİASI: C31K SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON!

14:58 - ASAYİŞ

3 BİN GENÇ ARAŞTIRMACI YETİŞTİRİLECEK

14:45 - YEREL