?>

TÜRMOB GELİYOR

GÜNDEM - 8 yıl önce

Batman - Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Servet Kurt, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Platform toplantısının Batmanda yapılacağını söyledi. 5 Ocak tarihinde SMMMO Bölge Odası binasında yapılacak eğitim seminerinde mesleki sorunlar, yeni mevzuatlar ve güncel gelişmelerin değerlendirileceğini ifade eden Kurt, 60 civarında konuğun Batmanda 3 gün kalacağını söyledi. Batmanı tanıtma imkanını da bulacaklarını ifade eden SMMMO Bölge Başkanı Kurt, TÜRMOB Genel Başkanı Masis Yortan ve 9 kişilik Yönetim Kurulu üyesi ve 20 oda başkanı başta olmak üzere 60’tan fazla konuğu Batmanda ağırlayacaklarını söyledi.

SMMMO EĞİTİM YUVASI GİBİ

Batman-Siirt SMMMO binasında ve oda bünyesinde bir çok hizmeti hayata geçirdiklerini ifade eden Batman - Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Servet Kurt, şu ana kadar 200 kişiye ‘Bilirkişi’ eğitimi verdiklerini, binaya ait çok amaçlı salonları kurumların eğitim işleri için tahsis ettiklerini ifade ederek “yakın zamanda da SMMMO olarak ‘Konkordato Komiserliği’ eğitimlerini de vereceğiz. Yasal mevzuat zaten TBMM’de bekliyor ve oda olarak eğitimlerimize hazırız” dedi. Ayrıca, DİKA’ya girişimcilik eğitimleri için odaya ait salon tahsis ettiklerini ifade eden Kurt, salonların herkese açık olduğunu söyledi.
MUHASEBECİLERE EĞİTİM ZORUNLULUĞU GELİYOR
Öte yandan mali müşavirlik ve muhasebecilik mesleğinin sürekli güncellendiğini ve değişen mevzuatlara göre geliştiğini sözlerine ekleyen Kurt “Tüm mesleklerden farklı olarak mali müşavirlik ve muhasebeciliğin mesleki geliştirme eğitimleri almaları gerekmektedir. 2019 tarihi itibariyle bu mesleği icra edenlerin yılda en az 30 saat eğitim almaları zorunlu olacak. Almayanlar meslekten ihraç bile edilebilecek. Meslektaşlarımızın kendilerini geliştirmesi ve sürekli değişen mevzuatlar karşısında geri kalmamaları için elzem bir eğitim programı olacak” dedi.
1 HAFTALIK ‘E-İMZA’ İŞİ 10 DAKİKAYA İNDİ
Gelecekte yazılı ve kağıtla ilgili işlemlerin azalacağını ve bu yönde her geçen gün yeniliklerin hayata geçtiğini ifade eden Servet Kurt, oda olarak bir hafta -10 gün süren ‘e-imza’ işlemlerinin ücretsiz olarak 10 dakika içinde tamamladıklarını ifade etti. 
Haftanın Öne Çıkanları

SU KULESİ RESTORE EDİLİYOR

2018-12-10 15:34 - GÜNDEM

BAĞDU, MAZMAN MEDYA’NIN KONUĞU OLDU

2018-12-10 12:39 - YAŞAM

HÜSEYİN ASLAN KİMDİR?

2018-12-09 14:11 - KÜLTÜR

ERKÖKLÜ RESMEN MAHALLE OLDU

2018-12-11 11:51 - YAŞAM

En anlamlı ziyaretti

2018-12-13 14:39 - GÜNDEM

SIK SIK OLUYOR!

2018-12-09 14:15 - GÜNDEM

YILIN TURİZM ÖDÜLÜ BATMAN’A

2018-12-09 14:16 - KÜLTÜR

KOZLUK BELEDİYESİ SINIFTA KALDI

2018-12-13 14:35 - GÜNDEM

TBMM’DE BATMAN’I TEMSİL EDECEK

2018-12-12 11:47 - EĞİTİM

EMEKLİ TOKİ’YE ASM

2018-12-12 16:06 - SAĞLIK

İlgili Haberler

DEMİR: KALKINMA YOLU BATMAN İÇİN BÜYÜK FIRSAT

15:32 - GÜNDEM

BATSO İÇİN YENİ PROJE: BEYAZ MASA

12:59 - GÜNDEM

BURHAN SOLMAZ, BATSO MECLİS ÜYELİĞİNE ADAY

12:19 - GÜNDEM

VALİLİK OLAYIN PERDE ARKASINI AÇIKLADI

19:29 - GÜNDEM

KURADA 803 KİŞİNİN İSMİ ÇIKTI, İŞTE SONUÇLAR

16:05 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

İLK MÜSABAKADA ÇİFTE BAŞARI

11:40 - SPOR

BAMBİ KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ BATMAN’DA KAPILARINI AÇTI

11:32 - YEREL

PETROLSPOR’DA PASSOLİG SEFERBERLİĞİ: HEDEF BURSA MAÇINA KADAR 15 BİN!

11:29 - SPOR

PETROLSPOR’DA BURSASPOR HAZIRLIĞI

11:27 - SPOR

PETROLSPOR: TARAFTARLARIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUZ

11:24 - SPOR