?>

TURİZM FAKÜLTESİ İÇİN 5 BİN İMZA!

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci ve Hasankeyf İlçe Başkanı Mehmet Emin Bulut, Batman'a kurulacak olan turizm fakültesinin Hasankeyf ilçesine yapılması için imza kampanyası başlattı.

EĞİTİM - 4 yıl önce

YÖK tarafından Batman'a kurulması kararlaştırılan turizm fakültesinin Hasankeyf ilçesine kurulması gerektiğini belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Turizm açısından ülkenin en iyi noktalarından biri olacakken bir baraj uğruna heba edilen ilçemizde yaraları sarmak için ilimize kurulması planlanan turizm fakültesinin Hasankeyf'e kurulması büyük bir elzemdir. İlçedeki vatandaşlarımızın da bu yönde ciddi bir talebi bulunuyor. Antik kentimizde turizmi geliştirmek amacıyla her türlü yeni çalışmaya ihtiyaç olduğu çok açık. Özellikle ilçemizde eğitim ve istihdam açısından çok ciddi sorunlar yaşanıyor. Bu fakülte ile birlikte bu konudaki sorunları bir nebze olsun aşabilme fırsatımız var." ifadelerini kullandı.

“KISA SÜREDE 5 BİN İMZAYA ULAŞTIK”

DEVA Partisi Hasankeyf İlçe Başkanı Mehmet Emin Bulut, YÖK tarafından Batman'a kurulması için onaylanan Turizm Fakültesinin Antik Kent Hasankeyf’e yapılması için imza kampanyası başlattıklarını belirterek, "YÖK tarafından Batman Üniversitesi'ne kazandırılan turizm fakültesinin Hasankeyf ilçemize kurulması için bir imza kampanyası başlattık. Özellikle ilçemizin ekonomisine ciddi katkı sağlayacak olan bu fakülte için altyapı konusunda da ilçemizin eksiklikleri büyük oranda giderilmiş durumda. Çok kısa bir süre olmasına rağmen ilgili kampanyamızda 5 bin imzaya ulaştık. Vatandaşlarımızın talebini içeren imzalarımızı YÖK ve Batman Üniversitesi Rektörlüğüne teslim edeceğiz." dedi. (Basın Bülteni)
Haftanın Öne Çıkanları

Baharda Güz sohbetleri....

2021-12-15 09:27 - KÜLTÜR

Akat sevenleri ile buluştu

2021-12-16 13:50 - MAGAZİN

Öğretmenlere ‘dil becerileri’ semineri

2021-12-17 12:35 - BİYOGRAFİ

DR.MEHMET SÖYLER VEFAT ETTİ

2021-12-14 14:50 - SAĞLIK

MAÇI KALDIRAMADILAR

2021-12-13 12:15 - SPOR

TOKİ’ye yeni park

2021-12-12 16:11 - YEREL

PERİNATOLOJİ UZMANI HASTA KABULÜNE BAŞLADI

2021-12-16 12:31 - SAĞLIK

MİRZE AĞA VARİSLERİ DAVA AÇIYOR

2021-12-16 17:46 - YEREL

EN KALABALIK MAHALLE GÜLTEPE

2021-12-15 16:54 - YAŞAM

Eski Bakanın hüzünlü günü

2021-12-14 16:50 - YEREL

İlgili Haberler

İŞKUR VE RAM’DAN GENÇLERE DESTEK

12:33 - EĞİTİM

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİNE 125 YENİ ÖĞRENCİ ALINACAK

12:04 - EĞİTİM

AKADEMİ GİRİŞİ SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

10:50 - EĞİTİM

2025 YKS TERCİHLERİ BUGÜN SONA ERİYOR

10:42 - EĞİTİM

EURO 48 LİRAYA YAKLAŞTI

10:28 - EĞİTİM

Günün Manşetleri

BAKAN ŞİMŞEK, TAZİYE İÇİN BATMANDA

14:48 - YAŞAM

ODUNCU’DAN, REKLAM PANOSUNA TEPKİ

14:45 - SİYASET

KUŞÇUKURU KÖYÜ’NDE ÖNEMLİ GELİŞME

14:00 - YEREL

VALİ CANALP: SİVİL TOPLUM KENDİ GELİŞİMİNİ KENDİSİ SAĞLAR

13:19 - GÜNDEM

BATMAN BAROSU'NDAN MERSİN'DEKİ IRKÇI SALDIRIYA TEPKİ

13:00 - GÜNDEM