?>

TASARRUFA DİKKAT ÇEKİLDİ

GÜNDEM - 8 yıl önce

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında yapıldı. Toplantıya; Vali Şahin’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy,  Vali Yardımcısı Metin Demirel, İlçe Kaymakamları ile kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri katıldı. Toplantıda kamu-kurum ve kuruluşlara şeffaflık ve tasarruf konusunda ehemmiyet göstermeleri istendi.
Toplantıda, ilimizin genel sorunları, kamu kurumları tarafında yürütülen hizmetler ve yatırımlar görüşüldü. Kurum yöneticilerine hitaben bir konuşma yapan Vali Hulusi Şahin, yürütülen hizmetlerde kurumlar arası koordinasyonun önemine değinerek, güvenlik, eğitim, sağlık ve diğer kamu hizmetlerinin sadece bir kurum tarafından yürütülen bir hizmet olarak görülmemesi, bütün kamu kurumların bu konunda koordineli bir şekilde çalışmaları gerektiğini ifade etti.

VATANDAŞ ODAKLI SİSTEM

Her kurumun kendi görev alanlarıyla ilgili vatandaşa verilen hizmetlerde gerekli çalışmaların takip ve denetimleri yapmalarını isteyen Vali Şahin, şeffaf bir yönetim anlayışıyla halkımızın memnuniyetini ön planda tutarak, vatandaş odaklı bir hizmet standardını oluşturulması gerektiğinin altını çizdi. Kamu harcamalarında tasarruf tedbirlerine uyulması konusunda uyarılarda bulunan Valimiz,  her kamu kurumunun tasarruf tedbirlerine riayet etmelerini isteyerek, 2019 yatarım programından Batman’a ayrılan ödeneklerin yakından takip edilmesini istedi.

KILIK-KIYAFET VE MESAİYE DİKKAT!

Kamu kurumlarda çalışan personelin mesaiye ve kılık kıyafete riayet etmeleri konusunda gerekli disiplinin sağlanmasını isteyen Şahin, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri sürecinde bütün kamu personelinin tarafsızlık başta olmak üzere ilgili mevzuat kurallarına uymaları uyarısında bulundu. Toplantı yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi. 
Haftanın Öne Çıkanları

SİBADAŞ Müdürü Yardımcı “60 bin aboneye ulaşacağız”

2019-02-14 17:16 - -

64 yıllık otel!

2019-02-17 17:34 - YAŞAM

KIYANÇ "PROJELERİMİZLE GELİYORUZ"

2019-02-18 15:09 - SİYASET

AK PARTİ YÖNETİMİ BELİRLENDİ

2019-02-13 17:09 - SİYASET

Hasankeyf’te işler durdu!

2019-02-14 17:14 - YEREL

İyi adaylar belli oldu

2019-02-19 13:47 - SİYASET

SİYER COŞKUSU

2019-02-17 17:37 - EĞİTİM

Morkoç İlimizdeydi

2019-02-13 15:22 - EĞİTİM

Velimeşe maçının faturası kesildi

2019-02-14 16:47 - SPOR

ORTADOĞU KOLEJİNDE ‘BURSLULUK’ ZAMANI

2019-02-18 15:23 - EĞİTİM

İlgili Haberler

DEMİR: KALKINMA YOLU BATMAN İÇİN BÜYÜK FIRSAT

15:32 - GÜNDEM

BATSO İÇİN YENİ PROJE: BEYAZ MASA

12:59 - GÜNDEM

BURHAN SOLMAZ, BATSO MECLİS ÜYELİĞİNE ADAY

12:19 - GÜNDEM

VALİLİK OLAYIN PERDE ARKASINI AÇIKLADI

19:29 - GÜNDEM

KURADA 803 KİŞİNİN İSMİ ÇIKTI, İŞTE SONUÇLAR

16:05 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

KADINLAR KOMİSYONU VALİLİKTE

17:12 - YEREL

ALTERNATİF YOL VE AKILLI KAVŞAK ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

16:55 - YEREL

ANİ FREN DEMİR PROFİLLERİ SAVURDU

16:53 - YEREL

SEYİR HALİNDEKİ OTOMOBİL KÜLE DÖNDÜ

16:46 - ASAYİŞ

KAMYONET DEVRİLDİ: 2 YARALI

16:40 - ASAYİŞ