?>

TÜRKİYE’NİN GÖZÜ BÜYÜK HEDEFLERDEDİR

SİYASET - 4 yıl önce

Batman’da bir dizi temasta bulunan Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Kasapoğlu, katıldığı AK Parti İl Teşkilatı eğitim programındaki ‘Siyaset Akademisi’ toplantısında konuştu. Kültür Merkezi konferans salonunda partililere hitap eden Bakan Kasapoğlu’na AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Avukat Akif Gür ve Belediye Başkanları eşlik etti.  Bakan Kasapoğlu,“Türkiye üretimiyle, ihracatıyla, sağlıktan ulaştırmaya, savunma sanayinden eğitime, sporla yerli ve milli bir duruşa odaklanmış öncelik hamleleriyle gözü çok ama çok büyük hedeflerde olan bir ülkedir” diye konuştu. . 
“BU SÜREÇTE ÇOK TUZAK VAR”
Bakan Kasapoğlu, şöyle devam etti: “Bu süreçte pek çok tuzak var, pek çok engelle anti demokratik yollarla bu yürüyüşü sekteye uğratmaya çalıştılar. Bizler 81 vilayetimizi hizmetlerle ilmek ilmek ördükçe, onlar bu ilmeği bu kalkınma hamlesini içlerine sindiremezler. Türk lirası çok değerli bir noktadayken, gezi rantçıları, gezi kalkışması icat etmeye kalktılar. Pek çok önemli hizmetleri Türkiye yaparken, bunlar gerçekleşmesin diye ellerinden geleni yaptılar. Ülkemizin daha da güçlendirmenin bir süreci var. Biz biliyoruz ki bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da onlar yine engel koymaktan, badireler üretmekten geri durmayacaklar. Bizler sizlerle beraber hedefe yürümekten birlik ve beraber olaraktan geri dönmeyeceğiz. Birlikte koşacağız, birlikte yürüyeceğiz.”

“KAZANIMLARI ELDE EDEN ÜLKE OLDUK”

“Türkiye dünyadaki çok kutuplu ve küresel sistem içerisinde daha da önemli hale gelecek” diyen Bakan Kasapoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu durumun coğrafi, kültürel ve demografik nedenleri olduğu gibi güçlü hükümet politikası ve gelişen teknoloji kabiliyetinden ortaya çıkacak eserlerden çok önemli bir bağı var. İşte aziz milletimizin vermiş olduğu kararla 2018 yılında yürürlüğe giren başlayan yeni süreçte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yepyeni bir dönem, yarınların Türkiye’si için hedeflerini büyüten, umutlarımızı tazeleyen bu büyük değişimde Türkiye üstündeki ağırlıklardan kurtaran, bu anlamda pratiğiyle, koordinasyonuyla,  eş güdümüyle hızlı kararlar alarak merkezi hükümet politikası net bir şekilde uygulayan ve Türkiye’nin tüm dinamiklerini verimli şekilde harekete geçirme noktasında kazanımları elde eden bir ülke oldu.”
Haftanın Öne Çıkanları

BATMAN MÜFTÜSÜ DAİRE BAŞKANI OLDU

2021-10-26 15:33 - YAŞAM

300 MİLYONLUK AVM, BATMANIN YENİ MARKASI VE CAZİBESİ OLACAK

2021-10-28 16:09 - YAŞAM

YENİ KALP DAMAR CERRAHİ UZMANI HASTA KABULÜNE BAŞLADI

2021-10-25 16:22 - SAĞLIK

DAĞITTIĞI AYAKKABI VE OKULUN İSMİ AYNI

2021-10-31 14:35 - TEKNOLOJİ

ÇEVRE DOSTU OLUKLU MUKAVVA

2021-10-28 16:05 - YAŞAM

BELEDİYEDE GÖREV YAPACAK YENİ GÜVENLİKÇİLERİN TAM LİSTESİ

2021-10-25 12:14 - GÜNDEM

MEB PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI

2021-10-28 13:23 - YEREL

Okul servisleri sıkı denetlendi

2021-10-26 14:23 - YEREL

BİLİM TEKNİK KOLEJİNDE KARİYER GÜNLERİ...

2021-10-24 16:32 - EĞİTİM

‘EL ELE’ BU CUMHURİYET KURULDU…

2021-10-27 16:12 - GÜNDEM

İlgili Haberler

FIRAT: BU SALDIRILAR GELECEĞİMİZE TEHDİT

15:40 - SİYASET

MİLLETVEKİLİ RAMANLI: “YAPILAN HİZMETLER DENETLENMİYOR”

16:37 - SİYASET

RAMANLI: TEMEL İHTİYAÇTA KDV SIFIRLANMALI

09:52 - SİYASET

AK PARTİ’DEN MHP’YE BAYRAM ZİYARETİ

17:50 - SİYASET

ŞİMŞEK BATMAN’DA TEŞKİLATLA BULUŞTU

06:13 - SİYASET

Günün Manşetleri

7 KÖY YOLUNA 3 BİN 300 MEYVE FİDANI DİKİLDİ

17:10 - YEREL

ŞEHİTLER İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

17:08 - YEREL

BU SADECE EĞİTİMİN DEĞİL, TOPLUMUN MESELESİ

17:04 - GÜNDEM

15 TEMMUZ DERNEĞİ’NDEN BATMAN’DA BİRLİK MESAJI

17:02 - YEREL

AKARYAKIT VE LPG İSTASYONLARINA DENETİMLER DEVAM EDİYOR

16:16 - YEREL