?>

SON SANİYEDE PUANI KAPTIK!

SPOR - 3 yıl önce

Deplasmanda Afyonspor ile karşı karşıya gelen Batman Petrolspor, 1-0 geriye düştüğü müsabakanın neredeyse son saniyelerinde bulduğu penaltı golüyle 1 puanı kurtardı. 1+1'lik beraberlikle puanı hanesine yazdıran temsilcimizde galibiyet hasreti ise 8 haftaya çıktı.
Son saniye kurtardığı 1 puanla deplasmandan sevinçle dönen Petrolspor önümüzdeki haftada Batman'da, şampiyonluk hesapları yapan Çorum Futbol Kulübünü konuk edecek. Öte yandan kırmızı - beyazlılar seyirci cezasını tamamlanmasıyla birlikte, uzun bir aradan sonra taraftarlarıyla da buluşacak.
İLK DEVREDE 1-0 GERİYE DÜŞTÜ
Ligin 22. haftasında Afyonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Petrolspor, soğuk havada oynanan karşılaşmaya tutuk başladı. İlk devrede oyun üstünlüğünü rakibine kaptıran temsilcimiz, hücum hattında sıkıntılar yaşamaya devam etti. Taraftar avantajını arkasına alan ev sahibi takım, sağlı-sollu geliştirdiği ataklar neticesinde dakikalar 29'u gösterdiğinde Eray Akar'ın golüyle 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra bir nebze olsun toparlanmayı başaran kırmızı - beyazlılar, oyunda dengeyi sağladı. Farkı ikiye çıkarmak isteyen Afyon karşısında direncini yükselten Petrol, soyunma odasına tek farklı skorla gitti.
SON SANİYE GOLÜ BÜYÜK SEVİNÇ YAŞATTI
İkinci devrede daha toplu bir görüntü çizen Petrolspor, dengede götürdüğü karşılaşmanın son çeyreğinde ise tempoyu yükselterek, Afyon kalesinde gol aradı. Sağlı - sollu ataklar geliştiren ve dönen topları da kapmayı başaran temsilcimiz, üçüncü bölgede istenileni veremezse de uzun toplarla gol için yüklendi. Doksan dakikanın bitiminde gösterilen 5 dakikalık uzatma süresinin son anında sağ çaprazdan cezasına giren Yusuf Onur Arıkan'ın kestiği ortada savunma oyuncusunun topu elle kesmesi sonucunda, müsabakanın hakemi Petrolspor lehine penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışında topun başına geçen golcü savunma oyuncusu Şahin Şafakoğlu, meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak, altın değerindeki bir puanı Petrolspor hanesine yazdırdı.
GALİBİYET HASRETİ 8 MAÇA ÇIKTI
Afyonspor karşısında son dakika golüyle beraberliği kurtaran Petrolspor'da galibiyet hasreti ise devam ediyor. En son yaklaşık iki ay önce Batman'da oynanan maçta Düzcespor'u 3-2 mağlup eden kırmızı - beyazlılar, tam 8 maçtır kazanamıyor. Hafta sonu Batman'da oynanacak Çorum maçıyla taraftarına da kavuşacak olan Petrol'ün şanssızlığını yenmesi bekleniyor. 
Haftanın Öne Çıkanları

TWİTTER'DAN YENİ KARAR

2023-02-05 17:02 - TEKNOLOJİ

PROJE ODASI YAPILACAK

2023-02-03 11:08 - TEKNOLOJİ

HASTANEYE YENİ CİHAZLAR ALINACAK

2023-02-03 11:12 - TEKNOLOJİ

İHVAN, DARBECİ SUDAN HÜKÜMETİNİ "NORMALLEŞME" POLİTİKASINDAN DÖNMEYE ÇAĞIRDI

2023-02-04 13:11 - DÜNYA

DEV İMAR PLANININ SON HALKALARI DA TAMAMLANDI

2023-01-31 17:15 - GÜNDEM

SAHTE MOTOR YAĞLARI ARAÇLARA CİDDİ HASAR VEREBİLİR

2023-02-02 12:49 - YAŞAM

YENİDOĞAN UZMANI GÖREVE BAŞLADI

2023-02-02 15:52 - SAĞLIK

SANAYİ SİTESİ KOOPERATİFİ, YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

2023-02-05 16:51 - YEREL

BARCELONA'DAN FENERBAHÇE'YE

2023-02-01 13:31 - SPOR

“PUSULAMIZ HER ZAMAN ÇALIŞMAK OLACAKTIR”

2023-02-03 11:24 - YEREL

İlgili Haberler

SON DAKİKA GOLÜYLE KUPA BİNATLI’NIN

12:55 - SPOR

PETROL ORTAOKULU TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

12:43 - SPOR

BATMAN'LI KIYANÇ'IN TAKIMI 1. LİGDE!

11:40 - SPOR

KENTTE COŞKULU KUTLAMA

10:01 - SPOR

19 KURUM SAHAYA ÇIKTI, DOSTLUK KAZANDI

14:04 - SPOR

Günün Manşetleri

KURTARICI EKİBE VEFA PLAKETİ

14:48 - YEREL

BATMAN’IN DOĞA TURİZMİNE DEV DESTEK:

14:13 - YEREL

ÖĞRETMENLERİN İL İÇİ TAYİN SONUÇLARI AÇIKLANDI

14:11 - EĞİTİM

KAVŞAĞA ACİL ÖNLEM ŞART

13:11 - GÜNDEM

64 YAŞINDAKİ VATANDAŞA TREN ÇARPTI

13:05 - ASAYİŞ